PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ''Erotik sahneyi hakkıyla oynarım''


*fanii*
12-03-2007, 13:13
http://image.haber3.com/haber/130513.jpg

Yaprak Dökümü'nün Necla'sından çarpıcı açıklamalar: "Erotik bir sahneyi hakkıyla oynarım."


Rating rekoru kıran “Yaprak Dökümü” dizisinin Necla’sı Fahriye Evcen, sinemada kurallarının olmadığını belirterek “Erotik bir sahneyi hakkını vererek oynarım” dedi

Yaprak Dökümü dizisinde ablasının eşini elinden alan “Necla” karakterini canlandıran Fahriye Evcen, sanat yaşamı ve özel hayatı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sanat yaşamı

- Almanya doğumluyum. Türkiye’ye 2 yıl önce geldim. Oyunculuğa ’Asla Unutma’ adlı diziyle başladım. Biraz tesadüf oldu. Dusseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde okurken dizi teklifleri alınca, okulu dondurup annemle birlikte İstanbul’a geldim.

Yaprak Dökümü

- Yaprak Dökümü’ndeki gibi bir aşk yaşasaydım ne yapardım, bunu söylemek çok zor. Çünkü bir takım şeyleri yaşamadan hissetmek mümkün değil. Kardeş ile sevgili arasında kalmak çok ters bir ilişki. Ama şöyle yapardım diyemiyorum. Ama etik olarak yapılan yanlış. Başıma böyle bir şey gelseydi çok farklı bir karar verirdim. Farklı bir çözüm yolu arardım. Ama Necla’nın bu problemi çözdüğü şekilde çözmezdim.

Oyunculuk kuralları

- Eğer o sahnenin projenin içinde tamamen bir fonksiyonu varsa, olması şartsa, bunu kendi çizgileri içinde her şekilde yaparım. Estetikse öpüşürüm de, sevişirim de. Erotik bir sahneyi hakkını vererek de oynayabilirim. Bu sahnenin sadece doğru bir yerde, doğru ve estetik olmasına dikkat ederim. Eğer böyle bir sahne ise asla hayır demem.

İlk sinema filmi

“Cennet” muhteşem bir film oldu. Türk sinemasında çok farklı yeri olacak bir film gerçekleştirdik. Şimdiye kadar denenmemişleri denedik. Cennet’te 15-16 yaşlarında akıl hastanesinde bir hasta kızı Zeynep’i oynuyorum. Bu yıl Altın Portakal’a montaj çalışmaları yüzünden yetiştiremedik. Benim ilk sinema filmim oldu. Gişe kaygısı olmayan bir film. Oyuncu olarak farklı şeyler denedim. Gelecek yıl yapılacak festivallerde ödül alabileceğime inanıyorum...


Kaynak (http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=310118)