PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fener'de Ankara havası


MetinCeylan
11-16-2008, 00:13
http://www.internethaber.com/images/news/76203.jpg
Fener'de Ankara havası
16 Kasım 2008 Pazar 00:02
Fenerbahçe, Kadıköy'de konuk ettiği Ankaraspor'u iki savunmacısı Lugano ve Carlos'la durdurdu. Aynı ikili forvette de vardı!


İlgili Haberler
Kanarya'yı Carlos uçurdu (http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=165949)
Hatıralar sarmış 4-1 yanımı (http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=165950)



F.BAHÇE: 2-0 :ANKARA

Geçtiğimiz hafta derbi galibiyetiyle taraftarlarına bayram yaşatan Fenerbahçe 11. haftada karşı karşıya geldiği ligin flaş ekiplerinden Ankaraspor'u da 2-0 mağlup etmeyi başardı ve ligdeki iyi gidişini sürdürdü.

Fenerbahçe seyirci desteğini arkasını alarak maça başlarken, sarı-lacivertlier ilk dakikalarda tutuk bir görüntü sergiledi. Karşılaşmada dakikalar 32'yi gösterdiğinde ise bir duran top organizasyonu sonucunda Roberto Carlos topu ağlara gönderdi ve ilk yarı 1-0'lık sonuçla sona erdi.
http://www.internethaber.com/images/other/76204.jpgRoberto Carlos ve Lugano, Galatasaray'a yaptığını bu kez Ankaraspor'a yaptı. Maçın önemli anları karelere böyle yansıdı... Maçtan kareler için TIKLAYINIZ..! (http://galeri.internethaber.com/gallery.php?id=2428)
İkinci yarıda da önde olmanın avantajıyla oyuna iyi başlayan Fenerbahçe 54. dakikada Roberto Carlos'un kullandığı serbest vuruş sonrasında direkten dönen topa Lugano'nun ayağını dokunmasıyla birlikte farkı ikiye çıkarttı. Oyun bundan sonraki bölümde de Fener'in kontölünde geçti ve sarı-lacivertliler Ankaraspor'u 2-0 mağlup ederek puanını 19'a yükseltti.

MAÇIN İLK YARISI

2. dakika. Fenerbahçe yarı sahasında hazırlık pasları yapıyor. Ankaraspor rakibinin üzerine gitmek yerine kendi yarı sahasında beklemeyi tercih ediyor.

5. dakika. Ankaraspor'un sağdan gelişen atağında ceza sahası dışında topla buluşan Theo Weeks kaleyi gördüğü anda şutunu attı. Yerden etkisiz giden meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

6. dakika. Fenerbahçe rakip yarı sahasının ortalarından kazanılan serbest vuruşu Roberto Carlos ile kullandı. Carlos yaklaşık 35 metreden kaleye sert vurdu. Yerden seken meşin yuvarlak iyi yer tutan Kaleci Senecky'nin kuçağında kaldı.

10. dakika. Karşılaşmada ilk bölüm 0-0 eşitlikle geçildi. İki ekipte henüz rakip kalede gole yakın etkili bir atak geliştirebilmiş değil.

11. dakika. Fenerbahçe rakip ceza sahasının sol çarprazında Uğur Boral'a yapılan faul sonrası serbest vuruş kazandı. Topun gerisine Carlos geçti.

14. dakika. Fenerbahçe'de erken bir değişiklik. Sakatlanan Semih yerini Emre'ye bıraktı.

15. dakika. Ankaraspor atakları bu bölümlerde tehlikeli gelişiyor. Sağdan ceza sahasına çalımlarla giren Özer kale sahasına sert bir top kesti. Savunmasına yardıma gelen Güiza ayak koyarak topu uzaklaştırdı.

19. dakika. Karşılaşmada Ankaraspor daha iyi bir görüntü veriyor. Fenerbahçe oyun kurmakta ve rakip kaleye gitmekte zorluk yaşıyor.

24. dakika. Ankaraspor ayağa paslarla rakip kaleye sokuldu. Murat Tosun'un savunmanın arkasına bıraktığı topu kontrol eden Mehmet Çakır için ofsayt bayrağı kalktı.

25. dakika. Gökhan Gönül sağdan ileri çıkıp ceza sahasına ortasını yaptı. Ankaraspor ceza sahası içinde uygun durumda topla buluşan Uğur Boral isabetsiz bir vuruşla topu auta gönderdi.

30. dakika. Mücadelede yarım saatlik bölüm geride kaldı. Gol yok. Sık sık faullerle kesilen oyunda tempo düşük.

GOL... 32. dakika. Fenerbahçe golü Carlos ile buldu...

Soldan süratle ileri çıkan Roberto Carlos, Mehmet Çakır'ın müdahalesiyle yerde kaldı Fenrebahçe ceza sahasının çarprazından serbest vuruş kazandı.

Topun gerisine geçen Deivid ceza sahasına yerden pasını çıkarttı. Carlos topun gelişen sol ayağıyla sert vurdu. Meşin yuvarlak köşeden ağlarla buluştu.

Fenerbahçe Roberto Carlos'un şık golüyle Ankaraspor karşısında 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

35. dakika. Maçın ilk yarısı için son 10 dakika oynanıyor. Fenerbahçe kötü oynadığı bölümlerde Carlos ile skor avantajını yakaladı.

36. dakika. Ankaraspor'da Özer Hurmacı itirazdan sarı kartı gördü. Genç futbolcu hakeme itirazını bir an abarttı. Az daha çift sarı karttan oyun dışında kalacaktı.

38. dakika. Fenerbahçe üst üste geliştirdiği ataktlarda gole çok yaklaştı. İlk pozisyonda Emre savunmanın arkasına uzun bir pas çıkarttı. Güiza'nın hareketlendiği pozisyonda Senecky kalesinden çıktı. İspanyol golcü topu rakibinin üzerinden istediği gibi aşırtamadı. Boşta kalan topu savunma uzaklaştırdı.

Aynı dakika içinde Uğur Boral sol çarprazdan çok sert vurdu. Senecky iki hamlede üzerine gelen topu güçlükle kontrol etti.

40. dakika. Ankaraspor rakip yarı sahadan serbest vuruş kazandı. Murat uzaktan kaleye şutunu çekti.. Vuruşu farklı şekilde auta çıktı..

43. dakika. Ankaraspor rakip kaleye hızlı gitti. Ceza sahası dışında Özer yerde kaldı. Boşta kalan topa Mehmet Çakır yerden sert vurdu. Volkan kapanarak meşin yuvarlağı kontrol etti.

45. dakika. Karşılaşmanın ilk yarısı için normal süre tamamlandı. Hakem uzatma süresi olarak 1 dakika ilave etti.

45+1. dakika. Fenerbahçe uzatmalar oynanırken Uğur Boral ile gole yaklaştı. Gökhan Gönül sağdan ceza sahasına ortasını yaptı. Arka direğe inen topun gelişine Boral sert vurdu. Top üst direği sıyırıp auta çıktı.

İlk yarıda başka gol olmadı. Fenerbahçe ilk 45 dakika sonrası Ankaraspor karşısında 1-0'lık üstünlük ile soyunma odasına gitti.

MAÇIN İKİNCİ YARISI

Ankaraspor 2. yarıya değişiklikle başladı. Özer Hurmacı yerini Konate'ye bıraktı.

47. dakika. Fenerbahçe atağında sol çarprazda toplu buluşan Emre kaleye sürpriz bir şut çıkarttı. Kaleci Senecky'in de beklemediği bu vuruşta meşin yuvarlak kalenin az farkla yanından auta çıktı.

53. dakika. Emre sağdan ceza sahasına sokulacağı anda Hürriyet'in suratına gelen dirsek darbesiyle yer kaldı. Hakem serbest vuruşu Fenerbahçe'ye verdi.

GOL... 54. dakika. Fenerbahçe 2. golü Lugano ile buldu... Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşu Carlos kullandı. Sambacı'nın sert şutunda meşin yuvarlak yakın direğni içinde patlayarak diğer direkten kale sahasınad kaldı. Boşta kalan topu Lugano ayak koyarak ağlara bıraktı.

Fenerbahçe Lugano'nun golüyle Ankaraspor karşısında skoru 2-0 yaptı.

58. dakika. Ankaraspor atağında Konate ceza alanına girmek isterken, kendini yere attı.. Hakem devam dedi..

60. dakika. Karşılaşma son yarım saatlik bölüm. Fenerbahçe'nin Ankaraspor karşısında iyi futbolu ve 2-0'lık üstünlüğü sürüyor.

62. dakika. Konate çalımlarla ceza sahasına sokulup pasını gerisindeki Mehmet Çakır'a bıraktı. Bu futbolcu önünü boşaltığı anda sert vurdu. Top Volkan'ın üzerine gitti.

64. dakika. Ankaraspor'da Hürriyet yerini Anıl'a bıraktı.

67. dakika. Ankaraspor atağında Konate savunmanın arkasına atılan pasla topla buluştuğu anda ofsayt bayrağı kalktı. Başkent ekibi 2. golden sonra Fenerbahçe'nin üzerine daha çok gitmeye başladı.

68. dakika. Fenerbahçe atağında Güiza sol kanattan ceza sahasına girmeden sert vurdu. Top kalenin az farkla yanından auta çıktı.

69. dakika. Fenerbahçe'de topu elle kesen Lugano sarı kart gördü. Ankaraspor sol çarprazdan serbest vuruş kazandı.

70. dakika. Ankaraspor'da topun gerisine Mehmet Çakır geçti. Bu futbolcunun kaleye gönderdiği sert top direğin yanından auta çıktı.

71. dakika. Fenerbahçe'de Deivid yerini Ali Bilgin'e bıraktı.

74. dakika. Carlos ceza sahasına sokulduğu anda yerden sert vurdu. Senecky üzerine gelen topu kapanarak kontrol etti.

75. dakika. Karşılaşmada son 15 dakika. Ankaraspor'un gol için atakları var. Fenerbahçe daha çok yarı sahasında kalmaya başladı.

Bu dakikada Ankaraspor sol kanattan Anıl ile köşe vuruşu kullandı. Kale sahasına inen topu Selçuk kafayı vurarak uzaklaştırdı.

76. dakika. Fenerbahçe'de topla oynayan Ali Bilgin sarı kart gördü.

78. dakika. Fenerbahçe 3. gole çok yaklaştı. Sol kanattan Ali Bilgin'in pasıyla ceza sahasına giren Gökhan Gönül rakibinden sıyrılıp sıfıra kadar indi. Bu futbolcunun ortasında arka direğe seken top Uğur Boral'ın önünde kaldı. Boral, Kaleci Senecky ile karşı karşıya pozisyonda topu kalecinin üzerine vurdu. Boşta kalan topu savunma uzaklaştırdı.

79. dakika. Fenerbahçe'de Uğur Boral yerini Vederson'a bıraktı.

80. dakika. Fenerbahçe'de Josico sarı kart gördü.

Karşılaşmada son 10 dakika. oynanıyor. Fenerbahçe'nin Ankaraspor karşısında 2-0'lık üstünlüğü sürüyor.

81. dakika. Ankaraspor'da De Nigris, Theo'nun yerine oyunda.

81. dakika. Ankaraspor gole çok yaklaştı. Sol kanattan kazanılan serbest vuruşu Mehmet Çakır ceza sahasına ortaladı. Volkan çıkarak kontrol ettiği topu yerdeyken elinde kaçırdı. Ankarasporlu futbolcuların üst üste kaleye gönderdiği topu Fenerbahçe savunması her seferinde kale önünde karşılayarak mutlak bir golü çıkarttı.

84. dakika. Maçta temponun yükseldiği anlar. Ankaraspor'un gol için ataklaır var. Soldan derin pasa hareketlenen Konate çıkmadan kontrol ettiği topu kale sahasına çevirdi. De Nigris'in uzağına düşen topu Fenerbahçe savunması uzaklaştırdı.

85. dakika. Ankaraspor Mehmet Çakır ile gole yaklaştı. Ceza sahası dışında topla buluşan Mehmet topu sol ayağına çektiği anda yerden sert vurdu. Volkan'ın uzandığı köşeden meşin yuvarlak direği sıyırarak auta çıktı.

88. dakika. Maçta son dakikalara girildi. Selçuk'un pasıyla sağdan ceza sahasına giren Ali Bilgin, Güiza'ya ortasını yaptı. Ankaraspor savunması kafayı vurarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

90. dakika. Karşılaşmada normal süre tamamlandı. Hakem uzatma süresi olarak 3 dakika ilave etti.

90+1. dakika. Hızlı gelişen Ankaraspor atağında sağdan ceza sahasına ortalanan top savunmadan sekerek arka direkte Mehmet Çakır'ın önünde kaldı. Bu futbolcu topu düzeltip uygun durumda şutunu attı. Meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

Uzatmalarda başka gol olmadı. Fenerbahçe, Ankaraspor'u 2-0 mağlup ederek puanını 19'a yükselti.. Başkent ekibi ise bu mağlubiyetle 22 puanda kaldı...
STAT: Şükrü Saracoğlu
YAYIN: Lig TV
HAKEMLER: Yunus Yıldırım, Özgür Çetiner, Hakan Yemişken

FENERBAHÇE: Volkan Demirel Lugano R.Carlos Edu Gökhan Josico Selçuk Uğur Deivid Semih Güiza

Ankaraspor: Senecky Muhammet Hanefi Murat Tosun Batak Theo Weeks Uğur Erhan Hürriyet Adem Koçak Özer Mehmet Çakır


kaynak:http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=165938

kayısıkentli
11-16-2008, 00:29
tebrikler

MetinCeylan
11-16-2008, 00:34
tebrikler


tesekkürler kayısıkenti celtilmenliqin icin...+

kayısıkentli
11-16-2008, 00:39
tesekkürler kayısıkenti celtilmenliqin icin...+

centilmenlik yapacaksın ki centilmenlik göresin ;)

MetinCeylan
11-16-2008, 00:46
centilmenlik yapacaksın ki centilmenlik göresin ;)


eyvallah kardesim:)