PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fulya'da kara bulutlar


kelebek35
12-04-2008, 12:43
Yıldırım Demirören, Fulya Projesi´yle ilgili çıkan haberlere sert yanıt verdi: "Beşiktaş´ın hakkını kimseye yedirtmem. Projeyi karalayanlar, Beşiktaş düşmanıdır."

Çok sert ve ağır konuştu
Fulya Projesi’nde sonradan eklenen ek 5 katı, Beşiktaş Kulübü ile Aşçıoğlu Firması’nın paylaşamadığı ortaya çıkmıştı. Basına yansıyan bu gelişme sonrasında Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören basın mensuplarının karşısına geçti ve oldukça sert bir açıklama yaptı. Fulya’daki inşaatın içinde düzenlenen basın toplantısında sinirli olduğu gözlenen Başkan Yıldırım Demirören, “Bu projeyi karalamak isteyenler, Beşiktaş düşmanlarıdır” diye konuştu.
‘Hakkımızı yedirtmem’
Başkan olarak kişiliğine yapılan saldırılara da yanıt veren Demirören, şöyle konuştu: Demirören soyadı, çok büyük ve temizdir. Bu haber Beşiktaşlıyız diye geçinip, dedikodu yapan kişiler tarafından kamuoyuna bir şekilde verilmiştir. Beşiktaş’ın hakkını kimseye yedirmem. Beşiktaş camiası bunu çok iyi bilir. Her şey çok güzel ve çok güzel olacak. Yapılan haberle Yıldırım Demirören ve yönetiminin haksız kazanç sağladığı düşüncesi oluşturulmaktadır.
Başkan yanıt vermedi
Genel Sekreter Kenan Öner, Yatırımlardan Sorumlu Yönetici İlhan Durusoy ve Avukat Osman Hacıbekiroğlu ile basın mensuplarının karşısına geçen Demirören’in gergin olduğu dikkatlerden kaçmadı. Açıklama yaptıktan sonra konuşmaktan kaçınan Başkan, elindeki belgeleri basın mensuplarına verdi ve soruları yanıtsız bıraktı.
‘Zan altında kaldık’
Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu da, Demirören’in ardından açıklamada bulundu. Fulya Projesi ile ilgili yayımlanan haberlerin şahsını ve firmasını rencide ettiğini söyleyen Aşçıoğlu, “Beşiktaş Kulübü de zan altında bırakılmıştır. Türkiye’nin en güzel yerindeki bu eseri, Beşiktaş gibi güzide bir kulübe yapmışız. Basında çıkan şu anki haber bana göre çirkin ve yakışıksızdır” dedi.
Karadeniz: Başkan’ın sözü teminattır
Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Fulya Projesi’ndeki sorunlar nedeniyle eleştirilen Demirören’e destek verdi. Bir açıklama yapan Karadeniz, “Beşiktaş’ın idari ve mali hareketleri, yetkili ve ehil kurullarınca denetlenmektedir. Her Beşiktaşlı, Başkan Demirören’in “Beşiktaş’ın hakkını kimseye yedirtmeyiz” sözünü teminat olarak algılamalıdır. Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu, daima doğrunun ve Beşiktaş’ın yanında yer alacaktır” diye konuştu.

fanatik