PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ANTALYA SEMALARINDAYIZ


pesimist
08-24-2008, 13:00
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/0/0b/Antalyaspor.jpg
http://www.kadiniz.com/saglik_resimleri/besiktas-sampiyon.jpg



Sezonun ilk maçında Antalya deplasmanındayız. Tek yok galibiyet!


Ve Kartalımız Antalya'da sahaya iniyor... Günlerce kaptanların 'terlik kavgası' ile gündemi meşgul ettikten sonra 'kolej havası'na kavuşan Beşiktaşımız, bu sezonki ilk sınavını Antalyaspor önünde verecek. Sakatlıkları süren Tuna ve Emre Özkan dışında eksiği bulunmayan takımımız, ligin yeni ekibi karşısında ideale yakın bir kadro ile mücadele edecek. Uğur İnceman ve Sivok, ilk kez bir lig maçında Beşiktaş forması giyecek.

Karşılaşma 21.45'te başlayacak ve bu zorlu mücadeleyi Bünyamin Gezer yönetecek. Mücadele Lig Tv'den canlı olarak, Sporx.com'dan ise Canlı Anlatım Servisi'nden dakika dakika sizlerle olacak.

"KAZANMAK İÇİN GELDİK"

Turkcell Süper Ligi'nde sezonun ilk maçında deplasmanda Antalyaspor'la karşılaşacak olan Beşiktaş'ta futbolcular galibiyet için adeta yemin ettiler... Ligin ilk karşılaşmasından mutlaka üç puanla ayrılmak isteyen Siyah-Beyazlılar'da takım kaptanı Matias Delgado, oldukça iddialı konuştu. Delgado, "Sezona 3 puanla başlamamız bizim için çok önemli. Buraya galibiyet için geldik ve bunu da başaracak güçteyiz" dedi. İkinci kaptan Mert Nobre ise kısa ve net konuştu: "Üç puanı alacağız."

RÜŞTÜ DE İDDİALI

Kara Kartal'ın tecrübeli ismi Rüştü Reçber, Antalya'da kazanan tarafın kendileri olacağını söyledi. Kendisini Napolyon'a benzeten kaleci Rüştü, "Bakın Napolyon gibi diyorum; kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız!" şeklinde konuştu. Geçen yıl sakatlıklardan yana çok dert yanan savunma oyuncusu Gökhan Zan, artık sorun istemediğini, tek hedefinin şampiyonluk yaşamak olduğunu söyledi ve ekledi: "Antalya'da puan kaybı aklımızdan bile geçmiyor."

ANTALYASPOR

Ömer
Uğur
Şenol
Dziewicki
Bieniuk
Sedat
Abdullah Çetin
Volkan Aslan
Ali Zitouni
Djieuonu
Ngwenya

BEŞİKTAŞ

Rüştü
Ali
Gökhan
Zapotocny
Tello
Cisse
Uğur
Holosko
Delgado
Aydın
Bobo

STAT: Atatürk
YAYIN: Lig TV - SPORX CANLI ANLATIM SERVİSİ
SAAT: 21.45
HAKEM: Bünyamin Gezer

Beşiktaş ile Antalyaspor, yapacakları 2008-2009 sezonu ilk hafta maçında lig tarihinde 27. kez karşı karşıya gelecekler. İki takım arasında ligdeki rekabet, 11 Eylül 1982'de İstanbul'da yapılan ve Beşiktaş'ın 6-0 üstünlüğüyle sona eren maçla başladı. O tarihten bu yana yapılan 26 lig maçının 16'sını Beşiktaş, 3'ünü ise Antalyaspor kazanırken, 7 karşılaşmada da taraflar birbirlerine üstünlük kuramadılar. Siyah-beyazlıların bu süre içinde attıkları toplam 61 gole karşılık, kırmızı-beyazlılar 23 gol kaydedebildi. İki takım arasında en son 2006-2007 sezonunda yapılan maçlar Antalya'da 4-4 biterken, İstanbul'da Beşiktaş 1-0 galip gelmişti.

DEPLASMANDA DA ÜSTÜNÜZ

Beşiktaş, Antalyaspor karşısında Antalya'daki maçlarda da rakibine üstünlük kurdu. Siyah-beyazlılar, Antalya'da yaptıkları 13 lig maçının 6'sında sahadan galip ayrılırken, 2 kez yenildi, 5 karşılaşma da berabere sonuçlandı. ''Kara Kartallar'', dış sahadaki maçlarda Antalyaspor filelerini 28 kez havalandırırken, kalesinde ise 17 gol gördü.

SON 10 MAÇTIR YENİLMİYORUZ

Siyah-beyazlılar, Antalyaspor karşısında son 10 maçtır ligde yenilgi yüzü görmedi. Rakibine en son 1997-98 sezonunun ikinci yarısında İstanbul'da yapılan maçta 1-0 yenilen Beşiktaş, daha sonra yaptığı 10 lig maçının 7'sini kazanırken, 3 kez de berabere kaldı.

Kaynak (http://www.karakartal.com/haberler/26292.php)

Mutlak galibiye alıp, sezona iyi bir giriş yapmalıyız.!!

Haydi Kartalım yükseklerden uç yine..