PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ..Dua ibadetin ta kendisidir..(Hz.Muhammed(sav)


..::duyguseli::..
11-03-2008, 01:35
http://img.blogcu.com/uploads/foshilce_duam.jpg (http://img.blogcu.com/uploads/foshilce_duam.jpg)
YARRABIM Sana İnandım Sana Sığındım Senden Başka ILAH yok Senden başka gidecek bir yerim yok benim olmadığı gibi bütün Müslüman allemininde yok Ellerimiz acık sana yalvarıyorum yaptığımız duaları kabul eyle Elcin Muhammed Mustafanin (SAV) dualarının yüzü suyu gözü hürmetine YARRABIM zorluklar senin yardımınla aşılır darlıklarda. Senin yardımına muhtaç Müslüman alemine yardim et YARRABIM amin. Allah’ım açta açıkta kalanlara yardım et dertlilere derman ver gönül yarası çekenlere sabır hastalara şifa ver Rabbim..Kapına geldik bizi geri çevirme.. Hz Muhammed hatırı için ne olur sen her şeye kadirsin her şeye gücün yeter..Günahlarımızı affet bizi rahmetinden uzak bırakma.. Dua eden herkese Allah’ım yardım etsin lütfen benim duama da amin deyin.. Allah’ım yârdim eyle yarabbi. Senden başka gidecek yerim, yardım isteyecek kimsem kalmadı. Allah’ım sana sığınıyorum, sana yalvarıyorum. Beni yanliz bırakma, beni sensiz bırakma. Yardiım et Allah’ım. rabbim bütün günahlarımızı bağışla.bütün müminlerin dua edenlerin dualarını kabul eyle.. bizleri doğru yoldan ayırma Rabbim. sen çok büyüksün. senin her şeye gücün yeter... Allah’ım zor durumda kalıp ezilenlerin rabbi sensin nasıl göklerin hükümdarlığı senin elindeyse yerlerinde hükümdarlığı senin elindedir rahmansın rahimsin halimsin azimsin Rabbim bana taşıyamayacağım yükü verme kısmet kapını aç göğsümü genişlet bu zavallı kuluna acı.. Allah’ım, bilerek-bilmeyerek, isteyerek-istemeyerek işlediğim ve işlediğimiz günahlardan dolayı beni ve bütün kardeşlerimi affet.... Her ne kadar günahsız olduğuma inansam da , bilmeden yaptıklarımdan dolayı başıma gelen bu musibetlerden dolayı sana sığınırım. Bugünlerime de şükürler olsun. Düşmanlarımın şerrinden beni ve ailemi koru bize sağlık ve sıhhat ver. Rızkımızı aç bizi bahtiyar eyle. Eski gücümü kazanmamda senden sıhhat, afiyet ve rızk dilerim.... Allah’ım bunca koşturmamda bana yardımcı ol, beni başarılı ve muzaffer eyle. Allah’ım beni ve bütün sevdiklerimi ve bu yazıyı okuyan kardeşimi ve Tüm Müslümanları koru Bizlere Huzur Sağlık ve Bol Nimetler nasip eyle bizi sana karsı gelenlerden ve senin yolundan sapmış olanlardan koru.
bizi Bağışla bize Müslümanlık görevlerimizi yerine getirmek için İmanımızı bir bütün eyle bizi cahil kılma ya Rabbim. Allah’ım cuma gecesi hürmeti, açtım sana yüreğimi,Ya erhamerrahimin Gönüllerini sana açıp yürekten niyaz ile yalvaran kardeşlerimizin dualarını Canimiz cananımız gül Efendimiz hürmetine,
Kabul eyle...Kabul eyle.. Kabul eyle...
Amin Amin Kalpten Amin
Elfu elfi selatin ve elfu elfi selamin aleyke Ya ResulAllah...
Amin .. ALLAHIM SEN AFFEDİCİSİN AFFI SEVERSİN BİZLERİ DE AFFET!
ALLAHIM HERŞEYİMİZİ BAĞIŞLA ÖYLE Kİ HESABA ÇEKİLECEK HİÇBİR ŞEYİMİZ KALMASIN! ALLAHIM GÜNAHLARIMIZIN TÜMÜNÜ, BÜYÜĞÜNÜ, KÜÇÜĞÜNÜ, İLK İNİ, SONUNU, GİZLİSİNİ, AÇIĞINI BAĞIŞLA! ALLAHIM BİZLERE SENİN SEVGİNİ, SENİ SEVENİN SEVGİSİNİ, VE SENİ SEVMEYE BİZLERİ YAKLAŞTIRANIN SEVGİSİNİ BİZLERE NASİP ET!