PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Avrupa atağı!..


*fanii*
12-02-2007, 15:47
Avrupa atağı!..

Galatasaray Yönetimi, Ocak ayındaki ara transfer döneminde renklerine bağlamayı düşündüğü futbolcular için çalışmalarını sürdürüyor. İki aydır peşinde koştukları Brezilyalı golcü Igor De Camargo’nun transferini imza aşamasına getiren sarı kırmızılılar, iki gurbetçi futbolcu Emrullah ve Serdar Güvenç kardeşleri de listeye aldı.

Belçika’da Flamanca yayımlanan Het Belang Van Limburg gazetesi, Galatasaray’ın, Standard Liege’in Brezilyalı golcüsü Igor De Camargo’nun transferini büyük ölçüde bitirdiğini yazdı. Gazete, sarı kırmızılıların hem Standard Liege Yönetimi’yle hem de De Camargo ile prensipte anlaştığını ileri sürdü. 24 yaşındaki De Camargo’nun, Avrupa’nın büyük kulüplerine transfer olmak amacıyla Galatasaray’ın teklifini kabul ettiği belirtildi. Rusya’nın Spartak Moskova ve Dinamo Moskova takımlarından da teklifler alan 1.87 metre boyundaki Igor De Camargo’nun birkaç gün içinde sarı kırmızılı kulüple sözleşme yapması bekleniyor.

Adnan Sezgin izleyecek

G.Saray Yönetimi diğer yandan Hollanda 2. Ligi’nde yer alan Fortuna Sittard’da forma giyen Emrullah ve Serdar Güvenç kardeşleri takibe aldı. Bu sezonun başında Almanya’dan getirilen Barış Özbek ve Serkan Çalık’ın başarılı olması üzerine yerli futbolcu transferini gurbetçiler üzerinde yoğunlaştıran sarı kırmızılılar, 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Emrullah ve 23 yaşındaki sağ bek Serdar’ın maçlarını izleyerek transfer edilip edilmeyeceklerine karar verecek. Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, iki oyuncunun maçlarını seyretmek üzere önümüzdeki günlerde Hollanda’ya gidecek.