PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzon son dakikada çöktü


MetinCeylan
11-12-2008, 00:55
http://www.internethaber.com/images/news/75840.jpg
Trabzon son dakikada çöktü
12 Kasım 2008 Çarşamba 00:20
Ligde karşı karşıya gelen Beşiktaş ile Trabzonspor, bu kez Fortis Türkiye Kupası'nda kozlarını paylaştı. Trabzon son dakikada çöktü.


TRABZONSPOR: 1 - BEŞİKTAŞ: 2

Türkiye Kupası'nda iki ekip bugüne dek toplam 9 kez karşılaşırken, bu maçların 4'ünü Trabzonspor, 3'ünü Beşiktaş kazandı, 2 maç ise berabere sonuçlandı. Kupada siyah-beyazlılar 9 gol atarken, bordo-mavililer ise 8 gol kaydetti... Türkiye Kupası'nda son olarak 1993-94 sezonunda yarı finalde eşleşen iki ekibin, İstanbul'da oynadığı ilk maç Beşiktaş'ın 3-1 üstünlüğüyle sona ermiş, 9 Mart 1994'te Trabzon'daki son karşılaşma ise 1-1 sonuçlanmıştı...

İki takım da sayaha çıktı. Tribünler tıklım tıklım dolu.. Trabzon taraftarından takımına çok büyük bir destek var..

İLK YARIDAN DAKİKALAR

1. Dakika: Ve karşılaşma Beşiktaş'ın vuruşuyla başladı. Her iki takıma da başarılar diliyoruz..

2. Dakika: Uğur İnceman çalımlarla Trabzonspor ceza shasına girmek istedi ancak defans Uğur'a geçiş izini tanımadı..

3. Dakika: 3. dakika: Cale soldan ortaladı... Ceza sahası ön çizgisi üzerinde Gökhan karşılıyor...

4. dakika: Ekrem sağdan ceza sahasına girdi... Son çizgiye kadar iniyor... Colman var karşısında... Bir çalım denemesi.. Top oyun alanı içerisinde tutamadı...

5. dakika: Colman ceza sahası dışından sert vurdu... Gökhan'dan sekiyor... Hakan topun çıkmasına izin vermedi...

6. Dakika: Sağ kanatta Tello'dan sıyrılan Serkan'ın yerden yaptığı ortayı Gökhan Zan kesti..

10. dakika: Selçuk yaklaşık 25 metreden vurdu... Hakan sektiriyor... Beşiktaş savunması uzaklaştırdı...

11. Dakika: Selçuk'un ters kanada attığı pası iyi kontrol eden Yattara'nın ortası aynı güzellikte olmadı ve top auta çıktı..

13. Dakika: Serdar Özkan'ın pasıyla topla buluşan Ekrem, meşin yuvarlağı bir müddet sürdükten sonra kaleyi yokladı.. Top yandan auta çıktı.

14. Dakika: Yattara'nın şık pasıyla sol içte topla buluşan Selçuk pasını geriye çıkardı, Colman içeriye doldurdu. Defanstan seken top yine Selçuk'ta kaldı, Hakan üzerine gelen şutu iki hamlede kontrol etti.

16. Dakika: Gökhan'dan güzel bir ara pası... Umut sağdan ceza sahasına girdi... Kaleciyle karşı karşıya... Ayağının ucuyla dokunuyor... Hakan'da kaldı...

17. Dakika: Serkan'ın yaptığı ortayı Gökhan ayak içiyle ceza sahasının gerisine bıraktı, Selçuk bekletmeden seet vurdu, top auta gitti..

19. dakika: Cale'nin koşu yoluna yerden bir pas... Cale ceza sahasına girmeden ortaladı... Gökhan aşan top direk auta çıktı.

21. Dakika: Yattara, Beşiktaş yarı sahasında kazanılan serbest vuruşu içeriye kesti, Gökhan Zan yerinde bir müdahaleyle tehlikeyi uzaklaştırdı..

23. dakika: Serdar sağ kanattan geldi... Son çizgiye kadar iniyor... Ortaladı... Sylva sektirdi... Bobo'nun önünde kalıyor... Sylva son anda topu kontrol etti...

25. Dakika: Bobo'nun indirdiği topu kontrol eden Uğur rakibinden sıyrıldığı anda kaleyi yokladı, Sylva rahatlıkla topa sahip oldu..

27. Dakika: Gökhan bu kez sağdan ortasını ön direğe doğru yaptı, Umut'un kafa vuruşu yandan auta gitti..

28. dakika: Beşiktaş sağ kanattan geldi... Arka direğe doğru bir orta... Tello gelişine vurdu... Kaleyi bulmuyor... Bobo'nun önünde kaldı... Bobo vurdu... Brezilyalı oyuncu da kaleye tutturamadı...

33. Dakika: Gol Bobo.. Uğur'un ceza sahasının dışından çektiği sert şutu Sylva sektirdi.. Pozsiyonu iyi takip eden Bobo, meşin yuvarlağa çizgi üzerinde dokundu ve Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi..

35. Dakika: Gökhan Ünal'ın sağdan yaptığı orta Gökhan Zan'dan sekti, Hakan Arıkan topu kornere gönderdi.. Korner atışında herhangi bir tehlike oluşmadı..

35. dakika: Trabzonspor etkili geldi... Serkan sağ kanattan ortalıyor... Umut altıpas üzerinde yükseldi ama dokunamadı.

38. dakika: Bu kez Yattara sağdan ortaaldı... Zapotocny kafayla karşıladı...

42. dakika: Yattara ortaladı... Altıpasın önünde Egemen vurdu kafayı... Üstten dışarıya gidiyor...

43. dakika: Beşiktaş kontratağını Uğur'a faul yaparak durduran Egemen sarı kart gördü. Öte yandan bu pozisyonda sakatlanan Eegemen sedyeyle oyun alanının dışına alındı..

44.dakika: Sağ çizgiye kadar inmek isteyen Serdar, Song'la girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kaldı ve penaltı bekledi ancak hakem oyunu devam ettirdi. Trabzonspor aut atışı kullandı..

45. dakika: Maça 1 dakika uzutma ilave edildi... Selçuk'un kaleye doğru gödnerdiği ortayı Hakan iki hamlede kontrol etti..

45-1. dakika: Ve ilk yarının son düdüğü geldi. Beşiktaş ilk yarıyı Trabzonspor karşısında 1-0 önde tamamladı..

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR

46. Dakika: İkinci yarı Trabzonspor'un vuruşuyla başladı..

46. dakika: Beşiktaş'ta ikinci yarıda Seric'in yerine Serdar Kurtuluş oyunda...

48. dakika: Selçuk'tan, Beşiktaş savunmasının arkasına sarkan Colman'a doğru bir ara pası denemesi... Savunma araya girdi...

50. dakika: Serdar Özkan sağ kanattan bindirme yapıyor... Cale'yi geçemedi...

52. dakika: Ekrem ceza sahasının dışından sert vurdu... Yandan dışaryıa gidiyor...

54. Dakika. Trabzon golü Egemen'le buldu.. Trabzonspor faulü hemen kullandı... Yattara sağdan ceza sahası içerisine doğru ortalıyor... Zapotocny ve İbrahim'i geçen top... Arka direkte Hüseyin çevirdi... Egemen altıpas üzerinden vurdu ve maça dengeyi getirdi...

55. Dakika: Selçuk'un yerden köşeye doğru gönderdiği sert şutu Hakan güçlükle çıkardı.. Trabzonspor sağlı sollu ataklarla Beşiktaş defansını bunaltıyor..

60. Dakika: Selçuk'un Beşiktaş savunmasının arkasına attığı pasa harketlenen Umut, topu iyi kontrol edemedi ve Hakan çıkıp tehliyei önledi..

62. dakika: Hüseyin'e faul yapan İbharim Toraman sarı kart gördü...

65. Dakika: Song ve Egemen'den sıyrılan Bobo, ceza sahasına girdiği anda yerde kaldı ve penaltı bekledi. Bünyamin Gezer devam dedi..

67. dakika: Serkan sağ kanattan ceza sahası içerisine ortaladı... Sylva çıktı ve topu aldı...

68. dakika: Yattara'ya faul yapan Tello sarı kart gördü.

69. dakika: Yattara kullandı faul atışını... Arka direğe doğru bir orta... Egemen ve Hakan birlikte yükseldi... Hakan parmaklarının ucuyla topa dokunuyor...

75. Dakika: Sol kanattan topla buluşan Gökhan, ceza sahasının sol çaprazından kaleyi yokladı, Hakan tek hamlede topa sahip oldu..

76. Dakika: Yattara kenara alındı, İsaac oyuna dahil oldu.

79. dakika: Selçuk, Beşiktaş ceza sahası içerisine doğru ortalıyor... Ama o bölgede hiçbir Trabzonsporlu oyuncu yok... Hakan'da kalıyor top...

80. dakika: Beşiktaş'ta da oyuncu değişikliği... Uğur çıktı Holosko oyuna girdi...

81. Dakika: Ekrem'in Holosko'ya doğru attı pası kalesinde zamanında terkeden Sylva, ayaklarıyla taca gönderdi..

83. dakika: Tello, soldan ortaladı... Bobo arka direkte indirdi topu... Kaleciyle karşı karışya... Biraz gecikince Cale ayak koydu...

87. dakika: Selçuk çıkıyor, Ceyhun oyunda...

90. Dakika: Zapotocny atıyor... Beşiktaş maçın bitimine sayılı saniyeler kala golü buluyor.. Soldan Bobo ortaladı... Arka direkte Zapotocny kafayı vurdu ve topu ağlarla buluşturdu...

Karşılaşma Beşiktaş'ın 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi..
Stat: Hüseyin Avni Aker

Hakemler: Bünyamin Gezer, Neşet Merdin, Muhittin Gürses

Trabzonspor: Sylva, Serkan, Egemen, Song, Cale, Hüseyin, Selçuk, Colman, Yattara, Umut, Gökhan Ünal

Beşiktaş: Hakan, Gökhan, Seric, Uğur, Bobo, Tello, Ekrem, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Zapotocny, İbrahim Toraman


kaynak:http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=165368

DİGİMAX
11-12-2008, 09:52
haketmediği bir mağlubiyet oldu..