PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Özkök'ü kendi gazetesi vurdu


kayısıkentli
08-23-2008, 11:39
http://www.internethaber.com/images/news/54512.jpg


Erdoğan'ın içkili restauranta gitmesini yeni gelişme olarak sunan Özkök, kötü yakalandı. Emre Aköz o haberleri buldu.


Kadeh muhabetine kızan Emre Aköz, Ertuğrul Özkök'e kadeh kafalı (http://www.sabah.com.tr/akoz.html)dedi. Başbakan Erdoğan'ın içkili restauranta gitmesini yeni gelişme olarak sunan Özkök'ü, Hürriyet'te çıkan iki haberle vurdu.

Biri 25 Ekim 2006 tarihli, diğeri 24 Mayıs 2008 tarihli olmak üzere iki haber çıkmış. Aköz o haberleri köşesinde yayınladı.

(...)"Erdoğan'ı taşıyan tekne Kızkumu ve Turgut Koyu'nu dolaştıktan sonra ( Marmaris'teki ) Selimiye Koyu'na geldi. Erdoğan, Sardunya Restaurant'ta yemek yedi. Restorana gelen köylülerin sorunlarını dinleyen Erdoğan, elini öpen çocuklara 10'ar YTL bayram harçlığı verdi." (DHA)

Diyelim ki iki yıl önceki bu haber unutuldu. İyi ama sadece üç ay önceki Hürriyet'te ( 24 Mayıs 2008 ) o haberin devamı var.
Kıyıya çıkarken zorlandıkları için, Başbakan Erdoğan, Selimiye'ye doğru dürüst bir iskele yapılmasını istemiş. İşte o iskelenin inşaatı mayıs ayında bitirilmiş.
Bu haberi de aldım. Çünkü haberde, Selimiye'nin ünlü " içkili balık lokantası " Sardunya'da iki yıl önce yenen o yemeğe de ayrıntılı atıf var. http://img.sabah.com.tr/i2/yildizlar.gif
Demek ki neymiş? İnancı gereği alkol almayan Başbakan, içkili balık lokantasına çoktan beri gidermiş.
Yani ortada yeni bir durum, bir 'gelişme' filan yokmuş. Olay sadece kafayı içki kadehine takanların abuklamasından ibaretmiş.
Kendi tuttukları partiye oy vermeyenleri 'bidon kafalı' ilan ediyorlar ya; bunlar da 'kadeh kafalı' işte. Biraz bulanık işliyor.
Onlara tavsiyem, benim gibi yapıp, çalışırken içmemeleri. Önce iş bitsin, sonra 'Şerefe!'
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=153700