PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sihirli dokunuş


kelebek35
10-28-2008, 13:35
http://www.fotomac.com.tr/2008/10/28/im/E7AA5111EA99EA4AB617B4E4x.jpg


- İki asbaşkan Mosturoğlu ve Koç, gizli kalan birçok konuya açıklık getirdi...
- İki yönetici Kayserispor yenilgisi sonrası 'takıma müdahale' itirafı yaptı
- Bunun 'takımdaşlık ruhu' aşılamaya yönelik olduğu ve işe yaradığı savunuldu

Fenerbahçe, yeni iletişim stratejisini paylaşmak ve bilgi kirliliğini engellemek amacıyla bundan böyle http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)
"mesafeli" tutumu bir kenara bırakıp, basınla ilişkileri geliştirme kararı aldı. Dün ilk adım atıldı ve iki asbaşkan Şekip Mosturoğlu ve Ali Koç, medya önüne çıkarak açıklamalar yaptı. Sarı-lacivertli iki yönetici, gizli kalan ve merak edilen birçok konuya açıklık getirdi.

Hoca ile bir alakası yok
Toplantı, soru-cevap şeklinde geçti. En çok merak edilen konu, Kayserispor yenilgisi sonrası takıma bir müdahale olup olmamasıydı. Bu konuya Ali Koç şu cevabı verdi: "Futbolcularımız tanınmayacak haldeydi. Takımın başında kim olursa olsun oyuncular o performanslarıyla başarılı olamayacaktı. Operasyon, kadro dışı bırakmalar, göreve son vermeler işe yaramayacaktı. Yaptığımız basit bir şeydi."

Yönetici görevlendirdik
Mosturoğlu ise "Müdahale, takımdaşlık duygusunu ve dayanışmayı geliştirmek adına yapıldı. İşe de yaradı. Teknik ekip ve futbolcular takım anlayışı noktasında mesafeler katetti. Bu iletişimi yönetim adına bir arkadaşımız (Neşet Yalçın) sağladı. Takımla ilişkiyi hâlâ o kuruyor" dedi. Ali Koç, tribünlerin bölündüğü yönündeki soruya ilişkin olarak ise medyaya şu açıklamayı yaptı:

Taraftarlar korkutuldu
"Kombine sahipleri yerlerinde oturamıyordu. Tehdit edilip korkutulduklarına dair birçok şikayet aldık. Bizim tek tip taraftar yaratma gibi bir çabamız yok. Tribündeki olumsuzlukları gidermeye çalışıyoruz. Biz herkesin rahatça maç izlemesini istiyoruz, sadece bunun gayreti içindeyiz. Maraton tribüne 5 kapı daha koyacağız. Bağıran taraftarları daha iyi yerlere yerleştireceğiz."



fotomaç