PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Feldkamp yeniden Cimbom'da


kayısıkentli
11-27-2008, 09:29
http://www.internethaber.com/images/news/56589.jpg

Galatasaray geçen sezon gönderdiği Feldkamp'a yeniden kapısını açtı. Ama bu kez teknik hoca olacak değil?


Galatasaray Kulübü, geçen sezon sarı-kırmızılı takımı çalıştıran Alman teknik direktör Karl Heniz Feldkamp'ı, teknik danışmanlığa getirdi.

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, konuyla ilgili şu ifadelere yer verildi:

"Galatasaray Kulübü'nde 1992-1993 ile 2007-2008 sezonlarında teknik direktörlük, 1993-1994 sezonunda ise teknik danışmanlık yapan Karl Heinz Feldkamp, 27 Kasım 2008-27 Mayıs 2009 döneminde teknik danışman olarak görev yapacaktır."
SKİBBE: FELDKAMP'IN GELİŞİNE SEVİNDİM''
Skibbe, Galatasaray'ın eski teknik direktörü Karl Heinz Feldkamp'ın, takımın teknik danışmanlığına getirildiğine sevindiğini dile getirdi.
Feldkamp'ın danışman olarak birkaç haftadır kulüple ilgili bir anlaşması söz konusu olduğunu açıklayan Skibbe, şöyle konuştu:
''Geldiğine göre anlaşıldı. Ben de sevinçliyim. Birkaç hafta evvel bizim için birkaç maç izlemeye gitmişti. O konuda kendisiyle telefonla görüşmüştüm. Sayın Feldkamp'ın, futbolda olan tecrübesiyle takıma olduğu kadar bana da destek olacağını düşünüyorum. Benim için en önemli şey, bu takımın teknik direktörü olarak, teknik anlamda verilecek bütün kararları kendi başıma vermem olacaktır. Bu, sözleşme imzaladığım ilk günde böyleydi ve bundan sonra da böyle olacak.''
Alman teknik adam, antrenman programları, karşılaşmalarda oynayacak oyuncular gibi konularda kararları kendisinin vereceğini ifade etti.
''GALATASARAY İLE KONTAĞIMIZ FELDKAMP TARAFINDAN SAĞLANMIŞTI''
Skibbe, Galatasaray ile ilk kontağının geçtiğimiz sezon Feldkamp tarafından sağlandığını anlattı.
GARİPLİK YOK
Bir basın mensubunun, ''Geçtiğimiz sezon UEFA Kupası'nda siz Bayer Leverkusen'in başındayken, Feldkamp yönetimindeki Galatasaray'ı 5-1 yendiniz ve elediniz. Şimdi ise aynı takım için çalışacaksınız. Bu konuda bir gariplik yok mu?'' sorusunu Skibbe şöyle cevaplandırdı:
''Kesinlikle bir gariplik yok. Onun tecrübesinden faydalanacağız. Öncellikle onunla birebir konuşacağım için, lisan sorunu olmayacağı için, bu konuda daha da seviniyorum. Geçen sene Galatasaray ile ilk kontağımız o kazandığımız galibiyetten sonra kurulmuştu. Karl Heinz Feldkamp tarafından. Daha geçen sene telefonla kendisiyle görüştüğümüzde, bu yıl için faal teknik direktör olarak çalışmayacağını, danışman olarak devam edeceğini, o yüzden boşalttığı göreve de benim düşünüldüğümü söylemişti. O maçtan sonra söylemişti. Teknik direktör olarak devam etmeyeceğini biliyordum.''http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=167438

_SoN_
11-27-2008, 10:20
bu nasıl iştir arkadaş !

kayısıkentli
11-27-2008, 15:38
bende anlamadım yahu önce kov sonra geri gelsin..
bu adnanlar iyice saçmalamaya başladılar