PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Denizli'nin Sergen şoku!


kayısıkentli
10-09-2008, 23:57
http://www.internethaber.com/images/news/73239.jpg




Mustafa Denizli imzayı attı! Artık Beşiktaş ona emanet. Ama başlamadan Sergen konusunda şok yaşadı. Nedeni de Sergen'in lisansı...





Ertuğrul Sağlam'ın istifasından sonra teknik direktör arayışlarına giren Beşiktaş, bir dönem Fenerbahçe ve Galatasaray'ı da çalıştıran Mustafa Denizli ile anlaştı.

Nevzat Demir tesislerinde yapılan imza töreni ile medyanın karşısına çıkan Denizli, Sergen konusunda sıkıntı yaşadı. Daha önce yardımcılığını yapacağını açıkladığı Sergen'in, lisans sorunu nedeniyle ekipte yer almayacağı ortaya çıktı.
http://www.internethaber.com/images/other/1.20081009182459..jpg
Demirören'in Mustafa Denizli
ile ilgili bir yıl önce söylediği
sözler şoke etti. O sözlerin
olduğu videoyu izlemek
için TIKLAYIN! (http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=160156)
Tecrübeli çalıştırıcı kendisini siyah - beyazlı renklere bağlayacak resmi sözleşmeyi imzaladı.

DENİZLİ İLE İLGİLİ YAPTIĞIM AÇIKLAMALAR DOĞRU

"Beşiktaş'ta aş ve iş verdiği kişi hakkında konuşulmaz. Ben Ertuğrul Sağlam'a teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum. Ama Beşiktaş Başkanı çok kötü bir sonuç aldığı zaman istediği kişiyle konuşur ve karar alır.

Ben şunu söylemek istiyorum. Denizli ile ilgili yaptığım açıklamalar doğru ama o günün şartlarında doğru ve inandığım bir açıklamaydı..."

DENİZLİ NELER SÖYLEDİ?
http://www.internethaber.com/images/other/0.20081009182935..jpg
Mustafa Denizli kendi sözünü
çiğnedi. Büyük söz eden
Denizli çok değil 11 ay önce
neler demiş neler. Okumak
için TIKLAYIN! (http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=160200)
"Türkiye'de bu büyük camialarda görev yapma fırsatını bana tanıyan Beşiktaş'a müteşekkirim. Bana gösterdiğinz ilgiye, verdiğiniz desteğe teşekkür ederim. Herkese layık olmak için çalışacağım. Bu ortak yaşam içerisinde herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirecektir. Bu yolda önümüze çıkacak engelleri de aşmak için yarından itibaren de çalışmaya başlayacağız.

SERGEN YALÇIN OLMAYACAK

"Teknik kadromda Sergen Yalçın'la çalışmak istiyordum. Bu isteğimi Sayın Başkanımıza bildirdim. Başkanımız da bu önerimi onayladı. Fakat Sergen kursu yeni bitirdi. İlk anda sorun yoktu. Bu nedenle bizimle olacak diye açıkladık. Fakat lisasında problem olduğu için kadromuzda yer alamayacak."
DENİZLİ'NİN İSTEMEDİĞİ
FUTBOLCU KİM?
Beşiktaş ile 1.250 bin euroya
anlaşan Denizli, takımda bir
ismi istemiyor. Bunu da
Demirören'e iletti. Haberin
ayrıntıları için TIKLAYIN! (http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=160088)
SİNAN ENGİN GİTMEK İSTEDİ

"Sinan Engin'in görevine devam etmesini istedim. Yorulduğunu ve sağlık sorunları olduğu için tüm ısrarıma rağmen devam etmeyeceğini açıkladı. Teknik kadromda Tayfur Havutçu yer alacak. Diğer yardımcım Stephanof olacak. Kaleci antrenörü olarak Zafer görev yapacak"

YÖNETİM 2 YILLIK SÖZLEŞME ÖNERDİ

"Yönetim bana 2 yıllık sözleşme önerdi. Ben hayatımın her döneminde tek yıllık kontrat imzaladım. Sözleşmemin devam edip etmemesi bana bağlı olacağı için bu benim prensibim haline gelmiştir. Teknik ekibimle beraber devam edip etmeme konusunda tüm karar bize aittir. Biz buraya uzun yıllar hizmet etmek için geldik. Ancak sözleşmemizi tek yıllık için yaptık."http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=160197