PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Turizm şirketi kumarhane çıktı


kelebek35
08-29-2008, 09:38
Ahlak polisi, Üsküdar'da turizm şirketi tabelası asılarak asıl işlevi gizlenmeye çalışılan bir kumarhaneye baskın yaptı
Baskında 20'si kadın toplam 60 kişi gözaltına alındı. İçerde yapılan aralamalarda rulet masası, oyun pulları ve oyun kağıtları ele geçirildi. Gözaltına alınanlar utançlarından çöp poşetlerine gizlenmesi dikkat çekti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları istihbari çalışmalar sonucu, Üsküdar Turisetik Çamlıca Caddedi üzerinde bulunan, Esta Turizm Şirketi tabelası asılı bir villaya kumar oynatıldığı gerekçesiyle baskın yaptı. Baskın sırasında villada bulunan çalışanlar dahil, 20'si kadın toplam 60 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar polis otolarına bindirilerek haklarında Kabahatler Kanunu'na göre işlem yapılmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. İçerde yapılan aramalarda ise rulet masası, oyun pulları ve oyun kâğıtları ele geçirildi. Villada bulunan kumar aletlerine el kondu.

Öte yandan ahlak polisinin, aynı cadde üzerinde başka villalara da kumar oynatıldığı için muhtelif zamanlarda baskın yaptığı öğrenildi. Bu nedenle baskın yapılan kumarhanelerin yerlerinin sürekli değiştirildiği yorumları yapıldı.

shaber