PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş tek golle geçti


kayısıkentli
09-19-2008, 00:28
http://www.internethaber.com/images/news/71757.jpg


-

Beşiktaş UEFA Kupası 1. tur ilk maçında bu Ukrayna ekibi ****list'i konuk etti. Zaferi getiren golü Holosko yazdı...


BEŞİKTAŞ: 1-0 : ****LİST KHARKİV

UEFA Kupası 1. turunda Beşiktaş, Ukrayna'nın ****list Kharkiv takımı Holosko'nun golüyle 1-0 mağlup etmesini başardı.

Stat: BJK İnönü
Hakemler: Martin Ingvarrson, Erik Bergsten, Peter Martinsson (İsveç)

Beşiktaş: Rüştü, Serdar Kurtuluş, Sivok, Zapotocny, Seric, Holosko, Uğur, Cisse, Tello, Delgado, Nobre

****list Kharkiv: Goryainov, Konyushenko, Valyayev, Edmar, Sliusar, Trisovic, Obradovic, Maidana, Gueye, Devic, Jakson

MAÇTAN DAKİKALAR

Karşılaşmaya Beşiktaş başladı... Temsilcimize başarılar diliyoruz...

2. dakika. Beşiktaş hazırlık paslarıyla rakip yarı alana geçmeye çalışıyor...
Seriç'in uzun pasına hareketlenen Uğur İnceman topa yetişemedi.

4. dakika. Beşiktaş atağında Delgado sol kanattan içeri doğru Holosko'ya çıkardı.. Holosko da ceza alanı dışında Cisse'ye verdi.. Cisse 30 metreden sert vurdu meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

5. dakika. Hızlı gelişen Beşiktaş atağında ceza alanı sağında Nobre topla buluştu.. Altıpas üzerine ortaladı ama Uğur İnceman için hızlı olan top ters kanattan taça kadar çıktı.

6. dakika. Beşiktaş Nobre ile rakip kalede etkili oldu. Sağ çarprazda ceza sahası içinde topla buluşan Nobre sert vurdu. Kaleci Kharkiv uzanarak meşin yuvarlağı kornere çeldi.

8. dakika. Tello sol kanattan yine ön direğe ortaladı.. Cisse arkaya aşırdı.. Zapatocny'den önce defans araya girdi.

9. dakika. ****list atağında Marko Devic ceza alanında Zapotocny'in müdahalesiyle yerde kaldı.. Bir anda İnönü Stadı buz kesti.. Ama hakem devam dedi.

10. dakika. Karşılaşmada ilk bölüm 0-0 eşitlikle geçildi. Beşiktaş'ın gol için tempoyu yükselttiği dakikalar.

12. dakika. ****list atağında Maidana sağ kanattan içeri ortaladı ama Sivok'tan yerinde müdahale..

16. dakika. Delgado ortaladı... Ceza alanı arka bölgesine düşen topa Cisse kafayla vurdu ama savunmanın sırtına çarpan top daha sonra taca atılarak uzaklaştırıldı..

20. dakika. Golsüz eşitlik sürüyor. Holosko soldan çok güzel sızdı içeri.. Tello'nun arapasına iyi hareketlendi ama Maidana topu son anda kornere çeldi.. Kullanılan kornerde rakip savunma hata yapmadı ve topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı..

25. dakika. Beşiktaş rakip kaleye hızlı indi. Uğur İnceman savunmanın arkasına güzel bir top attı ama Nobre ofsayta yakalandı..

26. dakika. ****list gole çok yaklaştı. Edmar ceza alanı sağından sert vurdu.. Rüştü rakibini açısını iyi kapatarak meşin yuvarlağı ayaklarıyla kornere çelmeyi başardı...

28. dakika. Beşiktaş bu bölümlerde teklemeye başladı. Siyah-Beyazlı ekip bu bölümlerde Ukrayna ekibine orta sahadaki üstünlüğü kaptırınca ****list arka arkaya pozisyonlar buldu.. Beşiktaş maçın başındaki heyecanını kaybetmiş gibi gözüküyor..

29. dakika. Beşiktaş kalesi büyük bir tehlike atlattı. Devic sağ kanatta büyük bir boşluk buldu.. Ceza alanına yanaştı.. Hemen solunda Edmar'a çıkardı.. Edmar kaleye vurmak yerine orta yapınca Siyah-Beyazlı ekibin kalesi büyük bir tehlikeyi kazasız atlattı.

31. dakika. Hızlı gelişen atağımızda Nobre yine ceza alanı arkasına sızdı.. Sert vuruşu direkte patladı ama Nobre yine ofsayttaydı..

32. dakika. Beşiktaş rakip kalede Holosko ile etkili oldu. Delgado sol kanattan içeri ortaladı.. Holosko altıpas üzerinde kafayı vuramadı.. Nobre'nin de arkasına düşen top kornere çıktı..

41. dakika. Beşiktaş atağında Nobre Tello ile verkaça girdi.. Ceza alanı içinde Delgado'ya çıkardı ama Delgado topa sahip olamadı..

42. dakika. Beşiktaş'ın hızlı gelişen atağında Holosko savunma arkasına atılan topa hareketlendi.. Ofsayt yoktu.. Ceza alanı sağında son anda Obradovic müdahale etti ve önemli bir atağımızı daha sonlandırdı...

45. dakika. Karşılaşmada ilk yarı için normal süre tamamlandı. Hakem 1 dakika uzatma gösterdi.

Uzatmalarda gol olmadı. İnönü'deki karşılaşmada ilk 45 dakikada 0-0 eşitlikle tamamlandı.

MAÇIN İKİNCİ YARISI

2. yarıya ****list başladı

51. dakika. ****list'te Konyushenko kenarda Bordian oyuna dahil oldu..

GOL... 52. dakika. Beşiktaş Holosko ile golü buldu...Tello içeri ceza alanı içine ortaladı.. Nobre'nin kafası kaleci Goryainov'dan döndü.. Seken topu Holosko tamamladı ve Beşiktaş ****list karşısında 1-0 öne geçti..

54. dakika. ****list atağında top direkten döndü... Ceza alanına yerden bir orta.. Altıpas gerisinde Edmar bomboş.. Vuruşu direkte patladı.. Şanslı bir an Beşiktaş için..

58. dakika. Uğur, Valeyev'e faul yaptı ve ortam biraz gerildi.. Hakem anında olaya müdahele etti

59. dakika. Marko Devic kazanılan serbest vuruşu çok etkili kullandı.. Top direği yaladı ve auta çıktı..

61. dakika. Beşiktaş atağı etkili gelişti.Holosko Obradovic'i geçti.. Ceza alanına yerden bir orta.. Ceza alanı içi karıştı.. Ama bu karambolden bir sonuç çıkmadı.. Topu ****list savunması uzaklaştırdı.

65. dakika. Delgado sağ çizgiye kadar indi ve ortasını yaptı.. Nobre topukla arkaya çıkarmak istedi ama vuramayınca top kalecide kaldı..

67. dakika. ****list köşe atışı kazandı.. Bordian ortaladı.. Cuelho içeri çevirmek istedi.. Top kavis alarak auta çıktı..

71. dakika. ****list'te Valentyn oyun dışında, Rykun oyuna dahil oldu...

72. dakika. Beşiktaş'ta Nobre kenara alınıyor... Bobo Beşiktaş'ta oyunda..

73. dakika. Beşiktaş'da Tello yerini Serdar Özkan'a bıraktı.

79. dakika. Delgado sol kanattan ceza alanına girmek istedi ama savunma son anda müdahele etti ve topu taca uzaklaştırdı..

81. dakika. Bir serbest vuruş daha.. ****list kaleyi cepheden gören bir bölgeden atışı kullanacak.. Cuelho iyi vurdu.. Önce Rüştü sonra direk ve korner...

82. dakika. Valyayev 25 metreden kaleyi yokladı.. Rüştü son anda topu kontrol etti..

85. dakika. Beşiktaş bunalmış durumda. Siyah-Beyazlı ekip birkaç dakikadır ne yaptığını bilemez halde.. ****list tek kale oynuyor.. Mücadelede son 5 dakika oynanıyor. Beşiktaş'ın ****list karşısında 1-0'lık üstünlüğü devam ediyor.

87. dakika. Beşiktaş'ta Delgado kenara alındı.. Ekrem Dağ oyunda..

89. dakika. Bobo Holosko'ya savunma arkasına güzel bir top attı ama Goryainov tehlikeyi sezdi ve topu uzaklaştırdı..

90. dakika. Karşılaşmada normal süre tamamlandı... Hakem uzatma süresi olarak 5 dakika ilave etti. Siyah-Beyazlı ekip kendi yarı sahasına çekilmiş durumda.

90+2. dakika. ****list'te Babych, Devic'in yerine oyunda..

Maçın uzatma anlarında başka gol olmadı. Beşiktaş UEFA Kupası 1. tur ilk karşılaşmasında Ukrayna ekibi ****list'i Holosko'nun golüyle 1-0 mağlup ederek rövanş maçı için avantajı yakaladı.http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=157267