PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gözlerinizi Büyük Göstermenin Sırları


*fanii*
11-30-2007, 16:56
Gözlerinizi büyük göstermenin sırrı nedir? Aslında birçok yolu var. Kocaman gözler elde etmek için işte şu hileleri deneyin:



Kirpiklerinizi her zaman rimel ile kıvırın.


Alttaki kirpiklerinizi unutmayın.


Dişi gözler, baştan çıkarıcı bakışlar için, alt göz kapağınızda beyaz kremli bir göz kalemi denemenizi tavsiye ediyoruz.


Beyaz göz kalemi garip görünüyor, fakat gerçekten gözleri büyük gösteriyor. Aynı zamanda bunu alt ve üst göz kapaklarınızın ikisinin de köşelerinde deneyebilirisiniz.


Kaşlarınızı aldırın. Kaşlarınızı profesyonel bir şekilde şekillendirene kadar, yüzünüzü ne kadar değiştirebileceğinizi fark etmesiniz bile. Kaşların çevresindeki fazla tüyleri temizleyerek, narin bir yay şeklini vermek gözlerin büyük gözükmesini sağlar. Kaşların sabit kalması için, şeffaf bir kaş jelini yada biraz saç spreyini eski bir diş fırçası yada kaş fırçası yardımıyla sürün.


Beyaz Göz Kalemi ile Gözlerinizi Parlaklaştırmak



Gözlerinizin parıldamasını ve uyanık gözükmelerini mi istiyorsunuz? Gözünüzün iç köşesini veya alt kirpiklerinizi bir göz kalemi yardımı ile parlak beyaz, pembe veya gümüş renge boyayın. Çizgiyi harmanlayın ve ekstra parıltı için kaş çizginizi kalem yardımı ile öne çıkarın.



Kullandığınız Farın Etkisini Saatler Boyunca Koruyun



Gün sonunda kullanmış olduğunuz farın, gözün kenarındaki çukurlara dağılarak etkisini yitirmesinden ve çok kötü bir rimel sürmüşsünüz gibi sizi ortada bırakmasından hoşlanmayacağınızı biliyorum.

Pearlize yüzey tüm gün ve gece etkisini sürdürmekte ve siz temizlediğiniz sürece haftalar boyunca kalabilecek yapıda. Göz kapağınıza yayıyorsunuz ve ardından farınız ile üzerinden geçiyorsunuz ve işte karşınızda etkisini günler boyunca sürdürebilecek bir makyaj.



Mavi Far İyi Bir Seçim midir?



2006 Baharında, yoğun mücevher tonları, özellikle mavi en sıcak tonlardan. Aynı zamanda bu renk tüm göz renkleri ile çok güzel oluyor.



İyi bir haberimiz var! Makyaj şirketleri ürettikleri farların içerisine her zamankinden daha da fazla pigment eklemenin yeni bir yöntemini keşfettiler. Artık, kullandığınızda gözlerinizde vereceği renk ile kutusunda görünen rengin aynı olduğu bir far seçebilirsiniz. Geçmişte, farlar ya göründüğünden daha parlak ya da daha mat olurlardı. Artık böyle değil. Artık gözlerinizde vereceği renkten nefret etmeden rahatlıkla bir far satın alabilirsiniz.


Koyu renk farları kullanırken iyice karıştığından emin olmalı ve geri kalan makyajınızın daha açık tonlarda olması gerektiğini unutmamalısınız.

elas
11-30-2007, 17:20
;)aman hiç gerek yok benim gözlerimin orjinali öle zaten

kAcAhK
11-30-2007, 17:24
EWT ÖYLE KARAKOYUN...:D