PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu kez yüzde 100!


kelebek35
10-14-2008, 11:47
Yüzde 51´ci Denizli, “Lig maçlarında şampiyonluğumuza engel olmayacak kadar puan kaybedeceğiz” diyerek, ipi Beşiktaş´ın göğüsleyeceğinden emin konuştu.

Tecrübeli hoca, “Bu kadronun takviyeye ihtiyacı yok. Gol yemekten, kaybetmekten korkmayacağız” diyerek de, hücum futbolu oynayacaklarının mesajını verdi.
‘Büyük bir sorumluluk’
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, böylesine büyük bir kulüpte görev almanın sorumluluğunu bildiğini belirterek, “Bunun zorluk derecesinin ne denli yüksek olduğunu bilen biriyim. Önce camiaya yakışır çalışmayı ortaya koyacağız. Camianın bizden beklentilerini biliyoruz. Bunlara karşılık vermek için her şeyi ortaya koyacağız. Her türlü donanıma sahibiz ve beklentilerin tamamına cevap vereceğiz. Maçlarda, sadece şampiyonluğumuza engel olmayacak kadar puan kaybedeceğiz” dedi.
‘Hep planlı çalışacağız’
Planlı bir şekilde çalışacaklarını dile getiren Denizli, şu görüşleri dile getirdi: “İlk etapta birbirimize olan yakınlığı, adaptasyon süresini kısaltmak için takımımızla saha içinde pratik, saha dışında teorik çalışmalar yapıyoruz. Bu kadronun çok önemli bir kadro olduğunu göreve gelmeden önce defalarca söyledim. Göreve geldikten sonra söylediğimden daha önemli bir kadroya sahip olduğumuzu onlarla çalışırken gördüm. Takviyeye gerek yok. Bu kadro şampiyon olmaya fazlasıyla yeter.”
‘Tek sistem olmayacak’
“Bu kadro hücum zenginliğine fazlasıyla sahip bir kadro. Belki her zaman kazanamayabilirsiniz, ama biz gol yemekten kaybetmekten asla korkmayız. Biz önce taraflı-tarafsız herkese futbol oynadığımızı göstermek istiyoruz. Tek bir sisteme bağlı olarak oynamayacağız. Futbolun kuralları neyi gerektiriyorsa onu uygulayacağız. Kazanırken, 1 hafta önce oynadığımız sistem ve kadrodan vazgeçtiğimi görebilirsiniz. Tabii bu değişkenliğe önce futbolcularım adapte olacak, el ele başaracağız.”
‘En coşkulu taraftar’
“Türkiye'nin en coşkulu, en üretici taraftar topluluklarından birine, belki de birincisine sahibiz. Biz yeni bir Beşiktaş yaratmak için yola çıktık. Bunu da yaratacağız. Bu büyüklüğe layık olacak yeni bir takım yaratacağız ve bu takıma yeni üretimler yaratacak taraftarlarımızı bekliyoruz. Belki birçoğu bizimle Ankara’da olacak. Bize yeni teşviklerini ve sürekli desteklerini umuyoruz. Onlarla en kısa sürede ve arzuladıkları takımla karşılaşmayı, buluşmayı, heyecanla bekliyorum.”
Kondisyon sorunumuz yok
Kondisyon bakımından sıkıntı yok. ‘Enkaz devraldık’ edebiyatı yapanlara hep kuşkuyla baktım. Bu takım ayladır Ertuğrul hoca ile çalışma yaptı. Çalışma programındaki farklılıktan ötürü futbolcuların adalelerinde mutlu ağrıları olabilir.
90 dakika için rakibiz
Sezon başı itibariyle beklenilen çizgiyi yakalayamayan çok değerli rakiplerimiz var; Fenerbahçe gibi. Ama büyük takımlarda bu farkları kapatmak sorun teşkil etmez. Her rakibimiz çok değerli. Önce dostuz, sadece 90 dakikalar için rakibiz.
6 artı 2 8 sorun demek
Beşiktaş’ta başarılı olmam, Türk meslektaşlarım için de önemli bir avantaj olacak. Yani biz sadece kendimiz ve kulübümüz için değil, bizi takip edenler için de başarmalıyız. Yabancıda 6 artı 2’ye karşıyım, çünkü bu 8 sorunlu adam demek.

fanatik