PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe evinde hüsran yaşadı 1-2


kayısıkentli
11-25-2008, 23:49
http://www.internetspor.com/images/news/24384.jpg

Fenerbahçe, bu gece Şampiyonlar Ligi'nde Porto ile "olmak ya da olmamak" maçına çıkıyor. Maçla ilgili tüm ayrıntılar:


FENERBAHÇE: 1 - 2 : FC PORTO

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

1. Dakika: Ve karşılaşma başladı. Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı ilk düdükle beraber adeta inlemeye başladı.. Fenerbahçemize başarılar diliyoruz..

2. Dakika: Emre Belözoğlu gelişen Fenerbahçe atağında kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktada yerde kaldı. Serbest vuruş kullanacağız. Roberto Carlos vurdu, top kalenin uzağından auta gitti..

4. Dakika: Fenerbahçe Alex ile yüzde yüzlük bir gol kaçırdı. Sağdan Gökhan Gönül ortaladı, Oeivid topun üzerinden atladı.. Alex sağ ayağıyla kale alanı içinde vurdu üstten auta gitti. İnanılmaz bir pozisyondu..

5. Dakika: Emre ve Güiza bir müthiş atak daha başlattı. Güiza kaçan Emre'ye aktarmak isterken defans Emre'yi indirdi. Fenerbahçe faul kullanıyor.. Roberto Carlos bir kez daha denedi. Bu kez kale direğinin üzerinden çıktı.

8. Dakika: Emre'nin yanlış pasıyla birlikte bir Porto atağı daha var. Lisandro Lopez kaleyi tam karşıdan gören bir noktada. Edu'dan kurtulmaya çalışıyor, vuruşunu yaptı. Zayıf bir şut oldu Volkan'ın kontrolünde auta çıkıyor.

9. Dakika: Fenerbahçe maça istekli ve arzulu başladı. Gökhan nefis bir bacak arasıyla ilk rakibini geçti, ikincisine çalım attı ve Deivid'in önüne bıraktı. Deivid Güiza'nın önüne bırakmak istedi ama defans araya girdi.

10. Dakika: Fenerbahçe yüzde yüzlük bir golü daha kaçırdı. Sağ taraftan taç atışını kullandık... Ceza sahası içerisine doğru uzun bir top... Deivid bıraktı... Uğur'un önünde kaldı... Uğur kaleyi karşısına aldı... İlk pozisyonda vuramadı... Bu arada hakemin düdüğü var... İspanyol hakem Uğur'un faul yaptığı görüşünde..

13. Dakika: Nefesimizi kesen bir pozisyon yaşadık adeta. Soldan çok tehlikeli geldiler. Sert şutu Volkan müthiş bir refleksle kornere gönderdi..

15. Dakika: Gökhan Gönül yine defansı adeta delerek ceza alanına girdi, kaleye sert bir bazuka gönderdi ama çerçeveyi tutturamayınca top auta gitti. Böyle oynarsak golü buluruz..

17. Dakika: Yasin ceza alanı dışında rakibine faul yaptı. Çok tehlikeli bir noktadan atışı kullandılar. Kafalardan seken topu son olarak Ysin kornere gönderdi.

19. dakika: Köşe vuruşunu kullandılar... Topu uzaklaştırmak istiyoruz... Porto'nun atağı devam ediyor... Ceza sahasının sağından bir orta... Volkan dokundu... Lisandro'nun önünde kalıyor... Lisandro altıpas üzerinden vurdu... Top filelerimizde... Fenerbahçe 0-1 Porto...

21. Dakika: Bu kez Edu ile yüzde yüzlük golü kaçırdık. Uğur'un indirilmesiyle sol kanattan serbest atış kazandık. Yapılan ortaya Edu yükseldi vurdu, top direğin dibinden dışarı çıktı.

24. Dakika: Yine tehlikeli yerde top kaptırdık. Raul Meireles aldı topu. Kaleyi karşıdan görüyor. Vurdu... Vuruşu tam istediğimiz gibi, yandan auta gidiyor.

25. Dakika: Ceza alanına girmek isteyen Rodrigez'i indiren Emre Belözoğlu sarı kart gördü.. Bruno Alves çok sert vurdu... Barajdan dönüyor...

28. Dakika. Fenerbahçe defansı çok kötü. Olmadık pozisyonda kalemizde 2. golü gördük.. Lisandro Lopez Porto'yu 2-0 öne geçiren golü attı. Sağ kanattan taç atışı kullandılar. Savunmamızı aşan topta Lisandro Lopez kalenin önünde aldı topu. İlk vuruşu olmadı, dönen topta golü atıyor... Durum 2-0

29. Dakika. Lisandro topu elle düzeltip topu ağlara atıyor. Kameralarda çok net olarak görülüyor bu pozisyonr. Yasin elle aldığı şeklinde itiraz edince sarı kartla cezalandırılıyor.

31. Dakika: Alex, Güiza'ya nefis bir pas attı Güiza döndü vuruşunu yaptı top auta çıktı..

32. dakika: Emre'ye faul Fernando sarı kart gördü...

33. Dakika: Köşe vuruşunu Alex kullandı. Defans topu uzaklaştırdı hızlı bir atak geliştirdiler Tomas Costa, Volkan'ın üstünden aşırtma bir vuruş yaptı top direkten döndü.. Fenerbahçe için çok şanslı bir dakika.. Eğer Fenerbahçe bu maçtan mağlubiyet ile ayrılırsa, Avrupa serüveni sona erecek...

36. dakika: Topla oynama yüzdelerinde Fenerbahçe'nin, yüzde 55'e yüzde 45'lik bir üstünlüğü var...

38. Dakika: Fenerbahçe üstün oynadığı bir karşılaşmada, kaptırdığı toplar ve kontra ataklarla kalesinde iki gol gördü. Orta alanda müthiş top kayıpları yaşanıyor.

40. Dakika: Köşe vuruşunu kullandılar, savunmamızdan sekti. Bir kez daha doldurdular arka tarafa. Volkan tek yumrukla uzaklaştırdı.

43. dakika: Edu yaklaşık 40 metreden vurdu... Farklı şekilde yandan dışarıya gidiyor...

44. Dakika: Güiza sol kanattan aldı, ceza alanına soklurken vurdu. Fazla sert olmayan vuruş kalecinin ellerinde eridi..

Fenerbahçe iyi oynadığı ilk yarıda Volkan'ın hatasıyla ilk golü kalesinde gördü. İkinci gol ise açık bir şekilde elle kesilmesine rağmen hakem görmezden geldi. Yasin'in de hatasıyla top ikinci kez Fenerbahçe ağlarına gitti. İki hata Kadıköy'de moralleri bozdu. Bütün umudumuz ikinci yarıya kaldı.

İlk yarı Porto'nun 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

MAÇTAN DAKİKALAR: (İKİNCİ YARI)

46. Dakika: İkinci yarı başladı.. Luis Aragones ikinci yarıda Kazım Kazım'ı oyuna sürdü. Emre Belözoğlu saha kenarında..

47. Dakika: Kazım'la müthiş bir atak geliştirdik. Gökhaün ceza alanına ortaladı.. Ceza alanında kaleci elinden kaçırdı. Güiza direğin tam dibindeyken vurdu ve üstten auta attı. Bir defans oyuncusu bunu yapamazdı. Güiza yine inanılmazı başardı.!!

51. Dakika: Soldan ceza shasına sokulan Rodrigez'in geriye çıkardığı pasta Gökhan yerinde bir müdahaleyle tehlikenin büyümesine izin vermedi..

52. dakika: Güiza, Rodriguez'e yaptğı faulden sonra sarı kart gördü...

53. Dakika: Rodriguez cepheden çok tehlikeli geldi, topa sert vurdu. İyi yer tutan Volkan topu tehlikeli olmadan kontrol altına aldı..

56. dakika: Alex ceza sahasının dışından vurdu... Kaleci Holton'un kucağına...

59. Dakika: Josico'dan bir top kaybı. Sol kanattan Hulk ilerliyor. Sıfıra inerken pasını verdi! Volkan alıyor.

61. Dakika: Fenerbahçe saldırırken geride boşyluk bıraktı. Porto hızlı çıktı. Ara pasında Hulk fişekg ibi fırladı ve Edu'yu 5 metre geriden gelip geçti. Kale alanında vurdu, Volkan sol eliyle topu çeldi, ikinci pozisyonda Hulk tekrar vurdu, top direğe çarpıp dışarı çıktı..

62. Dakika: Porto'da Guarin giriyor. Tomas Costa çıkıyor.

63. Dakika: Kazım Kazım sağ taraftan topu kaptı ve süratle ilerledi. Porto defansı topu Güiza'ya aktaracağını beklerken o sert vurdu. Defanstan seken top kalecinin üzerinden ağlarla buluştu. Durum şimdi 1-2.. Haydi çocuklar..

65. dakika: Kazım sağdan ortaladı... Altıpasın önünde Güiza kontrol edemedi...

68. Dakika: Fenerbahçe Kazım oyuna girdikten sonra neredeyse tüm ataklarını sağ kanattan yapmaya başladı.

69. Dakika: Şimdi sol kanattan korner kullanıyoruz. Uğur Boral topun gerisinde. Ortaladı! Penaltı noktası üzerinden Edu vuruyor! Aut...

71. Dakika: Rakibine sert giren Uğur Boral sarı kart gördü.

74. dakika: Carlos ceza sahasının önünden vurdu... Savunmadan dönüyor...

75. Dakika: Porto'da Mariano giriyor. Rodriguez çıkıyor.

76. dakika: Kazım sağdan ortaladı... Savunma ayak koydu... Dönen top... Güiza içeriye çeviriyor... Deivid yükseldi... Bir kafa... Kaleci Helton'da kalıyor...

77. Dakika: Fenerbahçe'de Deivid çıkıyor. Burak Yılmaz giriyor.

78. Dakika: Hulk oyundan çıktı, Pele oyunda..

Son 10 dakika içerisindeyiz... Mutlaka gol bulmamız gerekiyor... Yoksa Fenerbahçe Avrupa defterini kapatmış olacak.

83. dakika: 2-0 önde olan Porto karşısında topla oynama yüzdelerinde, yüzde 54'e yüzde 46'lık bir üstünlüğümüz var....

Bu arada Arsenal Dinamo Kiev önünde 1-0 öne geçti maçın son dakikalarında. Bu maç böyle bitecek olursa Fenerbahçe'nin 3. olup UEFA'ya gitme şansı matematiksel olarak devam edecek..

86. dakika: Edu sarı kart görüyor...

88. Dakika: Roberto Carlos ile yaklaşık 35 metre mesafeden serbest vuruş kullanıyoruz. Baraja çarptı...

Maçta 4 uzatma dakikası oynanıyor..

90+1: Dakika: Roberto Carlos orta sahadan serbest vuruş kullandı. Alex'e verdi topu, Alex tekrar Carlos'un önüne bıraktı. Carlos çok set vurdu, yine defanstan döndü..

90+2. Dakika: Gökhan Gönül hakeme itirazdan sarı kart gördü.

Karşılaşma Porto'nun 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. Fenerbahçe bundan sonra UEFA Kupası için mücadele edecek..

KADROLAR:

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan, Edu, Yasin, Roberto Carlos, Deivid, Josico, Emre, Uğur, Alex, Guiza

Porto: Helton, Fucile, Rolando, Bruno Alves, Pedro Emanuel, Tomas Costa, Fernando, Raul Meireles, Rodriguez, Lisandro, Hulk

STAT: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı
HAKEM: Alberto Undiano Mallenco (İspanya Futbol Federasyonu)http://www.internetspor.com/news_detail.php?id=84391

..::duyguseli::..
11-26-2008, 00:03
Geçmişler olsun..Çok üzüldüm..:V;D

silent_storm
11-26-2008, 00:11
Geçmişler olsun..Çok üzüldüm..:V;D
belli

MetinCeylan
11-26-2008, 00:41
cok kötü bir mac oynadı fenerbahce bu arogones oldugu sürece bi ilerleme olamaz...

..::duyguseli::..
11-26-2008, 01:23
cok kötü bir mac oynadı fenerbahce bu arogones oldugu sürece bi ilerleme olamaz...


Karar verin sizde..Kimisi göklere çıkartıyor adamı kimisi yere çalıyor..Yenseydi böyle demezdiniz ama demi..? ;D
Harbi üzüldüm ama hee..sinirden gülüyorum..:D

silent_storm
11-26-2008, 01:29
walla ben daha göklere çıkanana ras gelmedim

DİGİMAX
11-26-2008, 10:13
Siz daha zicoyu çok ararasınız..
avrupada başarıyı fener önümüzdeki 30 sene göremez..

silent_storm
11-26-2008, 18:09
Siz daha zicoyu çok ararasınız..
avrupada başarıyı fener önümüzdeki 30 sene göremez..


kardeşim iyi hoş söylüyorsunda sencede biraz abartmadınmı...

MetinCeylan
11-26-2008, 18:11
Siz daha zicoyu çok ararasınız..
avrupada başarıyı fener önümüzdeki 30 sene göremez..


30 seneyi fenerbahce görürde sen görebilirmiisn:D;D:D

DİGİMAX
11-26-2008, 21:01
tamam hadi 29 olsun sizin için..
yada şöyle olsun türkiye kupasından bi hesap yaparsak:D
ee gene baya bi oluyor:F

silent_storm
11-26-2008, 21:08
bende gsnin saraçolundaki istikrarının hesabına girmeyim kardeş
bu hesap bitmez...