PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Paris'in yeni videosu çıktı


kayısıkentli
10-09-2008, 16:36
http://www.internethaber.com/images/news/73229.jpg
Paris Hilton, ABD seçimlerine de el attı. 27 yaşındaki medyatik güzel, McCain'e kızdığı ikinci videosu internette rekor kırıyor.


Hilton otellerinin varisi Paris Hilton'un ABD'nin Cumhuriyetçi Parti'den başkan adayı John McCain'in kampanyasında kendisini küçük göstermesine kızarak başlattığı video gösteriminin ikincisi de çıktı.

"Funny or Die" adlı internet sitesinde yayınlanan ikinci gösterimde, Hilton bu kez, The West Wing adlı televizyon dizisinde ABD başkanını canlandıran oyuncu Martin Sheen ile görülüyor.

Hilton, iki dakikalık gösterimde, küresel mali krize çözüm sunuyor. Hilton, hükümetin faiz oranlarını düşürmesi gerektiğini ve böylelikle insanların ev borçlarını ödemelerini mümkün kılabileceğini belirtiyor.

Medyatik güzel ayrıca, ABD askerlerinin Irak'tan çekilmesi gerektiğini, çünkü artık bu ülkede demokratik bir hükümetin bulunduğunu savunuyor.

Paris Hilton (27), yaptığı açıklamada ise, bu gösterimin insanların sorunları göz önüne alarak seçimlerde oy kullanmalarına yardımcı olmasını umduğunu belirtti.

Hilton'un annesi Kathy Hilton, McCain'in geçen temmuzda kampanyasında rakibi Demokrat Parti adayı Barak Obama'nın popülaritesini kızının popülaritesiyle karşılaştırmasını eleştirmişti. Paris Hilton da geçen ağustosta McCain'in ününü kullanmasına bir video gösterimiyle "kibar" bir karşılık vermişti. http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=160193

video yu buradan izleyebilirsiniz ;)