PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Denizli: 'Akıllı oynadık'


kelebek35
11-12-2008, 11:22
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/11/7_233726_denizlii1111_414_232.jpg



Beşiktaş´ın tecrübeli hocası Mustafa Denizli, “Akıllı oynadık ve kazandık” dedi.

‘Trabzon çok etkiliydi’
Fortis Türkiye Kupası’nda Trabzonspor’u devirip 2’de 2 yapan Beşiktaş’ta Mustafa Denizli ilginç açıklamalarda bulundu. Defansif oynadıkları iddialarını kabul etmeyen tecrübeli çalıştırıcı, “Beşiktaş hiçbir maça beraberlik için çıkmaz. Eksiklerimiz vardı, akıllı oynadık, gol atmayı hedefledik ve kazandık. Planımız buydu. Sahada etkili olmamazını nedeni, Trabzonspor’un başarılı futboluydu. Ancak elimizden geleni yaptık” diye konuştu.
‘Dokuz puan yapmalıyız’
Maçın son bölümünde Trabzonspor’un yorulduğunu dile getiren Mustafa Denizli, “Rakibimizin baskısını kırmak için, ileri uçta görev yapan Holosko’yu sahaya sürdük. Hücum hattımızı güçlendirdik ve kazandık. Buradan beraberlikle ayrılsak, grupta 8 puanla bir üst tura çıkılabilirdi. Ancak artık baraj, 9’a yükseldi. Gruptan çıkmak için, bir maç daha kazanmalıyız. Rakibimizin işi çok zorlaştı. Hedefimiz hem Türkiye’de, hem de kupada şampiyon olmak” dedi.

‘Senin için hocam’
Beşiktaşlı futbolcular, karşılaşma öncesinde Mustafa Denizli’ye büyük bir jest yaptılar. Kocaelispor maçından önce Mert Nobre’ye sürpriz bir doğum günü partisi hazırlayan Siyah-Beyazlı oyuncular, bu kez hocaları Mustafa Denizli’nin doğum gününü kutladılar. Futbolcular, “Bu maçı kazanıp, size
hediye edeceğiz” dediler ve sözlerini tuttular.

fotomaç