PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Altyazisiz , bosluksuz , alintisiz bir hayat..


peri_7
12-02-2007, 02:28
Kime bu yazi? Bilmem… Belki de sanadir. Ben yaziyorum eger hissetmek istersen okumanin disinda o zaman sanadir bilesin. Gozlerin ne renk pek hatirlamiyorum. Bakamadigim icin sanirim. Herseyin bir baslangici mi olmali illa da. Ozaman sen bende ne zaman basladin bunu sormaliyim kendime. Hayir hatirlamiyorum. Cok mu onemli ne zamandan beri seni yasadigim? Zaman mi anlatacak bu duygunun gercekligini yada dogrulugunu. O zaman sen saatlere bak, gunleri say. Ben se senli yurek atislarimi sayayim.

Aglamak icin gözler ve gulmek icin bir agiz var yuzumuzde. Ne senin yüzünde bir gulumse me ne de agzinda bir tebesssum var. Uzaklara daliyorsun surekli. Seni oralardan cekip cikarmak isterim bazi zamanlarda ama belki de sen oralari daha cok seviyorsundur. Senin adina kararlar vermeye niyetim yok. Sen istediginde gelirsin buralara, oturur sohbet ederiz. Ask mesk anmadan illede sevgili olmaya kendimizi zorlamadan. Seni tanimlamayi cok isterdim ama hayir diyorum icimden. Hayir diyorum cunku kimse benim gibi tanimlamasin istiyorum seni. Benim gorduklerimi gormesin kimse. Bencillik diyeceksin belki. Dusunmem lazim bunu.

Ask sozcukleri ile donatmayacagim etrafini yada hediyeler sunmayacagim sevdigime dair. Biranda gelecek hersey aklima ve biranda yasayacagim. Planlamadan. . Ne kadar planlarsan o kadar yanildigini gorursun.

Altyazisiz, boşluksuz , alintisiz bir hayat. Yasamak veya yasamak adina. Ne icin yasiyorsun diye soranlara yasamak icin diyorum. Alnima yazilani Sorgulayarak koru korune yasamak bana gore degil. Suskun ruhum heyecanin en guzelini yasar seninle. Bir ruha dokunabilirsen aski baslatabilirsin. Bedenin aska dair hicbir onemi yok. Ellerini tutmadan da sevebilirim seni, gozlerine bakmadan da. Bazen fark etmeden baksam da engel olurum kendime. Sen hissedersin belki kendimi geri cekislerimi. Benden bu kadar simdilik…Turkce karakterlerle anlattim iste..

nehir
12-02-2007, 11:33
paylaşımın için tşkr..