PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : F.Bahçe boykota hazırlanıyor


kayısıkentli
11-27-2008, 09:24
http://www.internethaber.com/images/news/61488.jpg


Fenerbahçeliler 1 Aralık'ta büyük bir boykota hazırlanıyorlar. Bakın neyi boykot edecekler;


Fenerbahçe'nin Lig TV'den yayınlanan lig maçlarının yanısıra Maraton programında kulüplerine ''Taraflı'' davranıldığı ve ''Düşmanlık'' yapıldığı iddiasını ileri süren Sarı-Lacivertli taraftarlar 1 Aralık gününü ''Lig TV'ye boykot günü'' olarak ilan ettiler...


AZİZ YILDIRIM NE DEMİŞTİ? Eski hakem ve şimdilerin TV yorumcusu Erman Toroğlu, başkanlık vizyonumun artık bittiğini öne sürerek başkanlık görevimi bırakmam gerektiğini yazmıştır. Başlı başına bu ifade tüm dünyada milyonlarca taraftarı bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü'ne ve camiasına hakarettir. Fenerbahçe Spor Kulübü'nde başkanları birkaç köşe yazarı, TV yorumcusu veya eski hakemler belirlemez (...)
Erman Toroğlu gibi, TV yorumculuğu ve köşe yazarlığını, adeta fiilen Federasyon ve MHK başkanı olarak kullanmak isteyen bir kişinin, eski alışkanlıklarından kendiliğinden vazgeçmesi mümkün değildir. Erman Toroğlu ve onun medyadaki türevleri kendi dar yorumları ve sözleri ile bu çağda hakemleri, kulüpleri, futbolcuları kısacası tüm futbol dünyasını idare edemeyeceklerini anlamalıdır. Geçmişte o güce sahip olmuş olabilirler; ama 21. yüzyıl iletişim çağını yakalayamayan ve geri kalan bu zihniyetlerin artık o güçte olmadıklarını dolayısıyla ekrandan ve gazete köşelerinden tüm futbol dünyasını idare etmenin artık mümkün olamayacağını görmeleri gerekmektedir.

Lig maçlarının resmi yayıncısı olan kuruluşa ait TV kanalındaki bu tip yorumlarında ve yine pek çok kulübümüzün özel maçlarını yayınlayan gruba ait bir gazetedeki yazılarında Erman Toroğlu, istihdam edenlerinin iş ortağı durumunda olan kulüp ve benzer şekilde Federasyon yöneticileri aleyhine olarak sergilemiş bulunduğu çirkin tavırları ile artık ölçüyü ve ayarı kaçırmış durumdadır. Bu şekildeki yorumlar ve yazılar iş ortaklığına konu olan işin kalitesini ve marka değerini düşürmektedir. Marka ve kalite kaybı sebebi ile kulüplerimizin uğramış olduğu zararların bir hukuki sorumlusu mutlaka olmalıdır.
Fenerbahçeli taraftarların buluşma noktası olan antu.com tarafından başlatılan kampanyaya katılacağını açıklayan taraftarlar 1 Aralık günü Lig TV'lerini iptal edip numaralarını siteye yazacaklar...

BÜYÜKA: BİNDİĞİNİZ DALI KESMEYİNSarı-Lacivertliler'in boykot çağrısına kendiyle yapılan bir röportajla cevap veren Lig TV Genel Müdürü ve Şansal Büyüka ise taraftarlara, Fenerbahçe`ye karşı kötü bir niyet besleyemeyeceklerini, Fenerbahçe`nin çok önemli bir marka, bir ürün olduğunu, O`na zarar verirlerse bindikleri dalı kesmiş olacaklarını söyledi.

YAYIN ARABASINDA GÖZLEMCİ OLUN

Büyüka ayrıca, "Bu yaptığım doğru değil ama şöyle bir şey yapayım. Bir kişi verin gözlemci, maçta bizim misafirimiz olarak o kalabalık arabanın içinde otursun kendi gözleriyle görsün. Yani Antu`nun uygun göreceği, aklı başında bir adamı verin otursun görsün. Bakalım ses kısılıyo mu, kısılmıyo mu? Ekrandaki sesi sizin dışarıdan görevlendirdiğiniz biri dinlesin, içerideki seside biri sesçinin yanında otursun dinlesin. Maçtan önce limiti nedir en yükseğe, en düşüge baksın. Görecek ki en yüksek limitte duruyor bu. Dışarıdan siz de kontrol edin. Daha ne yapayım?" diyerek eleştirilere cevap verdi.

FENERBAHÇELİLER'İN AÇIKLAMASI

Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın yukarıdaki açıklamasında da dikkat çektiği ve RTÜK tarafından yaptırılan araştırmaya ilişkin bazı sonuçlar şöyledir;

Yayıncı kuruluş Lig TV'de yayınlanan "Maraton" programı elinde tüm maç görüntüleri olmasına karşın eskiden bir numara olan reyting sıralamasındaki yerini kaybetmiştir. "Maraton" programı en çok izlenen programlar arasında üçüncü sıraya gerilemiştir.

Aynı şekilde "Maraton" programı yorumcusu Erman Toroğlu en beğenilen yorumcular arasında zirvedeki yerini kaybetmiş ve ciddi bir düşüşle üçüncü sıraya gerilemiştir" http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=167476