PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aslan'ın rakiplerini tanıyalım


kayısıkentli
10-07-2008, 18:00
http://www.internethaber.com/images/news/71759.jpg




Galatasaray, kura çekiminde tanıdık takımlarla eşleşti. Beşiktaş'ı eleyen ekibe de rakip oldu. Bakalım rakiplerin özellikleri neler?


İ



Bellinzona'yı yenerek UEFA Kupası'nda 2. kez gruplara kalmayı başaran Galatasaray, kura çekiminde tanıdık takımlarla eşleşti.

Sarı kırmızılılar, kura sonucunda Beşiktaş'ı eleyen ****list ekibine de rakip oldu. Sarı kırmızılıların diğer rakipleri ise Portekiz'den Benfica, Yunanistan'dan Olympiakos ve Almanya'dan Hertha oldu.

HERTHA BERLİN

Galatasaray'ın daha önce Avrupa Arenası'nda karşılaştığı takımlardan biri olan Hertha Berlin, sezona flaş transferlerle girse de istediği sonuçları alamıyor.

Dikkat edilmesi gereken isimler: Andriy Voronin'i Liverpool'dan, Cicero'yu Fluminense'den kiralayan Hertha Berlin'de Pantelic, Simunic ve Friedrich dikkat edilmesi gereken isimler...

Hertha'yı İsviçreli Lucien Favre çalıştırıyor: 1930-31 ve 1931-32 sezonlarında üst üste 2 lig şampiyonluğu yaşayan Alman temsilcisi 76 senedir mutlu sona ulaşamıyor. 7 haftası geride kalan bu sezonda ise lider Hamburg'un 5 puan gerisinde 11 puanla sekizinci sırada yer alan Hertha'yı İsviçreli Lucien Favre çalıştırıyor.

Hertha'nın takım kadrosu: Jaroslav Drobny', Kaká, Arne Friedrich, Steve von Bergen, Sofian Chahed, Cícero, Pál Dárdai, Marko Pantelic', Raffael, Andriy Voronin, Christian Fiedler, Marc Stein, Josip Šimunic', Rodnei, Lúcio, Bryan Arguez, Patrick Ebert, Valeri Domovchiyski, Maximilian Nicu, Jukasz Piszczek, Amine Chermiti, Fabian Lustenberger, Sascha Bigalke, Christopher Gäng, Shervin Radjabali-Fardi, Lennart Hartmann, Ibrahima Traoré, Florian Riedel, Sascha Burchert, Gojko Kaar.http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=159808