PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1-1 ERİYORUZ


Fırtına_
11-11-2008, 12:26
1-1 ERİYORUZ

Kırmızı-Beyazlılar sahasında Karabükspor ile 0-0 berabere kalarak, taraftarını üzdü...
10 Kasım 2008 Pazartesi 13:04

Samsunspor 20. dakikada Burhanla 1-0 öne geçtiği karşılaşmada üstünlüğünü koruyamadı. Kırmızı-Beyazlılar 77. dakikada Mert'in golüne engel olamayınca bir puana razı oldu

BURHAN ATTI
Malatyaspor mağlubiyeti ve ardından Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ'ın istifasıyla çalkalanan Samsunspor, dün ligin alt sıralarında bulunan Karabükspor'u konuk etti. Sahaya yardımcı antrenörler Nafiz Tural ve Ayhan Bayraktar'ın hazırladığı 11 ile sahaya çıkan Kırmızı Beyazlılar taraftarını da arkasına alarak maça hızlı başladı. Karşılaşmamanın 20. dakikasında Burhan'ın golüyle öne geçen Samsunspor ilk yarıdı Turgut ve Sercan ile 2 net pozisyondan yararlanamadı. Devre Samsunspor'un 1-0 üstünlüğü ile bitti.

TURGUT KAHRETTİ
İkinci yarıya değişiklik yapmadan başlayan Samsunspor, uyunun hakimiyetini konuk ekip Karabükspor'a kaptırdı. Rakibin bunaltıcı atakları karşısında çaresiz kalan Samsunspor, Serkan Aykut'un yerine Murat'ı, Sercan'ın yerine ise Oktay'ı aldı. Yine oyunun inisiyatifini eline alamayan Samsunspor, 77. dakikada Mert'in korambol golüne engel olamadı. Golden sonra toparlanan Kırmızı-Beyazlılar uzatma dakikasında Turgut'un boş kaleye atamadığı golle adeta yıkıldı. Karşılaşma her iki yarıda atılan gollerle 1-1 sone erdi.

Halk Gazetesi