PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzon'da puan paylaşıldı


kayısıkentli
09-15-2008, 00:32
http://www.internethaber.com/images/news/71417.jpg
Trabzonspor ile Beşiktaş Trabzon'da karşı karşıya geldi. Her iki takımında vasat futbolu karşılaşmaya gol getirmedi... Maçın dakika dakika anlatımı...


TRABZONSPOR : 0 - 0 : BEŞİKTAŞ
Turkcell Süper Lig'de 3. haftanın kapanış karşılaşması dev bir mücadeleye sahne oldu !.. Ligin ilk iki haftasını iki galibiyetle tamamlayan Trabzonspor ile Beşiktaş Trabzon'da karşı karşıya geldi. Her iki takımın da vasat bir futbol ortaya koyduğu maç 0-0 sona erdi.
Trabzon seyircisinin yoğun ilgi gösterdiği müsabakada iki takım da kontrollü bir oyun sergilerken ilk devre boyunca taraftarlar fazla gol pozisyonu izleyemedi. İkinci yarıda ise sahada daha tempolu bir oyun oynanırken, iki takım da gol yollarında etkisiz bir görüntü sergiledi.
Karşılaşmanın son dakiları büyük bir heyecan içerisinde geçerken her iki takım da gol bulamadı ve maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Bu soncun ardından iki takım da puanını 7'e çıkarttı.

MAÇIN DAKİKA DAKİKA ANLATIMI
Karşılaşma başladığı gibi sona erdi. Takımlar 0-0'a razı oldu ve 1'er puanı paylaştı..

90+2. Dakika: Delgado orta alanda şık çalımlarla ilerledi.. Ceza alanı solunda Nobre'ye ortaladı ama Egemen çok rahat.. Topu kafayla kalecisi Tolga'ya kazandırdı..

Hakem oynanmamış süre olarak oyuna 4 dakika ilave etti.

90. Dakika: Serdar Özkan çıktı ve yerine Ali Tandoğan oyuna dahil oldu..

87. Dakika: Selçuk İnan serbest vuruşu kullandı. Kesme bir vuruş yapmak istedi ama top baraja çarparak taca gitti..

86. Dakika: Gökhan Ünal çıktı Isaac oyunda...

85. Dakika: Barış Memiş orta sahadanh kaptığı topla ceza alanına sokulmak isterken indirildi. Hakem Halis Özkahya faul düdüğünü çaldı. Trabzon çok tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullanacak..

80. Dakika: Ferhat oyunda Tayfun kenara alındı Trabzonspor'da.. Bu arada oyun yeniden başladı..

79. Dakika: Hakem oyuna su molası verdi.

78. Dakika: Cisse'nin pasında Serdar mükkemel hareket yaparak topu Nobre'ye yolladı ancak yan hakemin bayrağı havada..
77. Dakika: Tello kendi yarı sahasından kaptığı topla Trabzon ceza alanı önüne kadar geldi ve ortaladı ancak Nobre kötü bir kafa vuruşuyla topu auta attı..

76. Dakika: Tek paslarla Trabzonspor ceza alanına kadar girdi.. Selçuk'un arapasında son anda Beşiktaş savunması müdahale etti.. İki takımda ceza alanına kadar yanaştı ama son vuruşlarda etkili vuruş yapamadı..

72. Dakika: Ertuğrul Sağlam Bobo'yu oyundan aldı, Nobre'yi sahaya sürdü..

71. Dakika: Selçuk korneri kullandı.. Umut altıpasta iyi yükseldi ama top savunmaya çarptı ve uzaklaştırıldı..

70. Dakika: Gökhan Zapatocny'den sıyrıldı ceza alanından içeri girdi ama Sivok son anda kornere çeldi..

67. Dakika: Bu kez Beşiktaş çok tehlikeli geldi. Ekrem sağdan ortaladı, seken topa Cisse gelişine vurdu, top Hüseyinden sekerek taca kadar gitti. Hüseyin o noktada topun önüne yatmasa golün gelmesi işten bile değildi..

66. Dakika: Gökhan Ünal ceza sahası üzerinden Colman'a doğru bir pas attı.. Colman çok sert ve düzgün vurdu ama top az farkla auta çıktı...

64. Dakika: Barış sağ kanattan aldığı topla içeri sızdı.. Tello'yu peşine takan genç oyuncu çok tehlikeli geldi ama Tello arkadan topa müdahale etti ve son anda kornere çeldi..

62. Dakika: Song ceza alanı dışından kaleyi yokladı ama top savunmaya çarptı.. Seken topu Umut içeri doğru ortalamak istedi ama ortası farklı şekilde auta gitti..

61. Dakika: Trabzonspor'da ilk oyuncu değişikliği.. Serkan kenara geliyor.. Barış Memiş oyunda..

60. Dakika: Ekram Dağ sağ kanattan ceza alanı içine doğru Bobo'yu kaçırdı.. Bobo vurdu ama Song araya girerek tehlikeyi büyümeden önledi. Song bugün hatasız oynadı ve Trabzon taraftarından en çok alkışı alan futbolcu durumunda..

56. Dakika: Serkan ceza alanına doğru ortaladı.. Ceza alanı 18 yayı üzerinde Umut topla buluştu.. Sert vurdu ama top savunmaya çarptı ve bordo mavili oyuncular tarafından uzaklaştırıldı.. Trabzonspor Beşiktaş'a oranla daha çok atak yapan ve daha çok pozisyona giren taraf şu dakikalarda..

53. Dakika: Uğur İnceman sağ kanatta Ekrem Dağ'ı kaçırmak istedi ama Cale topu auta çıkarmayı başardı...

52. Dakika. Ertuğrul Sağlam ilk hamlesini yaptı ve Aydın Karubulut'u oyun kenarına alarak Ekrem'i sahaya sürdü..

51. Dakika: Trabzonspor yüzde yüzlük golü kaçırdı. Serkan verkaça girdi ve defansın arkasına sarktı. Kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda vurdu ama Rüştü mutlak golü önledi..

49. Dakika: Cisse Aydın ile verkaça girdi.. Song mükemmel müdahale etti ve topu taca gönderdi..

48. Dakika: Serkan ceza alanı sağından sert vurdu ama bu atak doğru yerde duran Rüştü'nün ellerinde eridi..

46. Dakika: Karşılaşmanın ikinci yarısı başladı..

42. Dakika: Selçuk ceza alanına göbekten girmek istedi ama Cisse pozisyonunu bozdu ve topu kaptı.. Selçuk ise faul yapıldığı gerekçesiyle hakem Özkahya'ya itirazda bulundu...

40. Dakika: Gökhan Ünal'ın takım arkadaşlarıyla uyumsuzluğu dikkatlerden kaçmıyor. Gökhan'in gittiği noktalara top gitmiyor, Gökhan da gitmesi gereken noktalara koşular yapamıyor. Tayfun yine Gökhan Ünal'ı kaçırmak istedi ama Gökhan Ünal'ın topu ayağında fazla beklemesi, önemli bir atağın da sonunu getirdi...

37. Dakika: Serdar Özkan'a arkadan müdahale edip faul yapınca, hakem Özkahya sarı kartına başvurdu...

33. Dakika: Colman'ın havalandırdığı topta Umut, Gökhan'ın koşu yoluna indirdi ancak Sivok araya girerek topu taça yolladı..

32. Dakika: Bu kez sağ kanattan Song ile yüklendi bordo mavililer ama Kamerunlu oyuncu topu ayağından fazla açtı ve Aydın'ın kontrolünde meşin yuvarlak auta çıktı...

30. Dakika: Colman sol çizgiden içeri kavisli bir orta yaptı.. Tayfun Cora ceza alanı altıpas çizgisinin gerisinden kafayı vurmak istedi ama istediği gibi yükselemedi ve top auta çıktı..

29. Dakika: Tayfun'un ortasını Zapotocny kafasıyla uzaklaştırmak istedi ancak to ceza sahası dışında bekleyen Gökhan Ünal'da kaldı. Gökhan'ın dönerek vuruşu defansa çarparak kornere gitti..

28. Dakika: Gökhan 18 yayı üzerinden sol ayağıyla vurdu.. Defansa çarpan top kornere çıktı..

27. Dakika: Tayfun Cora kaleyi uzaktan yokladı.. Kaleyi cepheden gören bir yerden vurdu ama top kaleci Rüştü'nün ellerinde kaldı..

26. Dakika: Colman Sivok'tan sıyrılmak istedi ancak yerde kaldı hakem ÖZkahya oyunu devam ettirdi.. Colmaün'ın pozisyona itirazı var ancak hakem oralı olmadı..

24. Dakika: Serdar ÖZkan'ın açtığı ortaya Bobo'dan önce Egemen araya girerek tehlikeyi büyümeden önledi..

20. Dakika: Selçuk'un kullandığı serbest vuruşta Gökhan Ünal'dan önce Rüştü araya girerek meşin yuvarlağı uzaklaştırdı..

18. Dakika: Delgado ceza alanı içine sızamayınca topu dışarda bekleyen Cisse'ye çıkardı.. Cisse 30 metreden kaleye çok sert vurdu ama meşin yuvarlak kaleyi bulmadı...

16. Dakika: Maçın en tehlikeli atağı Trabzonspor'dan geldi.. Colman ceza alanı sağına doğru çok güzel ortaladı... Gökhan Ünal sağıyla indirdi ve çok sert vurdu ama top kalenin az farkla üstünden auta çıktı...

15. Dakika: Aydın Karabulut ceza alanı solundan içeri kesti ama Trabzonspor kademesi hata yapmadı...

14. Dakika: Hüseyin kendi yarı alanında topu kaptırdı.. Uğur İnceman pasını Delgado'ya attı.. Delgado ceza alanı içinde Bobo'yu kaçırdı ama Song yerinde müdahale etti..

13. Dakika: Serkan sağ kanattan ceza alanına ortaladı ama Sivok topu uzaklaştırdı...

12. Dakika: Egemen'in kaptırdığı topu Serdar Özkan, Bobo'ya gönderdi. Bobo, Song'u geçerek çizgiye indi ancak Egemen orta pozisyonu vermeyince topu Serdar Özkan'a verdi. Serdar'ın ortası auta gitti..

8. Dakika: Colman'ın uzun pasında top Gökhan Ünal'ı açtı ve defansın kontrolünde top kaleciye kadar geldi..

7. Dakika: Umut'un orta sahadan kaptığı topta pasını Serkan'a attı. Serkan'ın ceza sahası dışından sert şutu yandan auta gitti..

6. Dakika: Colman ceza alanı sol çizgisine paralel bir arapası attı ama Umut'tan önce Zapatocny araya girerek tehlikeyi önledi...

4. Dakika: Trabzonspor yarı alanının sol tarafında Uğur İnceman yerde kaldı.. Serbest vuruşu Delgado kullandı.. Cale topu taca uzaklaştırdı..

3 Dakika: Trabzonspor kendi sahasında hazırlık pasları ile hücum hattına geçmek istiyor.. Beşiktaş, bordo-mavili takımın defansına baskı yaparak hem hataya zorlamak hem de atağa çıkmasını engellemek istiyor...

1. Dakika: Ve karşılaşma başladı. Her iki takıma da başarılar diliyoruz.

Trabzonspor: Tolga, Cale, Egemen, Song, Serkan, Selçuk, Hüseyin, Colman, Yattara, Gökhan, Umut

Beşiktaş: Rüştü, İbrahim Üzülmez, Zapotocny, Sivok, Serdar Kurtuluş, Tello, Cisse, Uğur, Serdar Özkan, Delgado, Bobo

Hakem: Halis ÖZKAHYAhttp://www.internethaber.com/news_detail.php?id=156655

MetinCeylan
09-15-2008, 00:44
bu hafta sakin gecti maclar...