PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Türk futbolu adına üzücü"


pesimist
08-25-2008, 08:02
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, tribünde yaşanan olaylar nedeniyle Türk futbolu adına çok üzgün olduğunu söyledi.
Maçın ardından basın mensuplarını sorularını yanıtlayan Demirören, Antalyaspor tribününden atılan maddelerden dolayı, Türk futbolu adına çok üzüldüğünü belirterek, "Aslında galibiyet mühim değil. Sonuçta bu ligin ilk maçı. Antalyaspor zaten çok iyi bir takım olmuş. Biz galibiyete sevinmedik. Bir seyircinin yaptığı olay, Antalya camiasına mal edilmesine neden oldu. Türk futbolu adına ben çok üzüldüm. İnşallah sezonun ilk maçı gerekli tedbirler alınır. Fair-play çerçevesi içinde güzel bir lig bekliyoruz" dedi.

Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin de, üç puan aldıkları için mutlu olduğunu belirterek, "Bugün zorlu bir mücadele yaşandı. Havanında etkisiyle zorlu bir maç oldu. Antalyasporlu futbolcularda iyi bir mücadele sergilediler" diye konuştu.

Tribünde yaşanan olaylarla ilgili olarak ise Engin, "Başkanımız Demirören'in yüzüne tribünlerden atılan bir çakmak isabet etmiş. Bu olayların olacağını hissettiğim için ikinci yarı tribüne çıkmadan, maçı aşağıda izledim. İnanılmaz derecede küfür ediliyor. İlk haftalarda böyle olaylar yaşanırsa, kim bilir önemli maçlarda neler olacak. Bu hırs, bu kavga nedir, neyi paylaşamıyorlar anlamıyorum. Bu olaylar bence yakışmadı. Bunlar çok çirkin olaylar" şeklinde konuştu.

Siyah-beyazlı takımın kaptanı Delgado, "Zorlu bir maç oldu. Sadece bizim için değil, rakibimiz açısından da öyleydi. Bu maçı öyle yada böyle kazanmak zorunda olduğumuzu biliyorduk. Lige galibiyetle başlamak zorundaydık" dedi.

Beşiktaşlı Cisse de, maçı yenik durumdan çevirerek galip geldikleri için mutlu olduğunu vurgulayarak, "Kazanmayı isteyen bir ekip olduğumuzu gösterdik. Maçı zor şartlardan çevirdik. İyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Aksi takdirde bu maçı çeviremezdik. Üç puan aldığımız için mutluyuz"

Kaynak (http://www.karakartal.com/haberler/26304.php)

Antalya sporlu seyirciler Daha HASAN DOĞAN adına saygı duruşu esnasında küfür etmeye başladılar, çok canı yanıcak antalyanın haberleri yok :dyk: