PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzonspor dolu dizgin


kayısıkentli
09-19-2008, 23:08
http://www.internethaber.com/images/news/70225.jpg
Trabzonspor, zorlu Denizlispor deplasmanında golcüsü Gökhan Ünal ile galibiyete uzandı. Maç fazlasıyla zirveye kuruldu.


DENİZLİ: 0-1 :TRABZON

Sezona flaş transferlerle girip ilk 2 haftada iki galibiyet alan, 3.haftada ise Beşiktaş ile golsüz berabere kalan Trabzonspor kaldığı yerden devam ediyor. Denizlispor deplasmanına konuk olan Karadeniz ekibi zor da olsa 3 puanı almayı bildi ve haftayı mutlu kapattı.
İlk yarıda etkisiz bir futbol ortaya koyan ve pozisyon dahi bulamayan Trabzonspor ikinci yarının hemen başında Serkan'ın yerine Isaac'in oyuna girmesinden sonra canlandı ve 49.dakikada ceza sahası içerisinde yaşanan karambolde Gökhan Ünal'ın kafasıyla golü buldu. Denizlispor geriye düştükten sonra Trabzonspor kalesine özellikle Roberts ile gelse de beraberlik golünü bulamadı ve kendi sahasında Trabzonspor'a 1-0 yenildi.
İlk 4 haftada yenilgi yüzü görmeyen Trabzonspor bu skorla maç fazlasıyla haftayı lider olarak kapadı.

MAÇIN İLK YARISI

2. dakika. Trabzonspor rakip yarı alana geçmiş durumda.. Sağ kanatta Selçuk ile orta yapmaya çalışıyor ama Denizlispor savuması müsade etmedi.

5. dakika. Denizli atağı sağ kanattan etkili gelişti. Ceza sahası içinde topla buluşan İsmail sıfırdan kale sahasına topu çevirdi. Song son anda araya girerek Fatih Yigen'in önünde ayak koyarak tehlikeyi kornerle uzaklaştırdı.

7. dakika. Karşılaşma daha orta saha mücadelesi şeklinde geçiyor. İki ekipte birbirine üstünlük sağlayabilmiş değil.

Bu dakikada sağ kanattan gelişen Trabzon atağında Umut Bulut topuk pasıyla Tayfun'u topla buluşturdu. Bu futbolcunun bekletmeden ceza sahasına kestiği ortaya kimse hareketlenmedi. Ters kanattan topu çıkmadan kontrol eden Colman rakibinden sıyrılmak isterken faul yaptı. Serbest atış Denizli'nin.

10. dakika. Maçta 0-0 eşitlik devam ediyor. Orta sahada oyunda hakimiyet kurmak için büyük bir mücadele yaşanıyor. İki takımda henüz rakip kalede etkili bir atak geliştirebilmiş değil.

15. dakika. İlk çeyrek saat geride kaldı. Mücadelenin üst düzeyde olduğu karşılaşmada oyun kalitesi vasatı aşmış değil.

16. dakika. Denizlispor sol kanattan kullandığı köşe atışında gole Kratochvil ile yaklaştı. Ön direğe inen orta arka direğe sekti. Kratochvil, boş pozisyonda ayak koyamayınca top kornere çıktı.

18. dakika. Trabzonspor orta sahadan Colman ile hızlı çıktı. Arjantinli futbolcunun uzun pasıyla savunmanın arkasına hareketlenen Gökhan Ünal, top hızlı olunca yetişemedi. Meşin yuvarlak doğrudan auta çıktı.

23. dakika. Trabzonspor sağ kanattan kazanılan serbest vuruşu Selçuk İnan ile kullandı. Ceza sahasına inen topu Tayfun Cora kafa ile arka direğe aşırttı. Bu noktada hiçbir arkadaşı olmayınca top Denizli savunmasının kontrolünde auta çıktı.

27. dakika. Karşılaşmada tempo çok düşük. İki takımında pozisyon üretmekte güçlük çektiği bölümlerde oyun faullerle sık sık kesiliyor.

28. dakika. Trabzon atağında sol kanattan Umut ceza sahası çarprazında pasını Gökhan Ünal'a bıraktı. Bu futbolcu kalabalık savunma arasında kaleyi düşündü. Top farklı şekilde üstten auta çıktı.

30. dakika. İlk yarım saat geride kalırken ik kaleyi de bulan tek şut yok. Golsüz eşitlik sürüyor.

31. dakika. Umut savunma arkasına atılan topa hareketlenmek isterken Couto'ya faul yaptı ve Trabzonspor'un atağı çabuk son buldu..

36. dakika. Kaleyi bulan ilk şut Trabzonspor'dan geldi. Sağ kanattan kullanılan köşe atışında Denizli savunması topu uzaklaştıramadı. Sağ kanattan devam eden atakta Umut pasını ceza sahası dışındaki Selçuk İnan'a bıraktı. Bu futbolcunun sert şutunu Kaleci Cenk köşeden iyi uzanarak kontrol etti.

40. dakika. Denizlispor atağı sağ kanattan etkili gelişti. Ceza sahasına seken topu Selçuk İnan ters bir vuruşla sol kanattan bindirme yapan Roberts'in önüne gönderdi. Bu futbolcunun çarprazdan attığı sert şut isabetsiz olunca üstten auta çıktı.

42. dakika. Trabzonspor atağında Colman savunmanın arkasına hareketlenen Umut Bulut'a harika bir pas çıkarttı. Umut ceza sahası içinde topu kontrol ettiği anda yan hakem tartışmalı bir ofsayt bayrağı kaldırdı.

45. dakika. İlk yarı için normal süre tamamlandı. Hakem uzatma süresi olarak 1 dakika gösterdi.

Uzatmalarda gol olmadı. Trabzon ve Denizli ilk 45 dakika sonunda soyunma odasına 0-0 eşitlikle gittiler.

MAÇIN İKİNCİ YARISI

Trabzonspor'da 2. yarıda Serkan Balcı kenara alındı. Isaac oyuna dahil oldu...

47. dakika. Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşu Trabonspor Selçuk İnan ile kullandı. Kale sahasına inen topu Denizli savunması kafa ile karşıladı.

GOL... 49. dakika. Trabzonspor golü Gökhan Ünal ile buldu. Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunu Selçuk İnan kullandı. Ön direğe inen topa İsaac kafayı vurdu. Kaleci Cenk'in boşa çıktığı pozisyonda altıpas içinde yükseklik kazanan meşin yuvarlağı savunmanın arasından iyi yükselen Gökhan Ünal kafa ile Denizli ağlarına bıraktı.

Trabzonspor Gökhan Ünal'ın kafa golüyle Denizlispor deplasmanında 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

51. dakika. Trabzonspor bir kez daha Denizlispor kalesine etkili indi. Sol kanattan gelişen atakta İsaac çarprazdan şutunu attı. Meşin yuvarlak ters taraftan direği sıyırıp auta çıktı.

53. dakika. Trabzonspor 2. yarıya iyi başladı. Bordo-Mavili ekibin atağı sağ kanattan etkili gelişti. Tayfun Cora sıfırdan kale sahasına ortasını kesti. Denizli savunmasında Kratochvil, son anda Gökhan Ünal'ın önünden kafayı vurarak mutlak bir gol pozisyonunu kornerle uzaklaştırdı.

56. dakika. Trabzonspor oyunda hakimiyeti eline almış durumda. Sol kanattan Cale pasını Colman'a bıraktı. Bu futbolcu aut çizgisi üzerinden rakibinden sıyrılıp ceza sahasına girdiği anda yerde kaldı. Hakem devam kararı verdi.

58. dakika. Trabzonspor'da Egemen sarı kart gören isim oldu.

58. dakika. Denizlispor'da Braga yerini Murat Karakoç'a bıraktı.

60. dakika. Karşılaşmada son yarım saatlik bölüme girildi. Trabzonspor'un 1-0'lık üstünlüğü sürüyor. Denizlispor, beraberlik golü için rakip kaleye gitmekte güçlük çekiyor.

63. dakika. Trabzonspor 2. gole Isaac ile çok yaklaştı. Gökhan Ünal'ın ara pasıyla savunmanın arkasında topla buluşan Isaac kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda şutunu atmakta geç kalınca Denizli savunmasında Süleyman yatarak rakibinin önündeki topu kornere çeldi. Net bir fırsat sonuçsuz kaldı.

65. dakika. Denizlispor'un ender gelişen etkili ataklarından birinde sağ kanatta topla hareketlenen Roberts, ceza sahasına girmeden kaleyi gördüğü anda sert vurdu. Şut isabetsiz olunca meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

67. dakika. Denizlispor'da Lietava yerini İzzet'e bıraktı.

67. dakika. Trabzonspor sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Selçuk İnan'ın arka direğe kestiği topu Isaac kafa ile kale sahasına indirdi. Umut Bulut'un ayak koyduğu meşin yuvarlak Kaleci Cenk'in ellerinde kaldı. Umut topa iyi vursa golü bulması içten bile değildi.

70. dakika. Karşılaşmada son 20 dakika. Trabzonspor'un Gökhan Ünal ile bulduğu tek gol var. Denizlispor beraberlik golünü bulmak için bu bölümlerde risk almaya başladı.

75. dakika. Trabzonspor hızlı gelişen atakta Denizli savunmasını dengesiz yakaladı. Gökhan Ünal sol kanattan ceza sahasına sokulmak isterken savunma ayak koyarak topu karşıladı. Dönen topu ceza sahası önünde kontrol eden Selçuk yerden sert vurdu. Savunmaya çarpan meşin yuvarlak az farkla yandan kornere çıktı.

76. dakika. Denizlispor'da İsmail yerini Musa'ya bıraktı.

78. dakika. Trabzonspor sağ kanattan şık paslarla Denizli ceza sahasına sokuldu. Isaac, Gökhan'ın pasıyla ceza sahasına girmek isterken savunmada Couto son anda ayak koyarak etkili bir atağı sonlandırdı.

81. dakika. Denizlispor atağı sol kanattan gelişti. Topla ceza sahasına sokulan Murat Karakoç, uzaktan kaleyi denedi. Meşin yuvarlak farklı şekilde üstten auta çıktı.

82. dakika. Denizlispor sağ kanattan Trabzon kalesine yüklendi. Süleyman, topu ceza sahasına havalandırdı. Kaleci Tolga çıkarak meşin yuvarlağı rakiplerinin üzerinden kontrol etti.

84. dakika. Trabzonspor'da Gökhan Ünal yerini Ferhat'a bıraktı.

85. dakika. Trabzonspor'da Umut Bulut sarı kart gördü.

88. dakika. Denizlispor atağı sağ kanattan Süleyman ile etkili gelişti. Rakiplerinden sıyrılıp ceza sahasına giren Süleyman, Ferhat ile ikili mücadelede yerde kaldı.

Yeşil-Siyahlılar'ın penaltı beklediği pozisyonda hakem Denizlili futbolcunun kendisini yanıltmaya çalıştığı düşüncesiyle Süleyman'a sarı kartını gösterdi. Hakemden tartışmalı bir karar.

90. dakika. Trabzonspor'da Colman yerini Ceyhun'a bıraktı.

Maçta normal süre tamamlandı. Hakem uzatma süresi olarak 4 dakika ilave etti.

90+3. dakika. Trabzonspor 2. gole Ceyhun ile çok yaklaştı. Ceza sahasının dışında topla buluşan Ceyhun çok sert vurdu. Kaleci Cenk harika uzanarak topu güçlükle çeldi. Boşta kalan meşin yuvarlağı Isaac üstten auta gönderdi. Yan hakem Isaac için ofsayt bayrağını kaldı.

Uzatma dakikalarında başka gol olmadı. Trabzonspor, zorlu Denizlispor deplasmanında Gökhan Ünal'ın golüyle 1-0 galip gelerek 3 puanı hanesine yazdırdı... Bordo-Mavili ekip bu sonuçla maç fazlası ve 10 puanla Süper Lig'de zirveye kuruldu.
Stat: Atatürk
Hakemler: Özgüç Türkalp, Muhittin Gürses, Neşet Merdin

Denizlispor: Cenk, Süleyman, Kratochvil, Couto, Tomas Abraham, Fatih, Braga, Çağlar, Lietava, İsmail, Roberts

Trabzonspor: Tolga, Serkan, Song, Egemen, Cale, Hüseyin, Selçuk, Colman, Tayfun, Umut, Gökhan http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=157450&interstitial=true

_SoN_
09-19-2008, 23:55
çok iyi gidiyor trabzon inşallah bozulmaz.

MetinCeylan
09-19-2008, 23:57
hadi karadeniz seni kim tutar:)