PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Denizli: 3 puan istiyorduk ama olmadı


kelebek35
10-25-2008, 10:34
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, İstanbul'da taraftarlarının önündeki ilk maçında, Sivasspor karşısında sahadan galibiyetle ayrılmayı istediklerini, ancak bunu başaramadıklarını söyledi. http://www.habervaktim.com/resim/resim39175_2.jpg Denizli, maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında, ''Benim, taraftarlarımızın önündeki ilk maçımdı. 3 puanla çıkmak hepimizin arzusuydu ama ligin gerçekten çok mücadele eden ve özellikle ofansif gücü yüksek bir takımıyla oynadık. Sivasspor ile oynadığımız maç, bu sahada oynanacak en çetin ve mücadelesi en yüksek maç olacak'' diye konuştu.

Denizli, 90 dakikaya bakıldığında, takımının ortaya koyduğu mücadeleden tam anlamıyla memnun olmasa da iyiye doğru gittiklerini söyleyebileceğini ifade ederek, ''Final paslarında biraz zorlandık. Kanatlara gittiğimiz zaman topları etkili kullanamadık. Hedefe giderken zaman zaman bu tür puan kayıplarıyla karşılaşacağız'' dedi.

UYGUN: KORA KOR MÜCADELE OLDU

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun da her iki takımı da sahaya koydukları mücadele nedeniyle kutladı.

Uygun, sahada futbol adına korakor bir mücadele yaşandığını ifade ederek, ''Puan almak için gelmiştik. 1 puan için mutlu değilim. 3 puan alma fırsatları elimize geçti ama kullanamadık. Hedefimiz en yukarılara kadar çıkmak. Benim takımım inanmış bir takım, yolumuza devam ediyoruz'' diye konuştu.

Sahada bir ara sinirlendiğinin ve hakemle bir diyaloğa girdiğinin hatırlatılması üzerine de Uygun, ''Hakemler konusunda aslında konuşmayalım'' dedi ve bu konuda yorum yapmadı.


habervaktim