PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aziz Yıldırım'a ağır ithamlar Aziz Yıldırım'a ağır ithamlar


kayısıkentli
08-29-2008, 14:39
http://www.internethaber.com/images/news/70190.jpg
Fenerbahçe'den ayrılarak PSG'ye giden Kezman, Aziz Yıldırım'ı hedef aldı. Başkana karşı iddialarda bulundu.


Kezman, başkan Aziz Yıldırım'ın, yaklaşık 1 yıldır kendisiyle konuşmadığını iddia etti. Yıldırım'ın başarılı insanları istemediğini çünkü egosuna zarar vereceğini savundu. Sırp futbolcu ayrıca Yıldırım'ın net fikirli insanlardan kaçtığını ileri sürdü.

Fenerbahçe'ye büyük beklentilerle transfer olan, ancak başarısız iki sezonun ardından Fransa'nın Paris Saint Germain kulübünün yolunu tutan Mateja Kezman, yeni takımıyla çok mutlu olduğunu söyledi.

Fenerbahçe taraftarının da her zaman kalbinde olacağını belirten Sırp yıldız, başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kuruluna eleştiriler getirdi.

Sarı-lacivertli takımda kendisini sürekli baskı altında hissettiğini belirten golcü oyuncu, "Bana karşı baskı her zaman çok üst seviyedeydi. Teknik heyet bu baskıyı atlatmam için çok fazla yardımcı olamadı. Aynı zamanda kulüp, başkan ve yönetim de beni bu baskıya karşı yeteri kadar koruyamadı. Belki bu tür konularda çok fazla tecrübeleri yok. Her zaman pozitif oldum ve takıma herşeyimi vermeye çalıştım" dedi.

BAŞKAN AÇIK VE NET OLMAYAN İNSANLARI SEVİYOR

Kezman, başkan Aziz Yıldırım'ın kendisiyle yaklaşık 1 yıldır konuşmadığını da ileri sürerek, “Başkanın son dönemlerde benimle neden konuşmadığını bilmiyorum. Bence karakterim yüzünden. Bazen gerçekleri duymaktan korktu. Başkan daha çok, açık ve net olmayan insanlar ile konuşmayı seviyor. Ama ben öyle değilim. Bu yüzden benimle son dönemlerde konuşmadı. Neredeyse bir yıldır başkan ile görüşmüyoruz. Başkanınızla iletişiminiz yokken o kulüpte çalışmak zordur" diye konuştu.

YILDIRIM BAŞARILI İNSANLARLA ÇALIŞAMIYOR

Kezman, Yıldırım'a yönelik eleştirilerini, "Başarılı ve büyük insanlar ile çalışamıyor. Bu tür durumların kendi egosuna zarar verdiğini düşünüyor. Kötü biri değil ama bazen oyuncuların popüler olmasından ve büyümesinden çekiniyor. Bunu görünce de onları aşağıya çekmeye çalışıyor ve problem başlıyor" iddialarıyla sürdürdü.

ARAGONES SİSTEMİ DEĞİŞTİRMELİ

Eski takım arkadaşı Alex'in tam bir takım oyuncusu olmadığını da savunan Kezman, Aragones'in sistemini değiştirmemesi durumunda Guiza'nın da zor bir sezon geçireceğini iddia etti.
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=154556