Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Futbolda kırmızı kart skandalı Futbolda kırmızı kart skandalı


kayısıkentli
08-27-2008, 12:15
http://www.internethaber.com/images/news/53623.jpg
Mehmet Eren kırmızı kart görüp maç dışı kaldı. Sonraki gelişmeler tam bir skandal


Kayserispor forması giyen Mehmet Eren'in gördüğü kırmızı kart hakem tarafından rapor edilmeyince inanılmaz bir skandala imza atıldı.

Kayserispor'da forma giyen Mehmet Eren'in İzmit Kartepe Cup 3. lük maçında Denizli ile yapılan müsabaka sırasında gördüğü kırmızı kart, büyük bir skandala neden oldu.

İnternetspor (http://www.internetspor.com/news_detail.php?id=79409)'un özel haberine göre, maçta kırmızı kart görerek oyun dışı bırakılan Eren'in bu durumu maçın hakemi Feridun Aytuğ Çıkrıkçı tarafından rapor edilmeyince futbolcu sadece kırmızı kart görmesiyle kaldı ve sonraki hiçbir resmi maçta ceza almadı.

Profesyonel Disiplin Kurulu ve Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu da, Feridun Aytuğ Çıkrıkçı'nın raporunda Mehmet Eren'e kırmızı kart gösterildiğine dair bir ayrıntı olmadığını doğruladı

SÜLEYMAN HURMA RİCA ETTİ Mİ?

İddiaya göre Kartape Cup 3'cülük maçında kırmızı kart gören Mehmet Eren'in durumunun rapor edilmemesi için Süleyman Hurma maçın hakemi Çıkrıkçı ile görüşerek "Bu kartı rapor etmeyin" ricasıda bulundu. Hakem Çıkrıkçı da bunun üzerine Mehmet Eren'in kırmızı kartını Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na bildirmedi.

Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Komitesi'nin bu "Özel rica" skandalı konusunda ne yapacağı, hakem ve Kayserispor Kulubü'ne nasıl bir ceza vereceği şimdiden merak konusu oldu.
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=154236