PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sağlam istifaya cevap verecek


kayısıkentli
10-06-2008, 23:58
http://www.internethaber.com/images/news/52300.jpg
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam istifa edip etmeyeceği yönündeki sorulara bugün düzenlenecek basın toplantısında yanıt verecek.


Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, FC ****list Kharkiv maçı sonrası göreve devam edip etmeyeceği sorulunca, "Bu konuda yarın düzenleyeceğim basın toplantısında açıklamalarda bulunacağım'' diye yanıt verdi.

Ertuğrul Sağlam, Hacettepe maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında, öncelikle FC ****list Kharkiv maçına değinerek, ''****list maçından sonra üzüntüyle, o ruh halimizle çok fazla şeyler söyleyemedik. O karşılaşma için camiamızdan, özellikle bizden büyük başarı bekleyen taraftarımızdan özür diliyoruz'' dedi.

FC ****list Kharkiv maçı sonrasında gelişen olayların, bu maç öncesinde karşılarına çok olumsuz bir atmosfer ve ortam çıkardığını ifade eden Sağlam, şunları kaydetti:

''Böyle bir ortamda futbol oynamak, puan kaybına uğramamak ve futbol adına sahaya bir şeyler yansıtmak zordu. Buna direnen 2 grup vardı. Bunlardan biri taraftarlarımız, ikincisi de futbolcularımız. Taraftarlar, her türlü üzüntülerine rağmen belki kızgındılar, ama tepkiden çok takımlarına sahip çıkıp, destek vermeyi seçtiler. Bugünkü galibiyette onların çok büyük desteğini gördük. Taraftarların da desteğini arkasına alan futbolcularımız zor da olsa bizim için önemli olan 3 puanı elde ettiler. Bugün takımlarına sahip çıkan, bize destek veren, kişisel kızgınlığını bir kenara atan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.''

Oyuncularının da zor günler yaşadığını ifade eden Sağlam, ''Oyuncularımıza da teşekkür ediyorum. Çıktılar, aslanlar gibi mücadele ettiler ve bu 15 günlük araya zirve iddiamızı sürdürerek girmemizi sağladılar'' diye konuştu.

''YARINKİ BASIN TOPLANTISINDA YANIT VERECEĞİM''

Sağlam, FC ****list Kharkiv maçı sonrası camiada Beşiktaş'taki geleceğinin tartışıldığı hatırlatılıp, göreve devam edip etmeyeceği sorulunca, ''Bu konulara şimdi girmek istemiyorum. Bu konuda yarın düzenleyeceğim basın toplantısında açıklamalarda bulunacağım'' diye yanıt verdi.

Sağlam, yarın BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde saat 13.00'te basın toplantısı düzenleyecek.

ÖZDEMİR: ''YENİLGİYİ HAKETMEDİK''

Hacettepe Teknik Direktörü Osman Özdemir ise Beşiktaş karşısında yenilgiyi haketmediklerini, sahadan en azından 1 puanla ayrılmaları gerektiğini söyledi.

Özdemir, maçı yitirdikleri için üzgün olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

''Beşiktaş maçında, geçtiğimiz 5 haftaya nazaran daha iyi oynadık. Bu bizi tatmin eden bir yön. 34 haftalık maratonda lige iyi bir başlangıç yapamadık ama takımımın futbolu her geçen gün daha iyiye gidiyor. Bu akşam mağlubiyeti haketmedik. En azından buradan 1 puanla ayrılmalıydık. Oyuncularımı kutluyorum. Beşiktaş gibi güçlü bir ekibe karşı iyi mücadele ettiler.''



Haber Kaynağı: http://www.internethaber.com/images/news_source/3.jpg