PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzonspor doğru yolda


kelebek35
10-28-2008, 13:39
http://www.fotomac.com.tr/2008/10/28/im/968C23D50E74584BA2A88230x.jpg

Trabzonspor yeni bir takım ve ligde henüz 8 hafta geride kaldı. Son iki maçta alınan sonuçlar bizi hedefimizden saptıramayacak

***

Doğru yoldayız

Fortis Türkiye Kupası'nda final oynamayı hedefliyoruz. Yattara ile kaleci Tony Sylva zamanla takıma çok daha katkı sağlayacak.

Üst üste iki maçta 5 puan kaybederek taraftarını üzen Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, umut dolu mesajlar verdi. Tecrübeli çalıştırıcı, doğru yolda olduklarının altını çizerek, "Trabzonspor yeni bir takım ve ligde henüz 8 hafta geride kaldı. Bu uzun maratonda daha çok şeyler değişecektir. Bizi ve diğer rakipleri düşündüğümüzde, şu anda gerçekten http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454) hiçbir şey değişmedi. Kesinlikle hedeften sapmadık" diye konuştu.

Fazla yükü kaldıramaz
Yanal, "Bu takım üzerine kaldırabileceği kadar yüklenmeli. Bir anda zafer çığlıkları atıp kendimizi olduğumuzdan daha fazla bir yerde görmek de bize zaman zaman zarar verecektir. Ayaklarımız yere lütfen sağlam bassın. Biz iyi bir takımız" dedi. Tecrübeli hoca, "Türkiye Kupası'nda öncelikle hedefimiz gruptan çıkmak, sonra da final oynamak. Çok renkli bir gruptayız. Gaziantep ile bu kez kupada oynamak gerçekten ilginç olacak" ifadelerini kullandı.

Bize güç verecekler
G.Antep maçında ilk kez forma şansı bulan kaleci Sylva'nın bonservisinde yaşanan pürüz nedeniyle daha önce forma giyemediğini ifade eden Yanal, "Sylva, deneyimli bir kaleci ve bu ismi oynatmak için almıştık. Tolga, takımın kazandığı maçlar sonrasında devam etti. Zamanla çok daha iyi olacak. Aynı şekilde İbrahima Yattara da uzun bir sakatlık döneminden çıktı. Ondan ilerleyen haftalarda çok faydalanacağız" diye konuştu.

fotomaç