PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fener'i ana duası mı mahvetti


kelebek35
10-11-2008, 16:14
Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, 4-1 galip geldikleri Fenerbahçe maçı sırasında annesinden maçın beraberlik yada galibiyetle bitmesi için dua etmesini istediğini söyledi.

Özhaseki, Kayserispor'un Fenerbahçe galibiyeti ve yönetimdeki istifalarla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kayserispor'un Ertuğrul Sağlam'la yakaladığı istikrarlı çıkışı Tolunay Kafkas'la sürdürdüğünü belirten Özhaseki, yeni transferler ve altyapıdan yetişen gençlerle takımın göze hoş gelen bir futbol oynadığını ifade etti. Keyifli futbolcun büyük oranda skora da yansıdığını anlatan Özhaseki, "Kayserispor çok iyi dönemini yaşıyor. Yeni transferlerle birlikte daha keyif vermeye başladı. Abdullah gibi altyapıdan yetişen genç yıldızlar büyüleyen bir futbol oynuyor. Almanya'da Galatasaray'la oynanan Süper Kupa finalinde çok güzel bir futbol oynadık. Ancak istediğimiz sonucu elde edemedik. Fenerbahçe maçında oynadığımız oyunun hakkını aldık. Fenerbahçe'ye kendi evinde 4 gol atmak aklımızdan geçmezdi. Ancak bunu başardık, hafta boyunca Türkiye'nin gündeminde kaldık. Bu galibiyetin keyfini çıkarmaz lazım." dedi.

Fenerbahçe-Kayserispor maçında 'Tarihi Kentler Birliği' toplantısına katılmak üzere başka bir ilde olduğunu belirten Özhaseki, "'Maç saatinde Kayseri'ye ancak gelebildim. Eve gittiğimde televizyonu açtım ve maçı seyretmeye başladım. Annem rahatsızdı. Annemden de Kadıköy'den beraberlik ya da galibiyetle çıkmak için dua etmesini istedim. 'Anne senin duan kabul olur. Dua et de şu maçı sıkıntısız, beraberlik yada galibiyetle bitirelim' dedim. sonuçta yendik." diye konuştu.

Kayserispor Kulübü İkinci Başkanı Şahin Akarsu ve Basın Sözcüsü Necmettin Yıldız'ın istifalarını da değerlendiren Mehmet Özhaseki, istifalar sonrası çıkan polemiklerin anlamsız olduğunu söyledi. Tartışmaların kulübe zarar vereceğini vurgulayan Özhaseki, 'Kayserispor, Süper Lig'de iyi sonuçlar alıyor ve puan cetvelindeki yeri de gayet iyi. Bunun keyfini çıkarmak lazım. Ancak takım içinde bir rahatsızlık var. İstifalar olabilir. Kayıkçı kavgası gibi olmasının anlamı yok. Yönetimde olmak, başkan olmak kolay değil. Zamanında, genel kurul dönemlerinde çoğu zaman telefonlarla evden yönetici bulmaya çalıştık. İstanbul dışında profesyonel yöneticilik yapılmıyor. Kongre zamanlarında evlerden adam çağırarak yönetim oluşturuyoruz. Listeyi tamamlıyoruz. Ancak herkes hizmetini yaptıktan sonra efendice ayrılmasını bilmelidir. Tartışmaların son bulması gerekir. " şeklinde konuştu.

habervaktim