PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzon Karşısında İşi Delgado & Bobo Bitirecek


pesimist
09-10-2008, 11:24
Süper Lig'de liderliği 2. haftada ele geçiren Beşiktaşımız, hafta sonu Trabzon deplasmanında zor bir sınava çıkacak.

Sezona yeni transferler ve farklı bir yapılanma ile giren Karadeniz temsilcisi karşısında takımımızın en önemli kozları Bobo ve Matias Delgado olacak.

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, derbi maçı kazanma konusunda iki futbolcusuna da çok güveniyor. Bu sezon oynadıkları 4 resmî maçta takımın liderliğini üstlenen Bobo ve Delgado, Trabzon'u çözecek isimler olacak. Kaptanlığa getirildikten sonra performansında gözle görülür bir yükselme olan Delgado, Trabzon'u deplasmanda yenebileceklerini söyledi. Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurgulayan yıldız futbolcu, "Bizim için her maç aynı önem taşıyor. Önümüzde iki önemli maç var. Trabzon ve Kharkiv'i yenerek yolumuza devam etmek istiyoruz. Trabzon yeni bir ekip kurdu; ancak biz oturmuş ve kaliteli bir takımız." diyerek galibiyet için sahaya çıkacaklarını kaydetti.

Bobo'nun boşu yok

Beşiktaş'ın son haftalardaki formda isimlerinden Bobo Devison, Trabzon maçlarını boş geçmiyor. Siyah-Beyazlı takıma transfer olduktan sonra her Trabzon maçında filelerini havalandıran golcü oyuncunun performansı dikkat çekiyor. 2005-2006 sezonunun 2. yarısında Siyah-Beyazlı formayı giyen Bobo, ligin son maçında golünü atarak sezonu kapatırken bu gollerini sonraki yıllarda da devam ettirdi. Bir sonraki sezon Beşiktaş rakibine iki maçta da mağlup olurken Brezilyalı golcü Trabzon'un file bekçilerini yine üzdü. Geçen sezon Karadeniz temsilcisini deplasmanda 3-2, İstanbul'da da 3-0 mağlup eden Kartal'da Bobo üzerine düşeni yaptı. İki maçta da golünü atarak galibiyette önemli rol oynadı. Yıldız oyuncu işinin gol atmak olduğunu belirterek, "Önemli olan takımın kazanması. Trabzon karşısında da görevimi en iyi şekilde yapacağımı düşünüyorum." ifadelerini kullandı. Futbolculuk hayatında Bordo-Mavili takıma karşı attığı gollerle dikkat çeken Ertuğrul Sağlam da teknik direktör olarak aynı başarıyı sürdürüyor. Sağlam, Beşiktaş'la çıktığı iki Trabzon maçından da galibiyetle ayrılmayı başardı.

Kaynak (http://www.karakartal.com/haberler/26515.php)

Bu maçta defansta ibrahim üzülmez oynasın isterim, tello orta sahada trabzon karşısında çok etkili olur...