PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş'ın 'yine yenilmedik' avuntusu


kelebek35
10-25-2008, 10:32
Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, Sivasspor beraberliği sonrası yaptığı açıklamada,''Ligde puan kayıpları tabii ki olacaktır. Önemli olan sezon sonunda zirvede bitirmek'' dedi. http://www.habervaktim.com/resim/resim39181_2.jpg Kenan Öner, 1-1 sona eren Sivasspor karşılaşması sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Sivasspor, ligin iyi takımlarından biri. Çok mücadeleci. Bu akşam da iyi oynadılar. Şanssız bir gol yedik ve daha sonra beraberliği yakaladık, sayısız pozisyona girdik ama bunları değerlendiremedik. Puan kayıpları tabii ki olabilir. Önemli olan ligi zirvede bitirmek. Kazanma arzusu vardı. Oyunun belli bölümlerinde iyi oynadık'' dedi.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ise, ''Biz bu akşam da Beşiktaş'a İnönü Stadı'nda yine yenilmedik. İyi mücadele ettik. Son dakikada golü atsaydık, kazanabilirdik'' diye konuştu.

Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Üzülmez de, ''Sivasspor ne kadar iyi takım olduğunu göterdi. Biz de bu akşam çok pozisyon bulduk ama değerlendiremedik. Kendi seyircimiz önünde kazanmak isterdik. Bundan sonraki maçlarımızı kayıpsız kapatmak istiyoruz. Ayrıca yeni hocamızın gelişi ile beraber saha içinde bazı oyuncuların taktiksel anlamda daha rahat alan bulmaları sağlandı'' dedi.

YILDIZ:''3 BÜYÜK TAKIMDAN BİRİNDE OYNAMAK İSTİYORUM''

Bu arada Sivassporlu futbolcu Mehmet Yıldız iyi mücadele ettiklerini belirterek, ''Bu akşam sahadan galip gelebilirdik. Takım olarak iyi mücadele ettiğimize inanıyorum. Beşiktaş gibi bir takımdan da puan almak çok önemli'' dedi.

Mehmet Yıldız ayrıca Milli Takım'da oynayamadığı için moralinin bozuk olduğunu söyledi. Golcü futbolcu '3 büyük takımda oynamak istiyor musun?' sorusuna ise, ''Anadolu takımlarında oynayan her futbolcunun rüyası budur'' yanıtını verdi.

Sivassporun bir diğer futbolcusu Hayrettin de, galip geldikleri için mutlu olduklarını açıkladı.
habervaktim