PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lucescu çok şey istedi


kayısıkentli
10-05-2008, 11:50
http://www.internethaber.com/images/news/53148.jpg
****list Kharkiv hezimetiyle UEFA Kupası’na veda eden Beşiktaş’ta teknik direktör arayışı sürüyor.


Başkan Demirören’in Kiev’de görüştüğü Lucescu’nun menajeri, "Sinan Engin kalırsa 1 milyon dolar daha talep ediyor. Seric, Sivok ve Cisse’nin yerlerine yeni oyuncular istiyor" dedi.

Başkan Yıldırım Demirören’in ****list maçından sonra geçtiği Kiev’de bir araya geldiği Lucescu’nun menajerinin çok ağır şartlar öne sürmesi, Rumen hocanın devre arasından önce gelemeyeceğini bildirmesi üzerine, siyah beyazlılar alternatif isimler üzerinde yoğunlaştı.

Ertuğrul Sağlam’la yolları ayırmaya kararlı olan başkan Yıldırım Demirören, dün Kiev’de bir araya geldiği Lucescu’nun menajerine tekliflerini iletti. Luca’nın menajerinin, "Shakhtar Donetsk’le sözleşmesi devam ediyor. Devre arasından önce gelemez. Sinan Engin’in kalması halinde 1 milyon dolar daha istiyor. Ayrıca devre arasında Seric, Sivok, Cisse gibi yabancıların gönderilip yerlerine yeni isimlerin alınmasını istiyor. Ayrıca tam yetki talep ediyor" dedi.

Aybaba faydalı olur

Demirören bu sözlerin ardından telefonla konu hakkında yönetici arkadaşlarıyla görüş alış verişinde bulundu. Yöneticilerin, "Lucescu eski havasında değil. Takımın başına getirirsek büyük kumar oynamış oluruz. Beşiktaş’a aklı başında daha güçlü, bilgi ve birikime sahip teknik adam gelmeli" karşılığını verdiler. Bazı yöneticilerin, Trabzon ve G.Birliği’ne Türkiye Kupası’nı kazandıran Samet Aybaba ismi üzerinde yoğunlaştıkları öğrenildi.

Kaynak: İsmail Er/Hürriyet