PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Manken dine nasıl döndü?


ALONE53
09-05-2008, 13:12
Manken dine nasıl döndü?
05/09/2008


Kanaltürk'te yayınlanan 'Orada Neler Oluyor?' programına konuk olan eski mankenlerden Yaşar Alptekin ilginç açıklamalarıyla herkesi şaşırttı.

NASIL DİNE DÖNDÜ?

http://img387.imageshack.us/img387/1851/47429kp7.jpg (http://imageshack.us)
http://img387.imageshack.us/img387/1851/47429kp7.70cf88c09c.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=387&i=47429kp7.jpg)

Dünyevi her şeyi bıraktığını açıklayan Alptekin şunları söyledi: "Sakıp Sabancı'nın cenazesine gittiğimde hayatım değişti. Cami'ye girdiğim an içimde bir ürperti oldu. Rahmetli dünyanın her şeyine sahipti ama öldü ve giderken her şeyi dünyada kaldı kefenin cebi yok o an anladım. Aylarca mezarlıklarda dolaştım. Mezar taşları ve kedilerle konuştum. Kediler orada sadece bir araçtı. Ben kendime ayna tuttum, kendimle yüzleştim. Namaz kılmak için camiye ilk gittiğimde alkol içtiğim ve gece kulüplerine gittiğim için beni dışlayacaklarını sandım. Çekinerek bir sütunun arkasına oturdum. Namaz kılmaya başladığım an iliklerime kadar titredim. İç dünyamda huzurlu olduğum için sürekli gülüyordum. Bir ara acaba deliriyor muyum diye düşündüm."

MÜMİN OLUNCA KADINLARIN NUMARASINI SİLDİ

Eski hayatının adeta bir bataklık gibi olduğunu belirten Alptekin şöyle devam etti:

"Kirliydim. Mümin olduktan hemen sonra telefonumdaki kadınların numaralarını sildim. Eski kıyafetlerimi attım. Dine aç olduğum için cemaat cemaat gezdim. Geriye dönmemek için Allaha yalvarıyorum. Beni gül bahçesinden ayırma, o pis bataklığa geri döndürme. Bir sabah namaza kalktığım sırada motorumun çalındığını fark ettim. Yazlığımı sattım ve kendimi müminliğe adadım. Dine döndüğüm için bana iş verilmedi. Dışlandım. Ekranlara çıkıp ağlamadım, şeytanlardan gelecek yardım Allahtan gelsin