PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzon yener


kelebek35
10-16-2008, 08:57
Tongo, Günen ve Ateş beraberliğin ağır bastığını söylerken; Tüzemen, Perekli ve Kulaçoğlu konuk Trabzon'un kazanıp 3 puanı alacağını iddia etti... Büyük maçı yorumlayan Lucescu, "Zevkli ve gollü geçer" yorumu yaptı. Fuat Yaman'a göre de favori Trabzon. Bilgiç ve Dilek ise, "Aslan kazanır" diyor.

- Trabzon'da, 'Zordurumda kalan İstanbul kulüplerini kurtarma geleneği' var. İstanbullular soruyor, 'Trabzon kaybederse" diye. Ya kazanırsa...
- G.Saray tipik hücum takımı.Trabzon oyun formatı olarak böyle rakip istiyor. Yanal daha önce başka takımlarda Cimbom'u yenmişti.
- G.Saray orta sahasız oynuyor. Defansa çok yük biniyor, her maçta gol yiyor. Yattara oynarsa, iyi de oynarsa Trabzonspor kazanır.

Trabzon ağır basıyor

Hafta sonunda Ali Sami Yen'de oynanacak G.Saray-Trabzon mücadelesini otoritelere sorduk. Spor yazarları İsmet Tongo, İskender Günen, Levent Tüzemen, Necmi Perekli, Hakan Dilek, İlker Ateş ve Gürcan Bilgiç ile teknik direktörler Mircea Lucescu ve Fuat Yaman'ın görüşlerini aldık. Ortak kanı, "Maçın gollü ve zevkli geçeceği" şeklinde. İlk akla gelen beraberlik olsa da ibre Trabzon'dan yana.

Yanal daha stressiz

G.Saray'ın sakatlarının iyileşmesi, maçın Ali Sami Yen'de olması ajantajı gibi görünürken, yardımcıları görevden alınan Skibbe'nin stres altında olacağı da belirtiliyor. Bu sezon sadece Beşiktaş maçında puan kaybeden, Ersun Yanal ile seri yakalayan Trabzon ise daha sorunsuz görünüyor. Bordo-mavili takımda sakatlığı süren Hüseyin ile takıma dönen Yattara'nın oynayıp oynamayacağı belli değil.

fotomaç