PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzon zirveye kuruldu


kayısıkentli
09-28-2008, 01:48
http://www.internethaber.com/images/news/64086.jpg
Süper Lig'de İlk 4 maçında 10 puan toplayan namağlup Trabzospor, sahasında Antalyaspor'u yenmeyi bildi!


Turkcell Süper Lig'de Trabzonspor Avni Aker'de konuk ettiği Antalyaspor'u 3-2 devirerek puanını 13 yaptı. Bordo-Mavili ekip rakiplerinin puan kaybettiği haftada zirveye kuruldu.

Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Fırat Aydınus, Aleks Taşçıoğlu, Kemal Yılmaz

Trabzonspor: Tolga, Tayfun, Song, Egemen, Cale, Hüseyin, Selçuk, Colman, Isaac, Umut, Gökhan

Antalyaspor: Ömer, Uğur, Pawel, Yalçın, Orhan, Sedat, Recep, Ertuğrul, Volkan, Ali Zitouni, Sergey

Goller: Dk. 22 Sergey (Antalyaspor), Dk. 39 Colman (Trabzonspor)

Sarı Kartlar: Dk. 28 Volkan (Antalyaspor), Dk. 30 Colman, Dk. 35 Cale (Trabzonspor)

http://www.internethaber.com/images/other/112.20080928001958..jpg (http://galeri.internethaber.com/gallery.php?id=2109)

MAÇTAN DAKİKALAR

Karşılaşmaya Antalyaspor başladı... İki takıma da başarılar...

4. dakika. Antalyaspor rakip kale önünde serbest vuruş kazandı. Uğur'un uzaktan kaleyi denediği vuruşta meşin yuvarlak farklı şekilde üstten auta çıktı.

6. dakika. Trabzonspor atağında ceza sahası dışından Egemen kaleyi yokladı. Top yandan auta çıktı.

7. dakika. Avni Aker'de yağışlı havada oynanan mücadelede tempo vasatın altında. İki takımda kontrollü futbol oynuyor. Henüz kale önünde pozisyon yaşanmış değil.

8. dakika. Trabzonspor gole Gökhan Ünal ile çok yaklaştı. Orta sahadan kaptığı topla süratle rakip kaleye sokulan Gökhan, kaleci Ömer ile karşı karşıya pozisyonda ceza sahasına girdiği anda yerden sert vurdu. Meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.

9. dakika. Antalyaspor atağı Ali Zitouni ile sağ kanattan gelişti. Zitouni sağ kanattan ortasını yaptı Trabzonspor savunmasında Song topa müdahale etti.

12. dakika. Trabzonspor Colman gole çok yaklaştı. Sağ kanattan Isaac ortasını yaptı. Savunmadan sekip arka tarafa inen topa altıpas üzerinde Colman sert vurdu. Bu uygun pozisyonda meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

13. dakika. Selçuk'un sol kanattan kullandığı korner vuruşunda Gökhan topa dokunamadı

17. dakika. Trabzonspor sağ kanattan Colman ile rakip ceza sahasına sokuldu. Arjantinli futbolcu kaleyi gördüğü anda harika bir vuruş çıkarttı. Köşeden ağlara doğru giden topu Ömer son anda uzanarak topu kornere çeldi.

18. dakika. Trabzonspor gole bu kez Umut ile çok yaklaştı. Sol kanatta Isaac kafa ile pasını Umut'a bıraktı. Sol çarprzadan ceza sahasına sokulan Umut, Kaleci Ömer ile karşı karşıya pozisyonda plase bir vuruş yaptı. Kaleciyi geçen meşin yuvarlak yan direği sıyırıp auta çıktı.

20. dakika. Karşılaşmada 0-0 eşitlik devam ediyor. Trabzonspor oyunda üstünlüğü eline geçirmiş durumda. Antalyaspor kalesinde üst üste gollük pozisyonlar yaşanıyor.

20. dakika. Trabzonspor yine bu dakikada Selçuk ile gole çok yaklaştı. Ceza sahasının dışından Selçuk İnan çok sert vurdu. Ömer köşeye giden topa harika uzanarak kornere çeldi.

GOL... 22. dakika. Antalyaspor golü Sergey ile buldu. Sol kanattan hızlı gelişen atakta Ali Zitouni ceza sahasında bomboş kalan Sergey'e ortasını yaptı. Bu futbolcu arka direkte kafayı vurdu. Yerden seken top Tolga'nın bakışları arasında Trabzon ağlarına takıldı.

Antalyaspor Sergey'in golüyle Avni Aker'de Trabzonspor karşısında 1-0 öne geçti.

25. dakika. Trabzonspor oyunun mutlak hakimi olduğu dakikalarda 3 net fırsattan yararlamadı. Antalya rakip kaleye ilk gittiği atakta golü buldu. Avni Aker'de golün şoku yaşanıyor. Bordo-Mavili ekip şimdi beraberlik golünü bulma çabasında.

27. dakika. Trabzonspor savunmasından çıkarken top kaybı yaptı. Sedat süratle rakip kaleye sokuldu. Kademede son adam olan Song kritik bir müdahale ile kalesinde büyük bir tehlikeyi önledi.

28. dakika. Antalyaspor atağında sol kanattan Trabzon ceza sahasına giren Volkan yerde kaldı. Hakem bu pozisyonda Antalyalı futbolcuya kendisini aldatmak istediği gerekçesiyle sarı kartını gösterdi.

30. dakika. Trabzonspor'da Colman, rakibini indirince sarı kartı gördü.

30. dakika. Antalyaspor 2. gole Sedat ile çok yaklaştı. Sol kanattan Ali Zitouni ceza sahasına sokulup ortasını yaptı. Kale sahasında bomboş kalan Sedat yakın mesafeden sert vurdu. Meşin yuvarlak üstten auta çıktı. Trabzon adına şanslı bir an geride kaldı.

32. dakika. Trabzonspor beraberlik golüne Cale ile yaklaştı. Sağ kanattan ceza sahasına ortalanan top savunmadan sekip ters kanada açıldı. Cale çarprazda kontrol ettiği meşin yuvarlakla kaleye sokulup yerden sert vurdu. Top Ömer'in bakışları arasında yandan auta çıktı.

35. dakika. Antalyaspor atağında Sergey'in topu elle kesen Cale sarı kart gördü. Konuk ekip kaleyi karşıdan gören bir noktadan serbest vuruş kazandı.

36. dakika. Atışı Sergey kullandı. Bu futbolcunun sert şutu barajdan sekip kornere çıktı. Başına top isabet eden Gökhan Ünal tedavi için kenara alındı.

GOL...39. dakika. Trabzonspor Colman ile beraberlik golünü buldu. Sağ kanattan ceza sahasına ortalanan topu Umut kafa ile Colman'a indirdi. Arjantinli futbolcunun yerden sert vuruşu Ömer'in uzandığı köşeden ağlara takaldı.

Trabzonspor Colman'ın golüyle Antalyaspor karşısında skoru 1-1 yaptı.

40. dakika. Antalyaspor'da Orhan Ak sarı kart gördü.

45. dakika. Karşılaşmada ilk yarı için normal süre tamamlandı. Hakem uzatma süresi olarak 2 dakika ilave etti.

45+2. dakika. Trabzonspor atağında Selçuk sağdan ceza sahasına hareketlene Tayfun'a harika bir ara pası bıraktı. Tayfun çarprazdan sert vurdu. Kaleci Ömer iki hamlede topu kontrol etmeyi başardı.

Uzatmada başka gol olmadı. Avni Aker'de ekipler soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gittiler.

MAÇIN İKİNCİ YARISI

Trabzonspor'da 2. yarıda Tayfun Cora yerini Serkan Balcı'ya bıraktı.

2. yarıya Trabzon başladı...

49. dakika. Ali Zitouni sol kanattan kendi çabasıyla getirdi topu, Song ile girdiği pozisyonda Song topu alamayı başardı.

51. dakika. Antalyaspor'da Recep Yıldız sarı kart gördü.

52. dakika. Trabzonspor'da Hüseyin Çimşir sarı kart gördü.

54. dakika. Bordo-Mavili ekip sağ kanattan Antalya kalesine yüklendi. Ceza sahasının dışında topla buluşan Egemen uzaktan sert vurdu. Yerden seken topu Ömer kolaylıkla kontrol etti.

55. dakika. Yağıştan ağırlaşan sahada kıran kırana bir mücadele var. Trabzonspor topa daha çok hakim olan taraf olmasına rağmen bu ana kadar istediği gollük pozisyonları bulabilmiş değil. Antalya savunmasında iyi kapanıyor.

56. dakika. Trabzonspor sol kanattan Cale ile Antalya kalesine yüklendi. Bu futbolcunun yerden şutu savunmadan sekti. Ömer'in yerde kaldığı pozisyonda Umut'un topuğundan seken meşin yuvarlağı Antalya savunması ayak koyarak uzaklaştırdı.

60. dakika. Trabzonspor uzaktan şutlarla Antalyaspor kalesinde gol arıyor. Bir şut da Egemen'den geldi ama bundan da sonuç alınamadı.

63. dakika. Trabzonspor oyunu Antalya yarı sahasına yıkmış durumda. Sağ kanattan Selçuk İnan köşe vuruşu kullandı. Ön direkte Isaac yükselip kafayı vurdu. Meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

66. dakika. Antalyaspor'da Orhan Ak yerini Şenol'a bıraktı.

68. dakika. Antalyaspor'da Volkan yerini Straka'ya bıraktı.

70. dakika. Karşılaşmada son 20 dakikaya girildi. 1-1'lik eşitlik devam ediyor.

GOL... 73. dakika. Antalyaspor 2. golü Ertuğrul ile buldu. Sol kanattan ceza sahasına ortalanan topu Straka göğsüyle yumuşatıp sağdan bindiren Ertuğrul'a bıraktı. Bu futbolcu bomboş pozisyonda ceza sahasına sokulup Kaleci Tolga'yı bir feykle yere yatırıp meşin yuvarlağı boş kaleye bıraktı.

Antalyaspor Ertuğrul'ın şık golüyle Trabzonspor deplasmanında 2-1'lik üstünlüğü yakaladı. Bu pozisyonda Trabzonlu futbolcular Straka için ofsayt itirazında bulundu..

76. dakika. Trabzonpor sağ kanattan serbest vuruş kazandı. Topun gerisinde Selçuk İnan var. Bu futbolcunun uzak mesafeden kaleye gönderdiği sert şut yandan auta çıktı.

GOL... 77. dakika. Trabzonspor Umut Bulut ile beraberlik golünü buldu. Orta sahadan uzun gönderilen topu Gökhan Ünal kafa ile sektirdi. Ceza yayı üzerinde Isaac göğsüyle yumuşattığı topu savunmanın arkasına hareketlenen Umut'a bıraktı. Umut, Kaleci Ömer ile karşı karşıya kaldığı anda şık bir aşırtma vuruşla meşin yuvarlağı ağlara bıraktı.

Trabzonspor Umut Bulut'un golüyle Antalyaspor karşısında skoru 2-2 yaptı.

79. dakika. Trabzonspor Umut ile 3. gole çok yaklaştı. Sol kanattan ceza sahasına bırakılan pasa Umut Bulut hareketlendi. Bu futbolcu Kaleci Ömer ile karşı karşıya sayılabilecek bir pozisyonda kötü vurup meşin yuvarlağı üstten auta attı. Bordo-Mavili ekip öne geçme fırsatını değerlendiremedi

82. dakika. Antalya'da Sedat yerini Vahap'a bıraktı

82. dakika. Trabzonspor'da Isaac yerini Barış Memiş'e bıraktı.

83. dakika. Trabzonspor atağında sol kanattan Barış'ın ortasında Antalyaspor'dan Yalçın topu kafayla uzaklaştırdı.

GOL... 87. dakika. Trabzonspor Gökhan Ünal ile 3. golü buldu. Selçuk İnan sol kanattan savunmanın arkasına sarkan Gökhan Ünal'a harika bir pas çıkarttı. Açısı daralan Gökhan Ünal, kalesini boşaltan Ömer'in altından şık bir plase ile topu ağlara bıraktı.

Trabzonspor Gökhan Ünal'ın şık golüyle Antalyaspor karşısında skoru 3-2 yaptı.

89. dakika. Antalyaspor'da Şenol sarı kart gördü.

90. dakika. Karşılaşmada normal süre tamamlandı. Hakem uzatma süresi olarak 4 dakika gösterdi.

90+2. dakika. Trabzonspor'da Gökhan Ünal yerini Ceyhun'a bıraktı.

90+4. dakika. Trabzonspor sağ kanattan Antalya kalesine etkili indi. Serkan Balcı ceza sahasının dışından çok sert vurdu. Kaleci Ömer üzerine gelen topu kontrol etti.

Uzatmalarda başka gol olmadı. Trabzonspor 2 kez geriye düştüğü karşılaşmada Antalyaspor'u 3-2 mağlup ederek zirvenin yeni sahibi oldu.http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=158656