PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Bırakın Hakan karar versin"


*fanii*
11-30-2007, 17:42
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/yilmaz-tokoz02_3011.jpg


"Bırakın Hakan karar versin"

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Üyesi ve eski başkan adaylarından Yılmaz Toköz, sarı-kırmızılı futbolcu Hakan Şükür ile ilgili olarak yapılan spekülasyonlara tepki gösterdi.

Beyoğlu'ndaki kulüp merkezinde basın toplantısı düzenleyen Yılmaz Toköz, Galatasaray ve Türk futbol tarihinin en önemli isimlerinden biri olarak gösterdiği Hakan Şükür'ün takımdaki geleceğinin tartışılmasının yanlış olduğunu vurgulayarak, ''Hakan Şükür takımdan ayrılırsa Galatasaray'ın gücü azalır. Dışardan insanlar böyle şeyler isteyebilir ama içimizden insanlar da hala, 'Ne zaman bırakacak?' diye konuşuyor. Bırakalım buna kendisi karar versin. Hocasından forma alamazsa o da bir gün bırakır'' dedi.

Özellikle dün bir çok gazetede yine Hakan Şükür ile ilgili haberler yer aldığına dikkat çekten Toköz, şunları söyledi:

''UEFA Kupası'nda Panionios karşılaşmasını oynadığımız günün gazetelerinde bu haberlerin yer alması ne kadar doğru? Başlıklar, 'Hakan'a elveda', yine bir yöneticimizin ağzından, 'Hakan ile asla', 'Hakan'ın bu takımda yeri yok'. Bir yönetici bunları nasıl söyler? Hocası karar verir oynatıp oynatmayacağına. Hakan 36 yaşında. Romario 43 yaşında hala devam ediyor Brezilya'da oynamaya. Sporcu kuvvetli olduğu ve kendine baktığı sürece oynayabilir. Ne oldu dünkü Panionios maçında, Hakan girdi ve takımı canlandırdı. Hakan'ı yeniden Galatasaray'a getiren ve 'Oynamak istediği kadar oynar' diyen Adnan Polat, şimdi onunla ilgilenmeli ve son dönemde söylenenleri örtbas etmeli. Yöneticilik bir sanattır.''

-''İRFAN AKTAR MUHALEFET YAPACAKSA KOLTUĞU BIRAKSIN''-

Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar'ın geçtiğimiz günlerde Galatasaray Lisesi'nde yaptığı toplantıya tepki gösteren Yılmaz Toköz, organizasyonu tasvip etmediğini kaydetti.

İrfan Aktar'ın 50 yıllık arkadaşı olduğuna ifade eden Toköz, ''Başkan bir muhalefet toplantısı yaptı ve 25 kişi topladı. Hangi kıstaslara göre bu isimleri seçmiş, bilmiyorum. Yönetim kurulu üyeleri ve başkan Özhan Canaydın'ı da çağırmış. Ben başkanı arayıp 'Gitme' dedim ama katılmayı uygun buldu hasta haliyle. Hangi hakla başkanı sorguya çekiyor. Ben bir çok divan kurulu başkanı tanıdım ve hiçbiri böyle bir şey yapmadı. Neden yaptığını anlamadım ve yaptığını da tasvip etmiyorum. Eğer muhalefet yapacaksa önce o başkanlık koltuğunu bırakıp aşağıdaki sandalyeye oturacak ve öyle yoluna devam edecek. Aday olacaksa da öyle olacak'' şeklinde konuştu.

Ayrıca, 2008 yılı mart ayında yapılacak olağan seçimli genel kurul toplantısında Özhan Canaydın'ın oyların yüzde 90'ını alacağını ileri süren Toköz, ''Aday olursa önünde kimse duramaz. Ben de başkanı destekleyeceğim. Eğer Canaydın aday olmazsa; Selahattin Beyazıt, Alp Yalman, Faruk Süren, Semih Haznedaroğlu veya Özkan Olcay aday olmalı. Bu isimler kulübü en iyi şekilde yönetir. Bu kişiler de aday olmazsa ben aday olurum'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray'dan ayrılışları sıkıntılı olan kaptan Bülent Korkmaz, Arif Erdem, Hakan Ünsal ile futbolu bıraktığı takdirde Ergün Pembe'ye jübile yapılması gerektiğini dile getiren Yılmaz Toköz, ''Biz ne jübileler gördük. Fatih Terim helikopterle geldi, yine başka isimlere çok güzel jübileler yapıldı. Bu oyuncuların suçu ne, daha fazla oynamak mı? Bu bizim vefa borcumuz'' dedi.

nehir
11-30-2007, 19:32
meyve veren agaç taşlanır misali
hakan şükür ün gitmesini diger takımlar daha çok istiyr
bence çünkü cimboma çook büyük katkısı var bunu bilmeyen yok..