PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Konyaspor'da bayram havası


kayısıkentli
10-20-2008, 12:32
http://www.internethaber.com/images/news/16149.jpg
Bu sezon kötü bir başlangıç yapan Konyaspor, Teknik Drektör Raşit Çetiner ile yollarını ayırdıktan sonra lige yeniden döndü.


Turkcell Süper Lig'in 7. haftasında Gaziantep deplasmanından 3 puanla dönen Konyaspor'da futbolcu, teknik heyet, yönetim ve taraftarların yüzü gülüyor.

Teknik Drektörlüğe Giray Bulak'ın getirilmesinin ardından gözle görülür bir değişim yaşayan Yeşil Beyazlı ekip, Bulak'ın uyguladığı yeni oyun anlayışının meyvesini almaya başladı. Giray Bulak'ın takımın başına geçmesinin ardından deplasmanda Galatasaray'a 4-1, kendi evinde ise Trabzonspor'a 3-2 mağlup olan Konyaspor, geçtiğimiz hafta ise Gaziantep deplasmanından 1-0 galibiyetle döndü. Konyaspor'un tek golünü, 52.dakikada Veysel'in göğsüyle indirdiği topu sert bir şutla ağlara gönderen Kaue Da Silva attı.

Alınan üç puan hem futbolcuların moralini yükseltti hem de taraftarların Giray Bulak'a güvenini arttırdı. Zorlu deplasman maçından gelen üç puan yönetimin de yüzünü güldürdü. Gaziantepspor karşısında takımın iyi mücadele ettiğini söyleyen Konyaspor Basın Sözcüsü Ramazan Özer, alınan 3 puanın takımı ateşlemeye devam edeceğini açıkladı.

Öte yandan Konyaspor önümüzdeki hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maç hazırlıklarına yarın başlayacak. Haftaya oynanacak, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına da değinen Ramazan Özer "Rakibimiz bu hafta ilk galibiyetini alarak moral buldu. Ama her zaman söylüyoruz. Bizi rakibin değil kendi durumumuz ilgilendiriyor. İyi bir hazırlık dönemi geçireceğimize ve İstanbul B.Ş.Bld. Spor'u mağlup ederek ligdeki çıkışımızı sürdüreceğimiz konusunda teknik heyet ve futbolcularımıza olan güvenimiz tam" diye konuştu.


Haber Kaynağı: http://www.internethaber.com/images/news_source/3.jpg