PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alanyaspor: 2- Sivasspor: 2


MetinCeylan
11-12-2008, 16:23
Alanyaspor: 2- Sivasspor: 2ALANYA (A.A)
Fortis Türkiye Kupası (C) Grubu'nda,Sivasspor ile Alanyaspor 2-2 berabere kaldı.Maçın ilk yarısını 1-0 yenik kapayan Sivasspor, ikinci yarıya hızlı başladı ve 50'inci dakikada beraberliği yakaladı. Bu dakikada gelişen Sivasspor atağında, Alanyaspor ceza sahası çizgisi üzerinde topla buluşan Balili, sağ ayağıyla sert bir şut attı. Top, defansoyuncusu Sercan'ın bacaklarının arasından geçerek köşeden kaleye girdi. 1-1

Bu golden iki dakika sonra Sivasspor öne geçti. 52. dakikada defansın arkasına gönderilen topla Alanyaspor ceza sahasında buluşan Balili, kalabalık defansa rağmen yerden ve sert bir vuruşla topu ikinci kez ağlara gönderdi: 2-1. 74. Dakikada Alanyaspor, beraberlik golüne çok yaklaştı.

Sivasspor cezaalanında oluşan karambolde Nedim'in indirdiği topa, Dündar kafayla vurdu. Kaleci Akın topu son anda uzaklaştırdı. Aynı dakikada ev sahibi ekip rakip ceza alanında bir kez daha tehlike yarattı. Sivasspor ceza sahasında Serkan'ın pasında topla buluşan Ahmet, kaleye yakın ve çapraz pozisyondan sert vurdu. Top, az farkla dışarı çıktı.Her iki takımın da çok sayıda pozisyon bulduğu maçın son dakikasındaAlanyaspor beraberliği yakaladı. 90'ıncı dakikada gelişen Alanyaspor atağında, Gökhan'ın verdiği pastatopla buluşan Nedim, çapraz pozisyonda olmasına rağmen yerden ve sert bir vuruşla topu Sivasspor ağlarına gönderdi.
2-2 Maç bu sonuçla sona erdi