PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Anti-Aging Devrimi


Hasret
12-01-2008, 15:23
Yazar: Dr.VİNCENT GİAMPAPA (Anti-Ağing Tıp Kurulu Başkanı)

Anti-Aging Çözümleri 5- Adımlı Basit Plan

Dr.Nicholas Perricone'un Önsözü ile
Önsöz,
İlk kitabım olan, "KIRIŞIKLIK KÜRÜ"nde su cümleleri yazmıştım;
"Yaşlanıp yaşlanmamak bizim elimizde. Anne ve babalarımız gibi yaşlanmak zorunda değiliz. Zindeliğimizi ve genç görünümümüzü uzun yıllar koruyabiliriz." Her ne kadar bu, samimi bir şekilde kabul ettiğim bir kanaat olsada, yeni nesil yetişkin kuşak arasında bir savaş narası haline geldiğine dair çok za şey biliyordum. Bu kuşak, elinden geldiğince kendi sağlığını, güzelliğini ve ruhsal durumunu en iyi hale getirip korumaya adamış iyi eğitimli ve motive insanlardan oluşuyor.

İkinci kitabım olan "PERRİCONE'NUN GENÇLİK SIRLARI" adlı kitabımda, anahatlarını belirttiğim ve bu kitaptada Dr.Giampapa ve arkadaşlarının zeki ve anlaşılır bir tarzda ileri sürdüğü proğramlar, bunun gerçekleşebileceğini garanti etmemiz için gerekli olan araçlardır.

Sitresimizi azaltıp doğru ve önerilen yiyecek seçimleri yaparak ve hedeflenen besinsel tamamlayıcıları alıp orta dereceli ve etkili fitness proğramlarını uyguladığımız zaman hepimiz ömrümüzün sonuna kadar uzun, sağlıklı ve aktif bir yaşam hayalimize kavuşmak için önemli bir yol katetmiş oluruz.

Kendi çığır açan araştırmalarına ek olarak Dr. Giampapa ve arkadaşları, pek çok bilim insanının mevcut anti-aging çözümlere yönelik kanıtlanmış çalışmalarını da sundukları bu proğram çerçevesinde bir araya getirmişlerdir.
Dr. Nicholas Perricone
Michigan State Üniversitesi Tıp Fakültesi Profesörü

*Anti-Aging Çözüm ile
*Mükemmel bir vücuda sahip olun
*Yaşlanma sürecini tersine çevirin
*Daha genç görünümlü ve pürüzsüz bir cildin tadını çıkarın