PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hatalı karar gol getirdi


kelebek35
11-12-2008, 11:26
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/11/7_233724_ts_bjk_penalti1211_414_232.jpg




Karşılaşmanın ikinci yarısında topla driplinge kalkan Yattara, Zapatocny´nin yanından sıyrıldığı sırada kendini yere bıraktı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında topla driplinge kalkan Yattara, Zapatocny’nin yanından sıyrıldığı sırada kendini yere bıraktı. Çek futbolcunun müdahale etmemesine karşın faul bekleyen Gineli yıldız, hakem Bünyamin Gezer’i de yanıltmayı başardı. Gezer, Zapo’yu sarı kartla cezalandırdı. Ancak asıl ilginç olan pozisyonun devamıydı. Yok yere serbest vuruş kazanan Bordo-Mavililer, ceza sahasına yapılan ortada Egemen’le beraberlik golünü buldu. 10 dakika kadar sonra Bobo’nun Trabzonspor ceza alanı içinde yerde kalmasını da es geçen Gezer, kararlarıyla maçın sonucuna doğrudan etki etmiş oldu.
Üzülmez: Çok hata yaptılar
Kartal’ın emektar sol beki İbrahim Üzülmez, Trabzonspor deplasmanında kora kor bir mücadele örneği sergilediklerini, ancak hakem triosunun kararlarında ev sahibi ekipten yana tavır aldığını belirterek, “Hakemler çok hata yaptı. Yattara’nın düştüğü pozisyon kesinlikle faul değildi, ayrıca Bobo’nun düşürülmesine nasıl ‘devam’ denildi, anlamadım” dedi.

fotomaç