PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Göztepe Efsanesi Geri Dönüyor


NOYAN
08-28-2008, 02:18
http://www.goztepe.org.tr/images/efsane_geri_donuyor.gif

konuyu daha önce açmalıydım ama neyse, hayırlı olsun :)

_______________________________________________

http://www.goztepe.org.tr/images/anasayfabanner.jpg

Göztepe Efsanesi Profesyonel Lige Geri Dönüyor

Türk futbolunun ve İzmir’in en köklü efsanelerinden, ülkemizi Avrupa kupalarında yarı final düzeyinde temsil eden Göztepe, yeniden profesyonel liglere dönüyor.

1925 senesinde kurulan 83 yıllık futbol çınarı Göztepe, Türk futbolundaki efsanevi yerini yeniden alıyor. Milyonlarca taraftarıyla topluma mal olan, Avrupa kupalarında yarı final oynayarak ülkemizi en üst seviyede temsil eden ve Türkiye’nin ilk küresel futbol markaları arasında yer alan Göztepe, yeni bir atılım dönemine girdi.

Yakın geçmişte sıkıntılı bir dönem yaşayan Göztepe, yeni futbol sezonunda tekrar profesyonel lige dönmenin sevincini yaşıyor.

Türkiye’de spora yaptığı yatırımlar ve kurumsal sosyal sorumluluk anlayışıyla dikkat çeken Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş, ‘Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan’a, Başkan Vekilleri Mahmut Özgener ve Lutfi Arıboğan ile yönetim kurulu üyeleri, hukuk kurulu ve genel sekreterliğine olumlu yaklaşımlarından ve Türk futboluna katkıda bulunmak amacıyla verdikleri tüm çabalardan dolayı teşekkürü borç bildiğini” dile getirirken; “Federasyon, bu son çalışmasıyla marka yaratmakta zorluk çeken ülkemize çok değerli ve sahip çıkılan bir Göztepe’yi geri kazandırmış ve Türk futboluna bir değer daha katmıştır” dedi.

İmam Altınbaş, “Türkiye’nin futbol efsanesinin yeniden profesyonel ligde yarışacak olmasının, sadece Göztepeliler ve İzmirliler’e değil tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını” dilerken; ‘bugüne kadar Göztepe’ye Türkiye Futbol Federasyonu ve biz sahip çıktık. Bundan sonra da İzmir’in de bize destek vereceğine ve bu sorumluluğu İzmirliler’in ve tüm Türkiye’nin paylaşacağına inancımız tamdır’ dedi. Altınbaş ayrıca Ege Bölgesi ve özellikle İzmir’de kendi ayakları üzerinde durabilen, çağdaş biçimde yönetilen ve dünya kulübü kimliği kazanan, ulusal kimliği pekiştiren bir spor müessesi ihtiyacının böylece karşılanacağını da sözlerine ekledi.

Göztepe.Org.Tr (http://www.goztepe.org.tr)

kayısıkentli
08-28-2008, 12:48
bencede biraz geç kaldın be noyan.....bu taaa 3 ay önce belli idi:D:D:D

NOYAN
08-29-2008, 00:12
olsun, forumda bulunsun :)

kayısıkentli
08-29-2008, 00:43
yaa tabi bulunsun..her maç sonrası buraya konu ekleyecegiz..hatta sabitlensin ;)

NOYAN
08-29-2008, 00:46
tamam kardeş...

Süper Lig'e çıkalım, Göztepe için ayrı bölüm açacağım inşallah :)

kayısıkentli
08-29-2008, 00:50
ooo ona daha 3 yıl var.....şimdiden açalım izmirliler olarak..buraya daha çok üye çekeriz ;)

NOYAN
08-29-2008, 01:00
ileriki zamanlarda forumdaki taraftar durumunu görelim, o zaman konuşuruz yine ;)

kayısıkentli
08-29-2008, 01:10
tmm admin bey..nasıl isterseniz ;)

NOYAN
08-30-2008, 02:02
Kombineler Satışta

GÖZTEPE spor kulubü futbol takımı 2008-2009 futbol sezonu kombine biletleri 28.08.2008 tarih ve saat 14:30 da satışa sunulacaktır. Kombine biletleri, Gürsel Aksel Göz Göz Mağazası ve İzmir Enternasyonel Fuarında Göztepe standında satılacaktır.

Kombine Bilet Fiyatları aşağıdaki gibidir .

Kapalı Tribün Kombine Bilet 150 YTL

Açık Tribün Kombine Bilet 75 YTL

Kapalı Tribün Öğrenci Kombine Bilet 100 YTL

Açık Tribün Öğrenci Kombine Bilet 50 YTL

VIP Tribün Kombine Bilet 1.000 YTL

Kombine Biletler şimdilik Yapı Kredi Bankası, birkaç gün içinde de Garanti Bankası ve İş Bankası kredi kartlarına 6 taksit imkanı ile satışa sunulacaktır.

Öğrenci kombine bileti alacak olan taraftarlarımızın Öğrenci Kimliklerinin fotokopisi ve TC Kimlik numaraları ile birlikte standımıza veya mağazalarımıza başvurmaları gerekmektedir..

Büyük Göztepe Camiasına hayırlı uğurlu olsun…

goztepe.org.tr (http://www.goztepe.org.tr/HaberDetay.aspx?ID=163)

kayısıkentli
08-30-2008, 11:46
oooo ögrenci indirimide var..çok güzel....:D:D

тσѕυη
09-08-2008, 18:52
ıssız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz!

göztepe'lilere selamlar

NOYAN
12-20-2008, 14:57
Zorlu maça 500 polis!


TFF 3. Lig 2. Grup'ta Aydınspor ile Göztepe arasında oynanacak ve gruptaki dengeleri büyük ölçüde belirlenecek maçta 500 polisin görev yapacağı belirtildi.


Gruplarında 25 puanla 3. ve 4. sırada yer alan Aydınspor ve Göztepe arasında oynanacak maç öncesi Aydın Emniyet Müdürlüğü geniş güvenlik önlemleri aldı.

Maçla ilgili toplanan İl Güvenlik Kurulu'nda maça gelecek Göztepe taraftarlarının, Selatin Tüneli girişinden itibaren polis kontrolü altında stada getirileceği, tribünde yer ayrılan 525 kişinin dışında, maça başka Göztepe taraftarının alınmayacağı belirtildi.

Göztepe taraftarlarına maç biletlerinin il girişinde satılacağı öğrenilirken, Aydın Emniyet Müdürlüğü'nde Pazar günü izinler kaldırıldı. Jandarmanın dışında toplam 500 polisin maçta görev yapacağı açıklandı.

Bu arada Göztepe Güzelyalı Taraftarlar Derneği'nin, Aydınspor Kulübü'ne faks çekerek sadece kendi dernekleri için 375 adet bilet talebinde bulunduğu, İzmir'den gelecek taraftar sayısının 700-800 kişiyi bulacağının tahmin edildiği öğrenildi.

Öte yandan Aydınspor zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini Kuşadası Adakule Otel'de beklemeye başlarken, Aydınspor yöneticilerinin geçen hafta alınan deplasman galibiyeti nedeniyle vaat edilen 750'şer YTL primi dağıtabilmek için yoğun bir çaba sarf ettiği kaydedildi.

Aydınspor Kulübü Basın Sözcüsü Fevzi Özkalay, zorlu maçı kazanarak iddialarını son haftaya taşımak istediklerini ve tüm taraftarları maça beklediklerini kaydetti.

Ajansspor

Kasim_55
12-20-2008, 16:37
Oqrencı heryerde avatajLı :F

Tesekkurler

izmir_panteri
12-20-2008, 16:58
göztepe şu an 2. lig için savaşıyor...geç kaldın baba :)

NOYAN
12-22-2008, 15:47
AYDINSPOR 1 - 2 GÖZTEPE'MİZ

STAT: Adnan Menderes
HAKEMLER: Serkan Bal , Aydın Karsavuran , Ahmet Karapınar
AYDINSPOR: Gökhan - Bartu , Sami (Dk. 75 Barış Kazer ), Ali Erdem , Süleyman , Rıdvan (Dk. 60 Hasan ), Lider , Yalkın , Cemil , İbrahim (Dk. 46 Murat ), Ahmet Yapıcı
GÖZTEPE: Hakan Bulut - Emir , Bulut (Dk. 87 Melih), Ferhat , Evren , Yiğit , Mert (Dk. 79 Murat ), Hakan Akpınar , Hakan Karakayalı , Recep (Dk. 90+3 Berkay), Mehmet ,
GOLLER: Dk. 44 Evren, Dk. 52 Recep (Göztepe), Dk. 90 Barış Kazer (Aydın)
SARI KARTLAR: Hakan Karakayalı, Recep, Yiğit, Hakan Bulut (Göztepe), Bartu, Murat (Aydınspor)
KIRMIZI KART: Dk. 70 Hakan Karakayalı (Göztepe) Göztepe ligin final maçında Aydınspor'u deplasmanda yenerek, Play Off umutlarını son haftaya taşıdı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı maçta takımımızı çok sayıda taraftarımız da 90 dakika destekledi. Sarı Kırmızılı ekibimizin daha baskın oynadığı ilk 45 dakikada, Aydınspor fazla etkili olamadı. Göztepe, başarılı futbolunun ilk meyvesini 44. dakikada aldı. Sağ kanatta kullanılan serbest atışta Emir topu kale sahasına havalandırdı. Aydınspor savunmasının arasından iyi yükselen defans oyuncumuz Evren kafa ile topu ağlara gönderdi: 0-1
İlk yarı bu golle Göztepemizin galibiyeti ile sona erdi. İkinci yarıya da rakibinin beklemediği şekilde hızlı başlayan Sarı Kırmızılı futbolcular 52. dakikada farkı ikiye çıkardı. Sağ kulvarı iyi kullanan Emir'in ceza sahasına kavisli gönderdiği topu, Recep kafa ile ağlarla kucaklaştırdı: 0-2
70. dakikada saha karıştı. Oyundan alınan Hakan Karakaya yavaş hareketlerle sahadan çıkarken, Aydınsporlu futbolcuların tacizine uğradı. Ancak maçın hakemi Serkan Bal, 4. hakemin uyarısı sonrası futbolcumuz Hakan'a önce maçtaki 2. sarı kartını ardından da kırmızı kartını çıkarttı.
10 kişi kalan takımımız sahada inanılmaz bir dayanışma örneği göstererek Aydınspor akınlarına set çekti. Ancak, 90. dakikada ev sahibinin golüne engel olamadı. Ahmet Yapıcı'nın kullandığı köşe atışında kalemiz önündeki karambolde Barış topa vurdu, Savunmamız topun filelerle buluşmasını engelledi. Karşılaşmanın hakemi, yan hakemine uyarak topun çizgiyi tamamen geçtiğine inanarak gol kararı verdi: 1-2
Uzatma dakikalarında başka gol olmayınca Ege Derbisi'nden zaferle ayrılan taraf Göztepemiz oldu.

www.goztepe.org.tr

izmir_panteri
12-22-2008, 17:38
koyduk xD ..