PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayrettin Gümüşdağ dönemi sona erdi


Fırtına_
11-11-2008, 12:28
Temmuz ayından bu yana Samsunspor'umuzun başında olan ve ligdeki 10 haftalık periyot sonunda sadece 10 puan alabilen Hayrettin Gümüşdağ'ın görevine son verildi. Açıklamaları, oyuncu seçimi, başarısız grafiği nedeniyle taraftarların tepkisini çeken ancak istikrar adına yönetim tarafından tutulmaya çalışılan Gümüşdağ'ın istifasını açan kapı Malatya'da 3-1 öne geçip 4-3 kaybettiğimiz maç oldu. Bu ayrılık camia içinde olumlu bir gelişme olarak karşılanırken yeni teknik direktör için arayışlar başladı.

Samsunspor Yönetim Kurulu'nun, son haftalarda alınan mağlubiyetlerin ardından Hayrettin Gümüşdağ ile yollarını ayırma kararı almasını " Yönetim Kurulu olarak karamızı aldık Hayrettin Gümüşdağ ile yollarımızı ayırıyoruz" diyerek değerlendiren 2. Başkan İsmail Türedi konuşmasına şöyle devam etti:

"Ama bu ayrılığın şeklini bugün hocamızla yapacağımız görüşmeden sonra karara bağlayacağız. Kendisimi istafa eder yoksa yönetim tarafından mı görevine son verilir? Bunun kararını bugün yapılacak görüşmeden sonra vereceğiz"

Ahmet AK / Haberexen.com