PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aydınspor'da 5 isim kadro dışı


kayısıkentli
11-29-2008, 14:23
http://www.internetspor.com/images/news/24281.jpg
TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor'da 5 futbolcu kadro dışı bırakıldı.


Yarın yerel derbide aynı ilin takımı Nazilli Belediyspor ile karşılaşacak olan Aydınspor'da teknik heyetin raporu doğrultusunda 5 futbolcu daha kadro dışı bırakıldı.

Hafta içinde yapılan olağanüstü genel kuruldan bir gün sonra, bir yöneticinin istifasıyla sarsılan Aydınspor'da, orta saha oyuncusu İbrahim'in ardından eski başkan Cemal Özdemir'in kardeşi Rıfat Özdemir'in yanısıra, Engin, kaleci Güney, Sercan ve Hakan'ın da kadro dışı bırakıldığı belirtildi.

Teknik Direktör Göksel Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kadroda revizyona ihtiyaç bulunduğunu bu doğrultuda 5 oyuncunun daha kadrodan çıkarıldığını belirtti.

Öte yandan, dün yönetimin dağıttığı parayı az bulan orta saha oyuncusu Erdinç'in, kulüp binasında küfürlü konuştuğu iddia edildi.

Başkan Naci Yeşilyurt'un genç oyuncuya kulübü terk etmesini söylediği, ancak daha sonra özür dileyen Erdinç'in kadroya dahil edildiği belirtildi.

Bu arada, yarın Nazilli'de oynanacak maça Aydınsporlu taraftarların 10 otobüsle gideceği kaydedildi.http://www.internetspor.com/news_detail.php?id=84703