PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kupada hedef final


MetinCeylan
11-12-2008, 16:39
http://www.sivasspor.com.tr/images/stories/yonetim/168330.jpg
Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Antalyaspor karşısında alınan mağlubiyetin iş kazası olarak değerlendirdiklerini belirtirken, Fortis Türkiye Kupası'nda hedeflerinin final oynamak olduğunu söyledi.
Ünsal, Türkiye liglerinde birçok takımın teknik direktörünün değiştiğini ve bu değişim sonucu yeni gelenlerin başarı gösterdiğini söyledi. Antalyaspor karşısında aldıkları mağlubiyeti iş kazası olarak değerlendiren Ünsal, "Biz Antalyaspor mağlubiyetini bir iş kazası olarak nitelendiriyoruz. Lig uzun bir maraton. Nihayetinde hedefimizden bir iki puanlık bir sapmamız var. Puanımız 20 olmalıydı. İnşallah önümüzdeki hafta Konyaspor maçından başlamak üzere bu puan kayıplarımızı telafi ederiz" diye konuştu.
Antalyaspor'u galibiyetinden dolayı tebrik eden Ünsal, "Öncelikle Antalyaspor'u ve Mehmet Özdilek'i tebrik ediyorum. Gerçekten güzel bir oyun ortaya koydular. Biz de neredeyse 40 dakika kadar 10 kişi oynayan rakibe karşı galip gelemedik. Demek ki Antalyaspor daha iyi mücadele etti. Bu mağlubiyeti hakem hataları gibi bahanelere bağlamak son derece yanlış. Biz önce kendimize bakmalıyız. Demek ki bizim takımımız bazı hatalar yaptı veya hatalı oyuncular sahaya sürüldü. Bunu böyle değerlendirmek lazım. Zaten hocamız da aynı şeyleri söyledi. Biz hem Mehmet Özdilek'i hem de Antalyaspor'u tebrik ediyoruz. Biz Konyaspor maçıyla yeniden çıkışa geçmek istiyoruz" dedi.
İki hafta önce sakatlanan Petkoviç'in elinin düzelmesi ve kaleye geçmesi konusunda ise Ünsal, "Sağlık ekiplerimiz düzeldiğini söylemişler. Tam olarak düzelip düzelmediğini, takımın Alanya'da olmasından dolayı bilemiyorum, ama neticede Petkoviç kendini ispat etmiş bir kalecidir. İlk 11'de sahaya çıkması gayet normaldir. Ama form tutmuş bir Akın da her zaman Sivasspor kalesinde bir Petkoviç kadar başarılı olur" dedi.
Hafta içerisinde Alanyaspor ile oynayacakları Fortis Türkiye Kupası maçını kazanacaklarını belirten Ünsal, kupadaki hedeflerinin finale kadar çıkmak olduğunu kaydetti. Ünsal, "Kupada gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Hatta şunu açıkça ifade ediyorumki kupada bu yıl gerçekten final oynamayı istiyoruz" şeklinde konuştu.



kaynak:http://www.sivasspor.com.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=851&Itemid=1