PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İş İNÖNÜ'de Bitmeli..


pesimist
09-10-2008, 11:18
http://haberhilal.com/galeri/images/haber/3863.jpg


Beşiktaşımızın UEFA Kupası 1. turunda 18 Eylül'de karşılaşacağı Ukrayna ekibi ****list Kharkiv'i yakın takibe alan yardımcı antrenörümüz Mutlu Topçu, teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam'a sunacağı raporu hazırladı. Çıplak gözle rakibin maçlarını izleyen ve futbolcular hakkında tek tek detaylı analizlerde bulunan Topçu'nun o raporunu SABAH ele geçirdi. Lucescu'nun şartları eşit gördüğü ve Beşiktaş'ı uyardığı Kharviv için Topçu da benzer ifadeler kullanırken, "Bu işi İnönü'de bitirmeliyiz" yorumunu yaptı.

'ÖLÜ TOPLAR TEHLİKELİ'
Raporunda Kharkiv'in çok organize bir ekip olduğunu belirten Topçu, "Sahada birbirlerini iyi tanıdıkları göze çarpıyor. En önemli özellikleri takım futbolu oynamaları. Orta sahada çok iyi organize oluyorlar. Boşlukları doldurup iyi kademe yapıyorlar. Süratli top çevirerek iyi oyun kuruyorlar. Ayrıca ölü toplarda etkililer" dedi. Rakibin form düzeyini de iyi bulduğunu kaydeden Topçu, "Gol yollarında Marco Devic ve Jaja Coelho çok etkili isimler. Forvetin gerisindeki oyuncularına da önlem alınması gerek. Orta sahada ise Edmar iyi tutulmalı" değerlendirmesinde bulundu.

'KALİTEMİZ YETER'
İlk maçın İnönü Stadı'nda oynayacağını belirten Topçu şunlara dikkat çekti: "Burada gol yemeden avantajlı bir skor elde etmeliyiz. Tur rövanşa kalmamalı. Tecrübemiz ve kalitemiz yeter. Eğer Beşiktaş gibi oynarsak zorlanmadan turu geçeriz"

Kaynak (http://www.karakartal.com/haberler/26518.php)

Evet iş önünde bitmeli ama kolay olmayacak.. !! :((: