PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Denizli: Parasız saadet olmaz!


kelebek35
10-16-2008, 09:00
Tecrübeli teknik adam, siyahbeyazlı yönetimden ödemelerin zamanında yapılmasına özen gösterilmesini talep etti

***

Paralar ödensin

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, siyah-beyazlı yönetimden paraların zamanında ödenmesini istedi. Başkan Yıldırım Demirören ile yaptığı görüşmeler sırasında, "Eğer bu takımın başında ben olacaksam, futbolcularımın kafasının tamamen rahat olmasını isterim. Hiç kimse idmana gelirken ya da maça çıkarken 'para' konusunu aklına getirmemeli. Bu http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)
nedenle, sizin de çok özen gösterdiğinizi bildiğim maddi konuların, herhangi bir sorun yaşanmadan zamanında yapılmasını istiyorum. Bu konuda yaşanacak bir sıkıntı, benim işimi zorlaştırır" dediği belirtildi.

İçiniz rahat olsun hocam
Sezon başından bu yana ödemelerde bazı aksaklıklar yaşandığının kulağına geldiğini ifade eden Mustafa Denizli, "Ödemeler konusundaki hassasiyetimi ilk ve son kez size iletiyorum" diyerek başkandan söz istediği öğrenildi. Başkan Demirören'in de, "Mustafa hocam, bu konuda herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Ben ve yönetiminin ne gerekiyorsa yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Sizden beklediğimiz başarı için bizler de üzerimize düşeni eksiksiz yerine getireceğiz. Bu konuda içiniz rahat olsun" yanıtını verdiği belirtildi.

fotomaç