PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Orduspor'u zorlanmadan geçtik: 1-0


Fırtına_
11-11-2008, 12:30
http://www.samsunspor.biz/haber/data/upimages/SS_logo.gif

Samsunspor'umuz Bank Asya Birinci Ligin 7. haftasında 19 Mayıs Stadında Orduspor'u misafir etti. Tek hedef olarak Orduspor'u mağlup etmeyi amaçlayan takımımız üstün oynadığı karşılaşmada gol yollarında sıkıntılar yaşayınca tek gollü bir galibiyetle yetinmek zorunda kaldı. Nihat Akman'ın yönettiği karşılaşmanın tek golü 78. dakikada Oktay'dan geldi.

Samsunspor'un en büyük gol umudu ve takım kaptanı Serkan Aykut'un bugünkü maçta da teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ tarafından yedek oturtulması gol sıkıntısı çeken takımımızda bir ironi unsuru gibi duruyor. Türkiye'nin sayılı golcüleri arasında yer alan Serkan, geçen sezon 7-5 kazandığımız maçta Ordu filelerine 4 gol birden göndermişti.

Maçın genelinde oyuna hakim olan takımımız rakibine pek fazla pozisyon vermezken, çok sayıda fırsatı değerlendiremedi. Ancak taraftarımızın muhteşem desteğini de arkasına alan ekibimizde sahanın yıldızlarından Oktay çok şık bir gol atarak Orduspor'a karşı süregelen tarihi üstünlüğümüzü devam ettirmiş oldu.

Bu skorla Samsunspor, Bank Asya 1. Lig'de puanını 10'a çıkarırken, Orduspor 8 puanda kaldı.

STAT: 19 Mayıs
HAKEMLER: Nihat Akman , Gökmen Arda , Recep Yıldırım
SAMSUNSPOR: Hasan , Turgay , Kenan , Gökhan , Can , Hakan , Murat (Sefa dk. 73 ), Volkan (Oktay dk. 30 ), Sercan , Turgut Doğan (Ömür dk. 89 ?), Burhan
YEDEKLER: Cengiz, Serkan, Çağatay, İsmail
TEKNİK DİREKTÖR: Hayrettin Gümüşdağ
ORDUSPOR: Akın , Haydar , Hakan Macit , Jerry , Hakan Çimen , Mehmet Deliorman , Serkan (Mehmet Al dk. 50 ?) (Fatih dk. 61 ), Aytekin , Serdar , Ufuk (Muhammet dk. 77 ), Bruno
YEDEKLER: Orçun, Günay, İlker, Rıdvan
TEKNİK DİREKTÖR: Yücel İldiz
GOLLER: Oktay (dk. 78)
SARI KARTLAR: Burhan (Samsunspor)