PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şaban Dişli istifa ediyor


kayısıkentli
09-02-2008, 13:10
http://www.internethaber.com/images/news/68986.jpg

AK Parti'de yaşanan Şaban Dişli tartışması istifa ile sonuçlanıyor. Ankara'dan gelen flaş haberde bakın neler var...


http://www.internethaber.com/images/other/zubeyir.jpg

ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER

ANKARA- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli, istifa etmek zorunda kaldı. Dişli'nin bugün kesinlikle istifa edeceği belirlendi. İstifayı Başbakan Erdoğan istedi.

'DİŞLEDİ' İDDİASI
Dişli hakkında 1 milyon dolarlık rüşvet belgesini imzaladığına ilişkin CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu tarafından, yolsuzluk iddiası ortaya atılmıştı. Dişli'nin dün gece yapılan AK Parti MKYK toplantısı sırasında; Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından istifası istendiği bildirildi.

AKLAN DA GEL
Şaban Dişli'nin bugün sabah parti yönetimindeki görevinden istifa etmek üzere hazırlık yaptığı, ancak istifasını resmen henüz parti yönetimine ya da başbakan Erdoğan'a ulaştırmadığı belirlendi.

Dişli'nin, görevinden ayrıldıktan sonra hakkındaki iddialar ile ilgili aklanma sürecini başlatması ve aklandıktan sonra gerekirse görevine dönmesi de Başbakan ve parti yönetiminin ilke kararı olarak deklare edildiği de belirlendi.

Dişli'nin bugün istifa edeceği kesinlik kazandı. Ancak, istifanın resmiyete dökülmesi için formalitelerin yürütüldüğü belirtildi. Dişli'nin partiden istifa edip etmeyeceği ise belirlenemedi. http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=155052